Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amerika dan getirdi
eşim hattının üzerinden almıştı, aldığı yere götürdü onlar akıllı bir telefon verdiler
o sürede onu kullandı
Canim Bim'de yaşam marka yağlı gevrek var atıştırmalık biz beğeniyoruz, oneririmİyi akşamlar kızlar
geçen günlerde youtubedan "bimden aldığım abur cuburları denedim" temalı birkaç video izledim bimin kendi markalı abur cuburlarını denememiştim meraktan bikaç şey aldım cips gofret vs
4.25 tl tuttu
halk ekmekten 2 tane altın çörek aldım 80 kuruş
başka da harcamam yok
bimden deneyip tavsiye edeceğiniz abur cuburlar varsa öneriye açığım denemek isterim![]()
Canim tekrardan cook geçmiş olsun acil şifalar dilerimKizlar merhabalr
bu gun az yazmissiniz ya olmadi boyle
Taslarimi kirdirdim geldim
operasyon kisa surdu ayildim eve gonderdi dr.
cok sukur iyiyim
Bu ay sonu birikim adina 6000di hedefim birde 2gr altin
birde anneme olan altin borcumu odeyecegim
insallah tutar hesaplar
Alayım canım annem de yırtılır diye bayan jileti önermişti ama çok minik kaldiTanesi 50 kuruşa olan ucuz permatikler var ya onlarla denesen cnm. Benimde adidastan aldigim esofman takimim tuylenmisti boyle. Bende bu sekilde temizledim. Yalniz cok yavas bastirmadan yapman lazim yoksa aninda yirtiyor giysiyino_name_
Tamam canım markete gidip alacağım, kuru yapıyorsun değil mi ıslatmadan?Günaydın kızlar
no_name_ ben geçen gün kendi kazağımı jiletle yaptım. Normal jiletti sanırım. Eşimin. Banyodaki dolabından aldım. Ama çok yavaş ve bastırmadan yap.
Evet kuru yapıyorum.Tamam canım markete gidip alacağım, kuru yapıyorsun değil mi ıslatmadan?
Canim ben bi ara leslie yapmıştım 1 mil 3 mil 5 mil falan kademeleri var zorlayıcı değil pek, bi bak istersen interneteHayırlı akşamlar kızlar,
Bende bugün diyete başladim. Spor olarakta sabah kahvaltıdan önce 1.5 saat yürüdüm. Her sabah 1 saat yürürüm diyordum ama dizimde meniskus yırtığı var, daha ilk günden dizim agrımaya ve şişmeye başladı. Normalde spor yasak. Yarına davul gibi olmaz inşallah
@kikikoko dizimden dolayı salona gidemiyorum. Zorlamadan evde kendim plates bari yapayim diyorum. Internetten önerebilecegin bir video vs. varmı. Bircok kisi ebru salli videolari ile yapiyor. Ama ben pek güvenemiyorum. Sen ne düşünüyorsun bu konuda
Çok teşekkürler, bu arada diyet spor ne durumda? Kontrolü ele alabildin mi?Evet kuru yapıyorum.
Kolay gelsin.
Dün spora gidemedim. Bugün akşam üstü oğluşu derse bırakınca gideeğğm. Sonra eşim alır öğretmenden.Çok teşekkürler, bu arada diyet spor ne durumda? Kontrolü ele alabildin mi?
Ooo maşallah, kipirdamaya başlamış kilolarDün spora gidemedim. Bugün akşam üstü oğluşu derse bırakınca gideeğğm. Sonra eşim alır öğretmenden.
Dün bir toplantıda 2-3 tane kuru pasta aymışım ağzıma. Kızmadım kendime. Sadece o pişmanlığı dinşne dek yaşadım. Yedin de ne oldu dedim. Akşam hafif kapattım. -400 bu sabah
Evet yavaştan gidecek. Boğazımı tutarsam olacak bu işOoo maşallah, kipirdamaya başlamış kilolar![]()
Bir bakayim cnm sagolCanim ben bi ara leslie yapmıştım 1 mil 3 mil 5 mil falan kademeleri var zorlayıcı değil pek, bi bak istersen internete
Rica ederim canım, ben de 1 mil ile başlayacağım, bu ara yürüyüş beni de zorladı..Kanamam arttı ve rahim bölgemde ağrı oldu, Dr kontrole gidene kadar yürüyüş yapmama kararı aldım..Bir bakayim cnm sagol