- 27 Şubat 2013
- 14.805
- 42.313
- 798
Çok geçmiş olsun canım, sağlığın herşeyden önemli. Ameliyat tabi her haliyle zor ama geçer gider. Vücudumuza zarar veren ne varsa onu vücuttan uzaklaştırmak en doğru seçim.inşallah en iyi şekilde atlatırsınHerkese selamlar..Okumadan direk yazayım dedimumarım herkes iyidir..
Bende sağlık durumları ile uğraşıyorum
Ramazanın son 12 gün kala adet olmaya başladım..En son Ocak ayında adet olmuştum..sanırım ından dolayı yoğun kanamam oluyor diye düşündüm..Ama artık afedersiniz ne kan kaldı vücudumda ne takar derken pazartesi işe zor gittim..Sağolsun arkadaşım halimi görünce dedi sen bir an önce acil kadın doğuma git..Bizim hastaneye yakın meşhur samatyaya bağlı kadın doğuma gittik beraberce.Tanıdık olmasa asla bakmıyorlar tabikineyseki muayene oldum..Sonuç rahim çok kalınlaşmış ve birsürü miyom olmuş miyomlardan haberim vardı ..Ama kendi dr jm menopoza girince onlar küçülür hatta kaybolabilir bile demişti..Ne yazıkki öyle olmadığı gibi dahada artmış başka miypmlarda oluşmuş Hemen yatış verdi dr..patlamaya hazır bomba rahmin dedi..Birden kan boşalır düşer bayılırsın dediler yatış yapılıp ertesi gin kürtaj ile rahim temizlenip parça aldılar..Sonuç 2/3 haftaya anca çıkar dediler..Hatta dr sonrasında rahmin de alınması daha iyi dedi..Sonuxa göre bakılacak..Bizde maalesef ırsi bu durum.Anneminde 20 yıl önce kanamadan dolayı büyük miyomlardan dolayı rahmini almışlardı..Valla artık umurum değil yeterki sağlıma kavuşaym..Alınırsa alınsın..Zira kansızlık çekmekten senelerdir yoruldum..Zaten son 2 yıldır da kanamalar çok yoğundu..Sonuç sürekli demir takviyesi almak zorunda kalıyordum..şimdide zaten demirim çok düşmüş..Yaklaşık 2,5 haftaıdr çok yoğun parçalı kanama geçridim..Kürtaj yapıldı ama kanamam hala kesilmedi..Tabi azaldı şükür ama bir türlü tamamen bitmedi..Sanırım 1 aya ameliyat olabilirim..Bu süreç beni çok yordu hem psikolojik hemde baya takatim bitti demirim yerlerde Sabah akşam demir hapı alıyorum..Umarım etksini görürümde halim yerine gelir..bu hafta raporluyım..pazartesi işbaşı..Umarım toparlarım..Benden haberler şimdilik böyle..şunu anladım ki herşeyin başı sağlık gerisi boş!
özel okullar iyice cıvıttı yaaa.hem yığınla para al hem iki bayrak alama komedi ya.Okula da ayrı dellendim.
Pazar günü gösteri var bize yazmıslar okulu süslücez süs gönderir misinizya devlet okulu mısun sen dönüm dönüm okul sankş.
Yok mu bayrak alcak paran
Hadi onu yolladım,ögretmen yazmıs cocuklarla bayrak yapılsın evde,pazR getirsinler. Napıonuz hacı siz ?yapaydın btün hafta evde biz yapacaksak neden okula geliyor bu cocuk?
Cidden sakin kalmaya calısıyorum.
9 gün okula gitmedi cocuk,servisi tam yolladık okulu tam ödedik mesela?
Okulun servisi 9 gün yattı o araba?
Değerler dersi vermekle olmuyor,hakka girmemmek de önemli diye catasım var.
Evet canım haklısın..Bakalım sonuç ne çıkıcak ona göre karar verilecek..İnşallah amin canımÇok geçmiş olsun canım, sağlığın herşeyden önemli. Ameliyat tabi her haliyle zor ama geçer gider. Vücudumuza zarar veren ne varsa onu vücuttan uzaklaştırmak en doğru seçim.inşallah en iyi şekilde atlatırsın
Lelli canım baban, inşallah tez zamanda sağlığına kavuşurSelamm
Aksam kendimi dışarı attım
Kiz yedi beynimi park park esimde disaridaydı dedim gel az yürüsün yorulsun bu baş edemiyorum.
Parktı, yürüyüştü derken eve gelmemiz 20.30 oldu.
Babam 2 gündür iyi degil sanki
Cok şükür ağrısı yok ama hep halsiz, hep uyuyor.
Konuşmuyor.
Şakalaşırdı mesela kızımla falanda şimdi ona bile dönüp bakmıyor.
Soruyorum falan cevap bile vermiyor kafa sallıyor sadece.
Kadın vefat ettikden sonra iyice icine kapandı 2 gündür daha kapandı.
Yemekte yemiyor dogru düzgün su bile içmiyormuş.
Korkuyoruz vucudu birden düşecek.
Direk oraya geçtik eve girmeden eşimle biraz oturdu döndü hemen arkasını uyudu.
Bu hafta makinesini bakıma götürcek eşim
Tüpüde bitmis onuda yarın degişecekler.
Rabbim sifa bekleyen herkese sifa versin
Tasındım cnm saolasınAa taşındınmı canım evine..Çok sevindim..Hayırlı uğurlu olsun..Güle güle sağlıkla mutlulukla huzurla oturun inş.
Kızcağıza da çok geçmiş olsun.. Rabbim şifalar versin..
Ahh ya cok gecmis olsun
Sağolasın cnmmya..
canım kardeşin inşllah gönlüne göre olurİyi geceler,
Hasta olanlara şifa diliyorum
Kardeşimin 25 nisanda mahkemesi var. Avukatı karar mahkemesi olabilir veya yakın zamana atılır karar mahkemesi için diye belirtmiş. Bim ile tazminat konusuydu biliyorsunuz. Şuanlık rakamda anlaşamıyorlar. Zamsız tazminat hesaplıyorlar. Rakamı itiraz ediyorlar vs vs. Ya bu kadar zenginlik var hala 3-5 liranın derdindeler.Allah doyursun.
Bimin avukatı duruşmaya katılamayacakmış.
Neyse dua istemişti ettim iki gün önce. Dün de adet oldum, 4 ayı geçmişti olmuyordum.. İstediği süreyi hemen okumam iyi olmuş. Ben kuran okumayı bilmem. Mealinden okumak tercihimdir. Anlamak bence daha önemli.
Neyse bugün sabah dışarıda kahvaltı yapsakmı diyorduk. Dün gelen arkadaşlar aradı kahvaltıya çağırdı.Gittik Ela kedileriyle oynadı. Allahım kedi alalım diye ölüp bitiyor. Ela 2 yaşındayken vardı kedimiz. Birdaha o riske giremiyorum. O küçüktü kedinin pisliği tüyü bitmiyordu. Şimdi hiç takatim yok. Ya hiç görmeyeceğim evi bok götürecek, ya da hiç kedi işine girişmeyeceğim.
Saat 17 gibi geldik eve. Bir saat sonra Elanın online ingilizce eğitimi vardı. Öğretmeni ona hediye alacakmış onu söyledi görüşme bitince. Genelde odasında başbaşa bırakıyorum. Arada hafiften kulak veriyorum :)
Ben mutfağa girmiştim. Komşum geldi. Verdiğim tencere tabak vs.hepsini doldurmuş getirmişçorba yarına yeriz.tavuklu pilavı bugün yedik. Bir de tiramisu getirmiş.
Bu gece zor uyudu Ela.Çünkü sabah saat 12 ye geliyordu uyandığında.mutfağı da toparlyamadım.ben de uyumuşum onunla.
Bu ara kendim kitap okumayı da saldım. Yeniden başlasam iyi olacak
geçmiş olsun arkdaşınaGünaydınn
İyi haftalar
Dün kzıın 23 nisan gösterisi vardı ona gittik.
Kpderle isimiz var.
Cmrtsi beni deli etti.
Evdeyim koci de öglenci.
Kapı acıldı kahvaltı hazırlıyodm aa sen evde misin bugun dedi.
Artk is kalmadı kenar cıtalarını takmaya gelmsi.
Cmrtsi sabahı 9 da.
Dedik olmaz erken .
Neyse cay kahve 11 e kadar zor tuttuk basladı.
Evi topladım falam,14.00 de koci ise cıktı.
Yok gitmiyor.
Alyaya dedim giyinelim cıkalım,gösteri icin corap alcaz dedik cıktık.Avm ye giittik yemek yedik falan 18.00 da geldik hala evde
Bi salon yapıldı zaten yorma kendini tmm acil degil diyorz yok.
Biz gelince gitti artk.
Dün sabah 11 gibi yine geldi
Koci pazar pazar yapma bisey dedi dolandı gitti.
İsimiz var valal
Canım Rabbim safi ismiyle şifalar versin inşallahSelamm
Aksam kendimi dışarı attım
Kiz yedi beynimi park park esimde disaridaydı dedim gel az yürüsün yorulsun bu baş edemiyorum.
Parktı, yürüyüştü derken eve gelmemiz 20.30 oldu.
Babam 2 gündür iyi degil sanki
Cok şükür ağrısı yok ama hep halsiz, hep uyuyor.
Konuşmuyor.
Şakalaşırdı mesela kızımla falanda şimdi ona bile dönüp bakmıyor.
Soruyorum falan cevap bile vermiyor kafa sallıyor sadece.
Kadın vefat ettikden sonra iyice icine kapandı 2 gündür daha kapandı.
Yemekte yemiyor dogru düzgün su bile içmiyormuş.
Korkuyoruz vucudu birden düşecek.
Direk oraya geçtik eve girmeden eşimle biraz oturdu döndü hemen arkasını uyudu.
Bu hafta makinesini bakıma götürcek eşim
Tüpüde bitmis onuda yarın degişecekler.
Rabbim sifa bekleyen herkese sifa versin
Amin ekürimCanım Rabbim safi ismiyle şifalar versin inşallah
Benim babamın da 2 aydır bacak ağrıları var
Onunda iştahı kesik keyifsiz .. Bizde üzülüyoruz ama elimizden bişi gelmiyor duadan başka..
Tedavi iyi gidiyor demişti en son dr lar..,Sevindik ama böyle ağrıları olunca onunda bizimde keyfimiz kaçıyor
Rabbim hepimize şifalar versin tez zamanda.
Allah kolaylıklar versin. Zor bir dönemden geçiyorsunuz. Hastayla birlikte hasta yakınıda çok yıpranıyor.Siz elinizden geleni yapıyorsunuz. Vicdanınız rahat olsun.Bazen her şey bizim dışımızda gelişiyor. Çaresiz kalıyoruz.Duadan başka elimizden bir şey gelmiyor.Sizi çok iyi anlıyorum.İçimiz yansa da güçlü durmaya çalışıyoruz. En zoru da bu.Siz bilirsiniz ama Alya yı kreşe verseniz işleriniz biraz daha kolaylaşır.Böyle çok yoruluyorsunuz. İki evin düzeni ,yemek ,çocuk ,babanız hasta.Gerçekten yıpratıcı.Size buradan sarılıyorum.Siz güçlüsünüz.Rabbim babanıza ,şifalar size de güç kuvvet versin.Selamm
Yemek yaptım 2 camım kalmıştı arkalar onları sildim
Kapıları sildim.
Süpürge yapamadım annemin oraya gectim.
Babamı biraz ikna edim diye çünkü su bile icmiyor idrarı artık kırmızı yani kan gelemeye baslamıs.
Normalde cay, kahve vs hep isteyen adam sadece uyuyor
Baba bak zaten sekerin var böbreklerini yorma azicik ic dedim pipetle iç dedim ne dedimse ikna edemedim.
Istedigin birsey yapim dedim
Konusmuyorda yok diyor eliyle.
Döndü uyudu.
Korkuyorum hastaneye yatırcaklar böyle giderse
Bayada zayıfladı.
Gecen hafta iyiydi bana falan geldi hatta kahve yaptım
2-3gündür böyle.
Sadece kahvaltı yapmış az bisi o da baska hic bisi yememis içmemiş
Gidip serum mu taktırsak diyorum anneme.
Ayın 30unda randevusu var annem söylicek bakalım ne dicekler.
Okadarda ağır uyuyor ki normalde babam azicik sesli konussak uyanırdı supurgeyi acsak bile uyanmıyor.
Cok değişik bir durum.
Annemin kapılarda batıktı bi de onun kapıları sildim kollarımdan ölüyorum.
Ustalarda merdivenleri hep cimento ettiler in çık bi de merdivenleri sildim bizim katı yani vileda yaptım.
Annemin evden elimi cekincede toparlayamıyorum napcam bilmiyorum artık.
Babama ayrı üzülüyorum, kız evde durmak istemiyor onu zaptedemiyorum, yorgunum..
Hersey bana bakıyor
Ayy canım ekürim yaSelamm
Yemek yaptım 2 camım kalmıştı arkalar onları sildim
Kapıları sildim.
Süpürge yapamadım annemin oraya gectim.
Babamı biraz ikna edim diye çünkü su bile icmiyor idrarı artık kırmızı yani kan gelemeye baslamıs.
Normalde cay, kahve vs hep isteyen adam sadece uyuyor
Baba bak zaten sekerin var böbreklerini yorma azicik ic dedim pipetle iç dedim ne dedimse ikna edemedim.
Istedigin birsey yapim dedim
Konusmuyorda yok diyor eliyle.
Döndü uyudu.
Korkuyorum hastaneye yatırcaklar böyle giderse
Bayada zayıfladı.
Gecen hafta iyiydi bana falan geldi hatta kahve yaptım
2-3gündür böyle.
Sadece kahvaltı yapmış az bisi o da baska hic bisi yememis içmemiş
Gidip serum mu taktırsak diyorum anneme.
Ayın 30unda randevusu var annem söylicek bakalım ne dicekler.
Okadarda ağır uyuyor ki normalde babam azicik sesli konussak uyanırdı supurgeyi acsak bile uyanmıyor.
Cok değişik bir durum.
Annemin kapılarda batıktı bi de onun kapıları sildim kollarımdan ölüyorum.
Ustalarda merdivenleri hep cimento ettiler in çık bi de merdivenleri sildim bizim katı yani vileda yaptım.
Annemin evden elimi cekincede toparlayamıyorum napcam bilmiyorum artık.
Babama ayrı üzülüyorum, kız evde durmak istemiyor onu zaptedemiyorum, yorgunum..
Hersey bana bakıyor
Ya kesinlikle özellikle annem..Allah kolaylıklar versin. Zor bir dönemden geçiyorsunuz. Hastayla birlikte hasta yakınıda çok yıpranıyor.Siz elinizden geleni yapıyorsunuz. Vicdanınız rahat olsun.Bazen her şey bizim dışımızda gelişiyor. Çaresiz kalıyoruz.Duadan başka elimizden bir şey gelmiyor.Sizi çok iyi anlıyorum.İçimiz yansa da güçlü durmaya çalışıyoruz. En zoru da bu.Siz bilirsiniz ama Alya yı kreşe verseniz işleriniz biraz daha kolaylaşır.Böyle çok yoruluyorsunuz. İki evin düzeni ,yemek ,çocuk ,babanız hasta.Gerçekten yıpratıcı.Size buradan sarılıyorum.Siz güçlüsünüz.Rabbim babanıza ,şifalar size de güç kuvvet versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?