- 31 Ağustos 2017
- 2.458
- 11.194
- 208
- 35
Sürebiliyorsun artık ne mutlu sana takdirliksin, yedirenkcim benim alakam yok böyle kullanan bayanlara hayranım devam.Kızlar selam,
Bugün de Elayı arabayla bıraktım geldim hıhıhı.valla inanamıyorum kendime.
Ama böyle kısıtlanıyor, her yola giremiyorum.heryere park etmeye cesaret edemiyorum.
Almaya arabayla gitmem büyük ihtimal. Çünkü balıklara yem almam lazım. Sonra silikon tabancaya silikon almam lazım.
Biraz market alışverişi yapmam lazım. Market market gezmezsem olmaz :)
Yürümeyi seviyorum.
Ela da bugün arabayla gitmek istemedi.
Okula oyuncaklar vardı oynamadığı onları götürecektim. Ondan ikna ettim arabaya. Hem bana biraz pratik olsun dedim. Okulun önündd yer bulamam diye mecbur filenin otoparka parkediyorum. Oraya dönüşü de biraz çalışmak istiyordum.
Çok şükür bu günlerime.
Akşama pilavım var. Yanına ne yapsam diye düşünüyorum.
Çok geçmiş olsun doktorcum, eşyalarını da güzel günlerde kullan.nazenin9320 abla sagolasin bu yil tip bayrami falan gormedi gozum .hastayim sinava girdim haftasonu .is yogun esyalarim geldi sukur bu kadar olayin arasinda o kaynadi
Selamm
Oglum gitti hüzünlendim ben yine
Kötüde rüya görünce yurda varana kadar darladim cocugu bi miktar.
Burdan da trene binene kadar bekledik o bindim dedi biz arabaya bindik.
Ben fazla anaçmıyım, fazla mı düşünüyorum bilmiyorumda ramazan olması sebebiyle aklım kalıyor.
Soguk yemek yiyor evladım diye.
Ev sessizlesti hemecik.
Demin diyorum görüntülü konustukta oluumm sen nasıl ögrencisin 10bin naktin var neredeyse benim bildigim ögrenci parasız olur diyorum ben aksam ucuz yemek yicem diye bakınıyorum diyo birikim yapacak ya.
Yarisiyla dolar alcak.
Parasıyla kendini idare etmeyi ögreniyor maası oluncaya kadar tecrübe etmis olur.
135tl taksi parası vermis icine oturmuş:)
145tl tren, surdan suraya 135tl taksimi olur diyo.
Oluyo evladım Türkiye uçuyor şahlanıyoruz..
Neyseee...(aşırı küfür içerir)
Herkes adadan ayrıldı esim tek devam ediyor oruca
Gece ona hazırlar direk yatarım
Babam kusmuş aksam kemoterapinin yan etkileri sonradan çıkıyor hep onda
Ouff anlamaya çalışıyorum ama kalbimizide kırıyor sürekli sadece kendim icin sabır istiyorum.
Yoruldum hemde çok.
Halam gitti bugün kızım sen yine git hasta napcan diyor.
Gitsekte surat asıyor iyice cocuk gibi oldu.
Annenede cok yapıyor diyor, yapıyo evet hastanedede ona buna bagırmıs
Yani bagirmakla ne olacak?
Rabbim yardımcımız olsun.
Reglim bitsin tesbih duasina baslıcam.
Canım nazenincim benim de hiç işim olmazdı araba sürmeyle, hatta eşim daha çocuk yokken defalarca söyledi ehliyet al dilinds tüy bitti derler ya o misalSürebiliyorsun artık ne mutlu sana takdirliksin, yedirenkcim benim alakam yok böyle kullanan bayanlara hayranım devam.
Ahh inşallah o kademelere de gelirim. Aslında aklımdaki sadece Elayı okula bırakıp okuldan almaktı
Güle güle kullan canımnazenin9320 abla sagolasin bu yil tip bayrami falan gormedi gozum .hastayim sinava girdim haftasonu .is yogun esyalarim geldi sukur bu kadar olayin arasinda o kaynadi
Bizde de durum aynı, 3 yaşına kadar odasında yalnız uyudu. 3 yaşından bu yana bensiz yatmıyor. Birara hafta sonları yatağıma geçiyordum. Şimdi temelli odasında yatıyorum.son aylarda da 5 gün ben 2 gün babası. Öyle karışık gidiyor.Aksm kociyi postaladık odaya ben senle büyük yatakta yatcam dedi canıma minnet bu psikolojiyleBu konuda hocanın yaptgunı yapmayın.Cocuk 5 yasında hala bensiz uyumuyor Benden ötürü tabi.Su konuyu bi cözemedim
Uyudu tam ben de özledim sacını oksuyorm,ellerini öpüyırm falan.
Annaae ya uykumu kacırıyosun,rahatsız ediyosun beni farkında mısın diye actı gözünündkdkdkd
Evlat gibi evlat
Aslında esimle ikisi bakmislardı ama o saatlerdede dolmus oluyor mu?Merhaba lelli
Bir daha ki gidisinizde otobüs terminaline uğrayın, hatta tren gari ve otobüs arasinda gidis gelis tur atin cok yakin mesafe inanilmaz yakin
Terminalden kampüse çok sık araç var. İnan taksiye ne gerek olan mesafe ne korkulacak birsey olur arkadaşına bile denk gelebilir
Eger otobüs ile gelirse servis varmi sorun bir dönem vardı ama ben uzun zamandır kullanmıyorum serviste çok rahat olur inş devam ediyordur.
Aslında esimle ikisi bakmislardı ama o saatlerdede dolmus oluyor mu?
Oraya inmesi 22.30 falan olmustu hatta neredeyse 11e geliyordu saat.
Aksam tenhadır oralar diye bi istemedim gündüz gitsin istedim fakat boş bulamadık koltuk.
Ama rahat gitmiş ben artık gelirim böyle diyor.
Alışıyor etrafa ögreniyor daha.
Ama onu söylicem yine ogluma bi baksın teşekkür ederim
ederim :)Nice güzel yıllara
tşk ederim canımNice sağlıklı yaşlara canım benim,
Her yaşın ayrı bir güzellik getirsin, sevdiklerinle mutlu kal
Mart ayını da sevmezdim ama oysa ne de uğurlu aymış benim için
Mart ayında anne oldum mart ayında araba kullanmaya başladım
canımm benimmmMusmutlu yılların olsun kuzum iyiki dogmussun güzellik
tşk ederim canım :)Doğum günün kutlu olsun.Nice güzel yaşlara canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?