- 21 Ağustos 2015
- 32.117
- 97.469
- 598
- 38
Biz ev alırken bir kısım bozduk ama takılarımı bozdurmadımyedirenkim bizde kızlarla babasına söylediklerimiz bir de söylemediklerimiz var aynı model belki bir üst modelide olabilir benimki. Bazen diyoruz dedikodu makinesi gibi.
Ya nasıl da özendim sana nişanındaki düğününde ki takıların duruyor ben ancak eski resimlerimde görüyorum o takılarımı bol bereketi olsun artsın çoğalsın canım birikimin.
Philips var bende çok güzel çekiyor tavsiye ederim2 makina camasır yıkandı
Süpürgeyle sıkıntım var daha 2 sene oldu ama cekmiyor asla.
Sıkıldım onla ugrasmaktan dedim sabah.
Dyson alayım sana diyor.
He dedim tam dysonluk durumdayız bi o eksik
Ama günlük kullanıma sarjlı kablosuz bakıyorım.
Kendim alırım en kötü.
Ütü de beni salın diyor ceyizimdeki ütü artık 12 sene oldu
Bende çok kararsız kaldımPhilips var bende çok güzel çekiyor tavsiye ederim
Evet kvdem de var. Dyson çok güzel çekiyor ama 30 bini veremem şu an için. Geçen yıl almıştım. kablolu süpürgeyi hiç çıkarmadım daha. O kadar güzel çekiyor bu da.Bende çok kararsız kaldım
Philips kablolu güzel kullanıyorum
Ama dyson için çok iyi diyorlar rekelm mı iyi mi karar veremedim
İnan öyle hoş sohbet biri de değilim ama neden gelmek isterler anlamadım. Şu gerçek çok güzel hazırlık yaparım evim hep temiz ve düzenlidir başka da bir artım yok lellim.nazenin9320 bi alıştırdın mı devamı geliyor.
En baştan taviz vermemek lazım sürekli çağırmayıp gelmek isteyen sabit kisiler varsa
Çok güzel hazırlık olunca kim olsa gelirİnan öyle hoş sohbet biri de değilim ama neden gelmek isterler anlamadım. Şu gerçek çok güzel hazırlık yaparım evim hep temiz ve düzenlidir başka da bir artım yok lellim.
Sırf karın doyurmaya bile gelen olabiliyor.Bir de kendi evi batmasın küçük çocuklar varsa dağıtmasın ama kendi çocuğu başkasının evini dağıtsın öyle bir rahatlık oluyor. Yaşayıp anlattım da size. Çağırmayanı ben de hiç çağırmam. Belli şeyleri görünce de mesafemi koyuyor, görüşmeyi kesiyorum.İnan öyle hoş sohbet biri de değilim ama neden gelmek isterler anlamadım. Şu gerçek çok güzel hazırlık yaparım evim hep temiz ve düzenlidir başka da bir artım yok lellim.
Bende dyson v15 var. Ben çooook memnunum. Üstelik tüm tozları görüp psikopata bağlatıyorBende çok kararsız kaldım
Philips kablolu güzel kullanıyorum
Ama dyson için çok iyi diyorlar rekelm mı iyi mi karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?