• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Amerika dan getirdi

eşim hattının üzerinden almıştı, aldığı yere götürdü onlar akıllı bir telefon verdiler
o sürede onu kullandı

Benimki 6 , geçen gün % 30 dayken kapandı ilk defa ..
Servise gidip gelince telefonun içindeki herşey siliniyor değil mi ?

Günaydın arkadaşlar...

amelia2, çok geçmiş olsun canım, sanırım ben kaçırmışım, geçti gitti inşallah...

Papatya, bu gece rüyamda seni gördüm... :)
Senin evinde, yemek masasında buluyorum kendimi, sen mi davet ettin, ben mi geldim, yani oraya nasıl geldiğim meçhul :) masada iki arkadaşın daha var, birlikte yemek yiyoruz... pilav, barbunya, köfte hatırladıklarım, güzel, mütevazi bir sofra... sonra ben sana mutfağı toplamada yardım ediyorum, bi taraftan da güzel güzel yaştan vs. sohbet ediyoruz, arkadaşların oturuyor vs.
Hayra gitsin inşallah.... :)
Bu akşam bi arkadaşa Davetliyim, bir kaç arkadaş toplanıp, kız kıza sohbet edeceğiz, onu gördüm galiba... :)

Gunaydinlarrr canlar ;)

Önce diyet bilgisi: diyete aynen devam.dun sabah 9 da 2 yumurta,1 dilim peynir,domates,salatalık,marul 1 ceviz yedim, saat 14.00 de alış veriste 1 adet ayran içtim, biraz geç geldik 19.00 da 6 YK karnabahar,4 YK yoğurt, 1 tabak marul salata haşlanmış tavuklu yedim..Yağ ve tuz kullanılmadı..Oldukça gezdim mağazaları, hareketli bir gün oldu ve bu sabah -1 kg daha, çok şükür toplamda -3 oldum...

Alış verise gelince mağazalar dolmuş taşmış, yeniyil için indirimler ve yeni ürünler çok güzeldi..Kendime DeFacto dan çok ince baharlik bir koyu lacivert kot renginde gömlek aldım 20 TL, eşime boynerden 2 adet Beymen kazak aldım, oldukça indirimli idi, iki kazak 142 TL'ye geldi..

Şimdi bi derdim var, yardiminiza ihtiyacım var..Geçen sene eşime DeFacto dan 3 adet uzun kollu v yaka süveter almıştım, fakat 3 ayda tüylenme yapmış bu sene mumkunu yok giymiyor, içim acıyor resmen :( aklıma annemin yıllar önce aldığı kazaklar için tüy makinası geldi annemi arayıp sordum, hiç işe yaramıyor onun yerine ince bayan jiletlerinden al onunla yap dedi..14.90 A kipadan bayan jileti aldim, ama çok ince olduğu için istediğim sonucu vermedi, sabahtan beri uğraşıyorum :( internetten baktım banyo jileti diyorlar, çıkıp alacağım, bu konuda pratik farklı bi önerisi olan var midir ? Zira jiletle çok zor oldu :(

mavimli mavimli canım altınların bereketli ve daim olsun, darısı başıma insalllllaaaaahhh ;)

Ev alan arkadaşımıza da hayırlı uğurlu olsun inşallah, Allah sağlıkla keyifle ağız tadıyla oturmayı nasip etsin ...

İyi akşamlar kızlar
geçen günlerde youtubedan "bimden aldığım abur cuburları denedim" temalı birkaç video izledim bimin kendi markalı abur cuburlarını denememiştim meraktan bikaç şey aldım cips gofret vs
4.25 tl tuttu

halk ekmekten 2 tane altın çörek aldım 80 kuruş
başka da harcamam yok:skandal:

bimden deneyip tavsiye edeceğiniz abur cuburlar varsa öneriye açığım denemek isterim :KK28:
Canim Bim'de yaşam marka yağlı gevrek var atıştırmalık biz beğeniyoruz, oneririm

Tanesi 50 kuruşa olan ucuz permatikler var ya onlarla denesen cnm. Benimde adidastan aldigim esofman takimim tuylenmisti boyle. Bende bu sekilde temizledim. Yalniz cok yavas bastirmadan yapman lazim yoksa aninda yirtiyor giysiyi no_name_ no_name_

Kizlar merhabalr
bu gun az yazmissiniz ya olmadi boyle :KK66:
Taslarimi kirdirdim geldim :KK70:
operasyon kisa surdu ayildim eve gonderdi dr.
cok sukur iyiyim

Bu ay sonu birikim adina 6000di hedefim birde 2gr altin
birde anneme olan altin borcumu odeyecegim
insallah tutar hesaplar
Canim tekrardan cook geçmiş olsun acil şifalar dilerim ;)

Günaydın kızlar
no_name_ no_name_ ben geçen gün kendi kazağımı jiletle yaptım. Normal jiletti sanırım. Eşimin. Banyodaki dolabından aldım. Ama çok yavaş ve bastırmadan yap.

Tanesi 50 kuruşa olan ucuz permatikler var ya onlarla denesen cnm. Benimde adidastan aldigim esofman takimim tuylenmisti boyle. Bende bu sekilde temizledim. Yalniz cok yavas bastirmadan yapman lazim yoksa aninda yirtiyor giysiyi no_name_ no_name_
Alayım canım annem de yırtılır diye bayan jileti önermişti ama çok minik kaldi

Hayırlı akşamlar kızlar,
Bende bugün diyete başladim. Spor olarakta sabah kahvaltıdan önce 1.5 saat yürüdüm. Her sabah 1 saat yürürüm diyordum ama dizimde meniskus yırtığı var, daha ilk günden dizim agrımaya ve şişmeye başladı. Normalde spor yasak. Yarına davul gibi olmaz inşallah :KK43:

@kikikoko dizimden dolayı salona gidemiyorum. Zorlamadan evde kendim plates bari yapayim diyorum. Internetten önerebilecegin bir video vs. varmı. Bircok kisi ebru salli videolari ile yapiyor. Ama ben pek güvenemiyorum. Sen ne düşünüyorsun bu konuda
Canim ben bi ara leslie yapmıştım 1 mil 3 mil 5 mil falan kademeleri var zorlayıcı değil pek, bi bak istersen internete

Çok teşekkürler, bu arada diyet spor ne durumda? Kontrolü ele alabildin mi?
Dün spora gidemedim. Bugün akşam üstü oğluşu derse bırakınca gideeğğm. Sonra eşim alır öğretmenden.
Dün bir toplantıda 2-3 tane kuru pasta aymışım ağzıma. Kızmadım kendime. Sadece o pişmanlığı dinşne dek yaşadım. Yedin de ne oldu dedim. Akşam hafif kapattım. -400 bu sabah

Dün spora gidemedim. Bugün akşam üstü oğluşu derse bırakınca gideeğğm. Sonra eşim alır öğretmenden.
Dün bir toplantıda 2-3 tane kuru pasta aymışım ağzıma. Kızmadım kendime. Sadece o pişmanlığı dinşne dek yaşadım. Yedin de ne oldu dedim. Akşam hafif kapattım. -400 bu sabah
Ooo maşallah, kipirdamaya başlamış kilolar ;)

Back
X