Geçmiş olsunMerhabalar uzun zamandır yazamadım umarım herkes iyidir. Eşim malesef hastalığını unuttu ben onun önüne geçtim geçen haftadan bu güne kadar hastane acillerine gidip gelmekten serum takıldıkça ateşim düştü ama sonrası yine aynı oldu faranjit doktor ağır geçirdiğimi söyledi geçmeyince de ilaçları artırdı bu gün biraz daha iyiyim eşim getirip götürdü o ameliyatlı kolu ile evde yemek yapabildiğim de oldu yapamadığım daha çok oldu. Neyse yavaş yavaş toparlıyorum, bugün etli taze fasulye, bulgur pilavı ve tavuk suyuna çorba yapabildim yani eşimle beraber şunu anladım yetişkinlerin ateşi zor düşüyor ve geç iyileşiyor evde ateşten bayıldığım gece malum apartmanda asansör yok hastaneye giderken zor indim ve çıktım biz bu ev işini halletmemiz lazım. Yarın nasipse buzdolabını temizlemek istiyorum çok atılacak var Allahım affet diyorum atmayı hiç sevmiyorum ama yaklaşık da on gündür evle hiç ilgilenemedim kızlar iş çıkışı acil olanları yaptılar eşim gün içinde evi elektrikli süpürgeye tuttu. Kızlar Allah sağlık sıhhat ve huzur versin gerisi lafı güzaf inanın ne para mal mülk hiç birşeyi gözüm görmedi neyse sizleride darlamayayım ama bundan sonrası için sağlık sıhhat versin Rabbim. Bugün eşimle biraz kendimize geldik o kendine budama makası aldı ben de tatil baktım eşim alalım dedi aldık yarına çıkacagımızın teminatı yok ama tatil aldık. Eşimle Ekim ayı için 3000 euro aldık tabi bunlar borcumuz için alıyoruz neyse benim birikimimde iyi fena değil ama eşim işe başlamadan alamam neyse herşey olur.
Bizim evde de genel durum öyle heryerde kagıt kalem.Bizim boş odamızda yokama odasında hiç yapmıyor ödev. Genelde mutfak masasında yapıyor odasının masası hep dağınık heppp. Kalemler boyalar silgi minik oyuncakları.sürekli masanın hali bu
Okul tatil zamanları avm ve akm lerde çocuklar için çok etkinlikler oluyor ücretsiz. Bir de ibb nin çocuklar için etkinlik vs gibi şeyleri oluyor. Sizin o tarafta da çok var. Ben bu defa götüremedim.Selammm
Dışarıda sanki daha iyiyim gibi bilmiyorum idare ediyorum randevuma kadar bir şekil.
Bu hafta hep dışarıdayız
Salı tiyatro vardı
Dün ogrtm. Olan arkadaşım davet okul tatil cocuklar oynadı epey.
Aksam market yaptım donuste esim aldı bizi.
Bugun 13.30da müzikli danslı bisey var tiyatroda diil etkinlik 10 kisi olarak onden kayitla alıyorlar
Oraya gidicez.
Kız bu etkinlikleri tiyatrodan daha cok seviyor.
Ordan avm lego etkinligi var legolardan hayal gucu tasarlama gibi bisi ucretsiz okul tatil diye yaptılar galiba.
Kalabalıktır muhtemel ama en azından sevinir olmadi parayi bayar oyun alanına sokarım biraz bayadır gitmedi.
Yemek yeriz derken aksam olur esim alacak bizi yine.
Aksam oglan gelecek evde hic yemek yok.
Eti attim ocaga et sote pilav yapıcam
13 de çıkmam lazım evden.
Camasir mak. Hic elimi suremedim yarında tiyatro var haftasonu full temizle yika as yaparım gibi.
Kız bu hafta fazla sosyallesti sonra napıcam bilmem.
Etkinlik kitaplarimizda bitti.
Yine bir kac seri almam lazım.
Benim kargoların cogu iade oldu kombinleyemedim icime sinmedi.
Oglanın termosunu nihayet aldım 1.400tl ona baydım
1.200tl sırt cantasi aldım bakim bugun gelecek link atmistim ona sen sec demisti begenmezse iade ederim
Buraya gelip giderken küçük geliyordu cantası.
Kendime 2 bluz daha aldım.
Kendimede 1 parca bisi almazsam bi modum düşüyor bu ara.
Pijama lazim bana hic tkm yok desem yeridir.
2 tkm alıcam ya cok kalın ya cok ince icime sinmiyor.
Alip iade etmeye devam.
Aynı anda aynı şeyi yaşamışızBizde de durum aynı
Masa çöp
Mutfak veya salonda yapıyor
Ama dün toplardık kaç gün gider bilmiyorum
Bu hafta doydu vallaOkul tatil zamanları avm ve akm lerde çocuklar için çok etkinlikler oluyor ücretsiz. Bir de ibb nin çocuklar için etkinlik vs gibi şeyleri oluyor. Sizin o tarafta da çok var. Ben bu defa götüremedim.
Başınız sağ olsun canım54
Is yerinde olmuş orda ölmüş
Yok canım bence bizim gibi olan çokturAynı anda aynı şeyi yaşamışız
Dün uyku öncesi bana dediki anne çağırmadan gelme. Sonra çağırdı baktım masayı toplamış sürpriz yapacakmış banakaç gün gider benim de hiç bir fikrim yok.
Ben de sanıyordum bir tek bizim masa dağınık.
Meğer ne çoook masalar dağınıkmış
Akşam yemeği çay ve mısırmış demekkiİyi geceler
Ben geceyi yanlıs anlamısım kızlar sanırım
Arkadasım aradı yemek yaptım aksma gelin dedi
20.00 gibi gelmiyor musunuz daha diye aradı,bi arkadas daha cagırmıs
Ben de kısır yapmıstım öglen onu götürdüm tatlı aldık bide
Gittik cay mısır cekirdek hazırlamıs
Benimkileri de koydu masaya
Saolsun ama ben galiba yanlıs anlamısım yemek yaptım diyince
Aksama kadr yemek yaptım dedi otururkende
Alya ac mısır flasn yedi kapıdan cıktık anne ben acım diyo cocugum
En cok ona üzüldüm
Tost yaptm yedi hemen gelince.
Garip yani bilemedim.
Biryerde bensiz kalmama ve gece ben yokken uyanma bizde de hala var. Ne zaman biter bilmiyorum.Slm bacımlar
uyumak istiyorum gercekten oda oda dolasmaktan heryerim kulunc olmıs
Alya gece cagırıyo hala
Kardesim anneme bıraktı gecen gün ya cocuklar kalalım dedi.
Alya direk ben kalamam annem olmadan nasıl uyurum diyo
Annem de bunu fırsat biliyo Alya kalmaz ki kalsa kalsın da diyo
Ne zamn uyucam ben deliksizzzz
İcimi döktüysem günümüze dönebilirim
Öglen koci ise gitti arkadas yazdı napıyonux diye
Komsum cocukluk arkadasım ya burda
esi dısardaymıs aksm yemege gelin dedğ
Kısır yapmıstm öglen kıza ondan koyayım tatlı alıp gideyim diyorum
Bisey yapıp götürsem iyidi ama yemek yapmadım bugun
Köfte flaan cıkarırım dedim
Dolma yapıp götüreydim iyidi
O gece uyanma ve tekrar dalamama bende ameliyattan sonra kullandığım keppra ilacının kalıntısı. Sanki gece boyunca uyumuşum gibi uykum gelmiyor.Bu ara aşırı ilaç kullandığım için uykularım sapıttı gece 3 gibi bir uyanıyorum sonra uyku yok en kısa zamanda normale dönerim inşallah sabah erken kalktım önce banyolar ve tuvaletleri temizledim balkonu yıkadım balkon rezaletti neyse eşimde elektrikliye tutup paspas çekti o fırına ekmek almaya gitti bende kahvaltıyı hazırladım benim midem ile ilgili hiç sorunum yoktu ama şimdi fena ağrıyor kahvaltımı bile yapamadım neyse ağrı kesici aldım ama etkisi olmadı birde mide koruyucu aldım bir makina çamaşır yıkandı astım beyazları bastım şimdi yarın sabah da onlar yıkanır hava yağmurlumu anlamadım nasıl kapalı arada atıyor şöyle şakır şakır bir yağmur yağmadı rüzgar da var eşimde pazara gidelim mi dedi önce kabul ettim sonra hava kötü dedim vazgeçtim. Ev de çok şükür bin şükür kiler ve dondurucular dolu ordan pişiririm. Salatalık malzemem de var çok şükür. Yarın da toz olurum bu akşamlık yemeğim var kalanları toplarız eşimle kızlar İzmir de ki evde biz kaldık edi büdü. Eşim annesine gitti geldi surat bir karış sataşmaya yer arıyor kadın doldurmalara doyamadı en sonunda vericem eline valizi gitsin anasına yetti artık. Yaşlandı ama huyundan asla vazgeçmiyor öyle huysuz öyle fena ki Allah düşmanımın başına vermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?