- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.068
- 548
Gordum şekerim, ben şokçok şaşıracaksın özele bak ahaha.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gordum şekerim, ben şokçok şaşıracaksın özele bak ahaha.
harikaymış yurtdışında nereye kısmetse?2017 de 3 tane yurtdışı rotamız var. Biri iş amaçlı. Bakalım nasip tabi. Her ay tatil için Euro almaya devam.
Her ay oğluş için 2 gr almaya devam edeceğim. Aslında bir gram alıyoruz doğduğundan beri ama bir ara ihtiyaç oldu. Biraz bozdurduk. Şimdi ayda 1 gr borç ödüyoruz.
Her ay ödemelerden ve bu alımlardan Sonra geriye ne kalırsa altın döviz şeklinde değerlendirmek.
Evimiz arabamı var çok şükür. Bundan böyle herşey oğlumun eğitimi için
Tam olarak şehirlere karar vermesek de biri Balkanlar, diğeri orta Avrupa (iş için), öbürü De İtalya.harikaymış yurtdışında nereye kısmetse?
Uzun zamandır hayalimizdi, işten güçten fırsat bulamadık bi turlu..İnşallah bu sene kısmet olur ve İtalya ben de cook istiyorum..Tam olarak şehirlere karar vermesek de biri Balkanlar, diğeri orta Avrupa (iş için), öbürü De İtalya.
@Am I Mad yunan adaları Harika fikir. Çok güzel oraları.
Önceki yıllarda yaz ayı için biletlerimizi Kasım Aralık'ta alırdık. Bu yıl şu olaylardan cesaret edemiyoruz almaya.
Afiyet olsun canimmmm, süt de iç, vitamin olsun yegenlerimekarnım acıktı gidip patatesli börek alayım biraz birazdan dönerim :)
Gunaydin
Birikimde belli bir rotam yok benim suanlik.
Olustukca sekillencek bakalim.
Annem aklimi bulandirdi.
Parani bankaya koyma
Ortalik malum bankalarin ne olacagi bellimi
Para yatirirsin alamazsin falan dedi.
Gr ve ceyrekde bozdurmada kayip nekadar?
Bi ara kuyumcumla bunu konusmak istiyorum.
Bilezikler ve atalari alirken anlatmisti unuttum.
Bi ara akil danismam gerek.
biz turla gitmedik bireysel gittik yunan adalarına. çok güzel. ben bayılıyorum oralara.Uzun zamandır hayalimizdi, işten güçten fırsat bulamadık bi turlu..İnşallah bu sene kısmet olur ve İtalya ben de cook istiyorum..
kızlar 2017 hedeflerimizi yazsak mı? yani ne kadar birikim yapmayı planlıyoruz, her ay ne kadar ve nasıl bir birikim tarzı mesela. bir de ne için hedefliyoruz?
benim 2017 mesela:
her ay iki tam altın bebişler için kasaya
her ay 500 liralık fon bankaya
vadeli hesaptaki paramın bir kısmıyla da dolar düşerse dolar yada euro almayı planlıyorum, yurtdışına gitme ihtimalimiz olduğu için.
Kızlar biliyorum çok alakasız ama
Karıncadan cok muzdaribim
Mutfağımda yuvası var
Erzak dolabımda
Her seyı kavanozluyorum
Tezgahın üstüne Bişi koyamıyorum
Cok sey denedim ama hala varlar
Cok bunaldım artık
Fikri olan var mı
ambar tozu al canım.Kızlar biliyorum çok alakasız ama
Karıncadan cok muzdaribim
Mutfağımda yuvası var