- 27 Şubat 2013
- 14.807
- 42.315
- 798
Ela çok girişken, heleki karşısındaki insandan ilgi gördümü sürekli konuşuyor yanına gidiyor vs hatta eskiden 3 yaşlarında kucağına gidip oturuyordu çok defa uyarıyorduk.Ben kimsenin çocuğunu ellemem kızarlar felan neme gerek
Elleri temiz mi pis mi Ben de hoşlanmam ya.
Teyzemin gelini vardi 25 yıl önce ilk çocuğu oldu.Kimseye elletmez kucağına vermezdi o zaman gozume cok kötü gözükürdü.Sonra kızı oldu kiz da biraz daha relax di
Kız benim kardesim bana bırakmıyoBenim alt komsu 1 defa alıp goturim mi azcık demisti onun 2 cocugu var güya oynasınlar diye Alya durmaz ki aglar o bensiz dedim hemen.
Istemedim götürmesini izin vermem.
Gözüm görecek benim daha kendini savunamıyor vursalar sıkıştırsalar alya oyun zanneder canı yanmadıkça.
Ben annem ve teyzem harici kimseye emanet edemem.
Halamıda severim mesela ama cocuk emanet etmem.
Oynatır eder ama dikkatli degil bahcede oynatır misal o komsuyla sohbet eder yan taraftan.
Ama annemde teyzemde gözünden ayırmaz rahmetli anneannemde öyledi cocuk dedimmi hep gözünün önünde olcak.
Bize nasil kizardi evinizemi mıçtılar başlarım isinize cocuklariniza bakın derdi hep.
Ben çocuklarımı hic bir yerleri kırılmadan, yarilmadan büyüttüm gözünüzün önünden ayirmayın derdi
Cidden cakasım var Allah affetsin,biz cocuga mahrem ogretmeye calısuıyırz,teyze diyoki gel otur kzım kucagıma otobüslerdeYa niye yapıyorlar bunu sahi?
Gecen anpada alya market arabasinda oturuyordu manav reyonuna bakan adam adın ne nasılda tatlı seysin dedi elini öptü.
Ayy nasıl sinir oldum.
Hemen elini sildim.
Hic tanimadigin cocugun elini opmek ne?
Esim vardi ben kardesim.
Ben tanimadigim cocuklarla temas sevmiyorum keske kimsede yapmasa.
Bakışırım, el sallarım, merhana falan derim, cocuklara gülümserim falan ama asla yanagina dokunim, sacini oksim asla.
Kendi cocuguma yapılmasını istemedigimi asla yapmam.
Keşke herkes duyarlı olsa
Ben metrobüsle gidince birkaç defa karşılaştım bu durumla, ben demeden Ela hayır oturmayacağım diyor. Teşekkür ediyorum kapatıyorum konuyu.Cidden cakasım var Allah affetsin,biz cocuga mahrem ogretmeye calısuıyırz,teyze diyoki gel otur kzım kucagıma otobüslerdeNe münasebet niye otursun senin kucagına
Öncelikle gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün. Belli bir aradan sonra yeniden sıfırdan bebek olması emin ol senin gibi çoğu insanı yoruyor .Allah işini kolaylaştırsın inşallah.Burayı sürekli okuyorum yazamasamda
Bugun yazmak istedim doğum yaptım 2 aylık olduk 7 sene aradan sonra ne zormuş unutmuşum herşeyi
Yenidoğan dönemi ilkinde böyle yaşamadım curcuna vardı ozaman 3 aylık olunca kendi evime geçmiştik eşimin işi dolayısıyla
Bunda yaşıyorum heralde lohusa depresyonu sürekli kucak istiyo alıyorum kucaktada huzursuz okadar yoruluyorum ki gün sayıyorum
Eşim Allahtan 3 gün işe gidiyo 4 gün yardımcı o evdeyken daha huzurluyum dua ediyorum hergün Haziran gelsin şu cocuk biraz büyüsün diye
Bazen isyan ediyorum sonra pişman oluyorum
Bazen iyiki diyorum bazen ne halt yedin diyorum karmakarışığım
Öle yazmak istedim
Bence 2. daha zor net.Burayı sürekli okuyorum yazamasamda
Bugun yazmak istedim doğum yaptım 2 aylık olduk 7 sene aradan sonra ne zormuş unutmuşum herşeyi
Yenidoğan dönemi ilkinde böyle yaşamadım curcuna vardı ozaman 3 aylık olunca kendi evime geçmiştik eşimin işi dolayısıyla
Bunda yaşıyorum heralde lohusa depresyonu sürekli kucak istiyo alıyorum kucaktada huzursuz okadar yoruluyorum ki gün sayıyorum
Eşim Allahtan 3 gün işe gidiyo 4 gün yardımcı o evdeyken daha huzurluyum dua ediyorum hergün Haziran gelsin şu cocuk biraz büyüsün diye
Bazen isyan ediyorum sonra pişman oluyorum
Bazen iyiki diyorum bazen ne halt yedin diyorum karmakarışığım
Öle yazmak istedim
Sen kalkmıyorsan (yani esin kendi kalkıp yiyebiliyorsa)aksamdan hazırlayıp bıraksan.selam kızlar
dün iftarın ilk günü kayınvalide davet etti
ben biraz gecikmeli de olsa gittim
önden eşim, oğlum gitti
misaifrde vardı
bende 15 dk gecikmeli iftardan snr girdim içeri
iki çeşit çorba yapmış şehriye ve sulu köfte
ali nazik
garnitürlü pilav
fırın tavuk
sosyete mantısı
salata
yaprak sarma
biber dolma
etimek tatlısı
kabak tatlısı
çeşit çoktu
hem hasta hem bir sürü hazırlık yapmış
bence çok yoruldu
ben yedikten snr çayımı içtim ve müsade istedim
eşim oğlum oturdu
iki araba gittik, oto parka önce ben park ediyorum
onu bahane ettim
1 saat durdum ve kaçtım
eve geldim dinlendim
çok yorgundum
açıkcası
akşama da biber dolma yapmıştım
mercimek çorbası ile yeriz
salata falan yaparım yanına
eşim sahur konusunda söyleniyordu
ama inan çok yorgun oluyorum
al bir tost yap ye
ben tutamıyorum
eskiden hazırlardım, bu sene içimden gelmiyor .kendide hazırlayabilir.
erkenden yatıp dinlenmek istiyorum, uyksuzluk beni çok yoruyor
kendimi torpalyaım yaparım yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?