• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

karınca konusunda...naçizane söyleyeceklerim...bakliyatlarınızda hiç kelebeklenme var mı...benim bu sene mutfağımı sardı.çok zahmet çektim..sonra çözdüm ki karıncalar kelebeklenmeye başlayan larvalara geliyorlar..her şeyi tek tek temizledim.hiç akla gelmez yerlere yapişmışlardı.çekmece içi kaşıklıkların bölme araları gibi...kelebeklenme bitti karıncalar gitti....
böyle bir varsayım yoksa;
karıncaların çıktıkları yere tuz dökerdim.gelmezlerdi ancak geçici çözüm.sürekli ıslanır tekrarlamak gerekirdi.
bu yıl bir de salatalık kabuğu dene dediler...az fayda olur gibi oldu ya tam bir çözüm olmadı..

ben çözümü tüm bakliyat ve baharatlarımı tek tek havalandırarak buldum.artık hiç yok...

tr lelli....selam...geçmişi ve şimdiyi okuyorum...hepiniz ayrı güzelsiniz...mutlu paylaşımlar olsun...sevgi ile..
Tuz ve salatalık hiç fayda etmedi
Kelebek görmedim hiç ya

tr_lelli tr_lelli instagramda beğene beğene tam gaz ilerliyor :KK55:
Para işlerinde malesef benim de aklım başıma geç geldi.
O illa birşey çıkıyor durumu bizde de var. Gelecek ay pasaportların süresini uzatmamız gerekiyor. Allah bilir kaç lira gidecek
Cok guzelsiniz ama ki
:KK200:

karınca konusunda...naçizane söyleyeceklerim...bakliyatlarınızda hiç kelebeklenme var mı...benim bu sene mutfağımı sardı.çok zahmet çektim..sonra çözdüm ki karıncalar kelebeklenmeye başlayan larvalara geliyorlar..her şeyi tek tek temizledim.hiç akla gelmez yerlere yapişmışlardı.çekmece içi kaşıklıkların bölme araları gibi...kelebeklenme bitti karıncalar gitti....
böyle bir varsayım yoksa;
karıncaların çıktıkları yere tuz dökerdim.gelmezlerdi ancak geçici çözüm.sürekli ıslanır tekrarlamak gerekirdi.
bu yıl bir de salatalık kabuğu dene dediler...az fayda olur gibi oldu ya tam bir çözüm olmadı..

ben çözümü tüm bakliyat ve baharatlarımı tek tek havalandırarak buldum.artık hiç yok...

tr lelli....selam...geçmişi ve şimdiyi okuyorum...hepiniz ayrı güzelsiniz...mutlu paylaşımlar olsun...sevgi ile..
Aleykumselam canim

Kuruyemisi bitirdiler bide yarin al diye siparis verdiler erbaşlar.

El kadar kuruyemisler dunya para tutuyo acikcasi sık almak istemiyorum ama ogluma kiyamiyorum cok seviyo bademi antep fistigini.

Emir buyuk yerden alıcaz mecbur.
3,5tl boyunluk almistim gecen şımarik magzasindan yarin 1tane daha alıcam.

Şu lcw kazagi degistirmek icin yine gidim belki bisi begenirim.
Gotur getir kazak isyan edecek.

Zuccaciyeye 10tl borcum kaldi onu veririm.
Tabaklarim gelmismi hem ona bakarim.

Aldigim tavuklarin birazini kizartmalik incelttim (marine edip kizartiyorum)
Birazini kusbasi yaptim(sotelerim) bir cesit olurlar.

Süt de almam gerek yogurdum bitti mayalamam lazim.
Canim nezamandir sütlü irmik tatlisi istiyo birazda ondan yaparım.

Yine kosturmacalar yani.
Umarim cok harcamam.

tr_lelli tr_lelli daha önce söylemismiydim bilmiyorum. ama söylediysemde ikinci baski olsun :)

Lcw den birsey aldin diyelim degistirmek istiyorsun ama yerine alacak bir sey de bulamadiysan yada hediye gelmistir fişi olmadigi icin iade edemezsiniz.

LCW kartlar var ucretsiz. aldigin urunun bedelini karta yukluyolar. sende bir sene boyunca istedigin zaman kullanabiliyorsun.

tr_lelli tr_lelli daha önce söylemismiydim bilmiyorum. ama söylediysemde ikinci baski olsun :)

Lcw den birsey aldin diyelim degistirmek istiyorsun ama yerine alacak bir sey de bulamadiysan yada hediye gelmistir fişi olmadigi icin iade edemezsiniz.

LCW kartlar var ucretsiz. aldigin urunun bedelini karta yukluyolar. sende bir sene boyunca istedigin zaman kullanabiliyorsun.
Aa bunu bilmiyordum 25inde 1ay doluyo diye acele ediyorum bende
Cok sagol cnm yarin bi sorim.

Can'ım valla sempatik_kiz sempatik_kiz ın söylediğini bende Yen'i duyuyorum.. beğenemesen karta yükle geç.. şuan kendini almak zorunda hissediyorsun ya beğenemezsin.. bende öyle oluyor
bende bir arkadasimdan duydum. cok nadiren bir sey aldigim icin ben uygulamiyorum bu sistemi. ama hediye gelen ürünlerde süper oluyor

merhaba arkadaşlar
bu gün kızımın okulu için harcama yaptık hafta ortası çocuklar yesin diye pasta falan sipariş verdik
130 yaş pasta
50 tl meyve suyu bardak falan yarında tabak falan almam lazım
30 benzin, 3 ekmek
74 market
85 tl kömür

bayağı harcadık bu gün sağlık olsun

Bugün ilk başlangıç olarak karataya uyamadim, antibiyotik ve ilaçlarım olduğu için sabah 1 adet salatalık ve 1 dilim peynir yedim, saat 13.00 de 6 YK buharda pismiş karnabahar ve 4 YK kaşığı yağsız yoğurt yedim. Saçlar boyandı , 13.30 da yıkanacak, 15.00 de 1 saat koşu bandına çıkacağım 1 saatte 6 km hedefim ilk gün için, 17.30 da ton balıklı salata yiyerek günü kapatacağım inşallah :KK66: aradaki boşluklarda da perdeler yıkanıp asılacak :KK66:

Var mı diyet ve spor arkadaşlığı yapmak isteyen kizlarrrr :KK66:
toparlanmaya çalışmana çok sevindim
kilo konusunda bende çok muzdaribim son iki üç ayda 5-6 kilo aldım bunları versem bile bana yeter
ama kafaya koymam lazım başlarım başlarım diye erteliyorum
sporu çok seviyorum ama zaman sorunum var
günü bir yerine sıkıştırmalıyım

Kurban Bayram'ından beri 12 bin tl biriktirdik
Araba için peşinattı
Avukat ihtiyacımız oldu devam eden mahkeme için ve 8bini oraya gitti
Şimdi tekrar başlıyoruz birikime
Kızlar sadece bizde mi oluyor bilmiyorum
Ne zmn para biriktirmek birsey için başka bir sey cıkıyor hooop para gidiyor
Bu durum canımı sıkıyo artık
Bi bereketsizlik mi var üstümüzde bilmiyorum
bizde de tam diyorum kredi bitiyor kenara atarız başka bir şey çıkıyor yine kredi çekiyoruz bu yıllardır böyle o yüzden bu sene hiç plan yapamıyorum

Biz uzun zamandır eşimle başbaşa, alkol eşliğinde evde geçiriyoruz..Eskiden dışarı otellerin balolarına katılırdık arkadaşlarla ama son 4_5 senedir keyif vermiyor dışarısı..

biz 3-4 yıldır bir arkadaş gurubumuz var 4-5 aile bir araya geliyoruz ortak birşeyler hazırlıyoruz yiyip içiyoruz sohpet ediyoruz sabahlıyoruz resmen
ama bu yıl o arkadaşlardan 2 si başka yere tayin oldu
diğer aileninde sağlık sorunları var
açıkcası benim kafamdan geçende evde oturmak

Lc yi köy okullarına yardım ettiğini öğrendiğimden beri daha çok seviyorum
bende almak istemiyorum tam tersi ama bazen uygun olduğu için bir şeyler alıyorum
1 yada 2 sene önce LCW nin H-M bildik bir kaç ünlü firma daha vardı bangladeşte ki bir binada atölyeleri vardı ve atölyeleri yandı
bir çok bangladeşli işçi öldü
ve bu ünlü mağazalar o işçilerin ailelerine tazminat ödemiyor
kar edemiyoruz tazminat ödeyecek durumda değiliz diye
o yüzden elim pek gitmiyor bir şeyler almaya
yalan yok alıyorum birde en yakın mağaza o ama içime sinmiyor bu olaydan dolayı
yani dünyanın parasını kazanıyorlar ama zavallı işçiler ölmüş umurlarında değil

benim 2017 için istediğim şey ülkem ve dünya için huzur ve barış
sağlık, maddi anlamda plan yapamıyorum çünkü kv hasta durumu ciddi, dr ler pek olumlu konuşmuyor
buda bizi manevi, ve maddfi yönden çok zorluyor
ve zorlamaya da devam ediyor
o yüzden finansal bir plan yapamıyorum
ama yapabildiğim kadar para koymaya çalışacağım kenara
yapabilirsem

hawar hawar bundan haberim yoktu..
ben köy okullarındaki çocuklar için müracaat edildiği taktirde kıyafet yardımı yapıldığını öğrendim.. bu yüzden ayrı bi sempati duyuyordum..

Back
X