- 27 Şubat 2013
- 14.784
- 42.249
- 798
Hoşuna gittiyse kullan bence,Günaydın bacımlar
Hayırlı cumalar
kızı bıraktım geldim uyudum kabusla uyandım
Alya aglıyodu rüyamda
Aksm annemler ugradı kahveye
Bi cuval bot getirmisler kardesimden
Babam marketten sleepy mop pecete kıza süt falan almıs saolsun
Ceviz elma getirmisler bahceden
Bize de harclık verdi Alyayla kesesine bereket
Balık getirmis arkadası bu aksm yemek derdim yok
Bi tane L koltuk almıs otelci arkadası var
Oteller el degistirince satıyolar böyle yeniymis almıs koymus dükkana
Onu alın cok guzel dedi
Otel de dedim
yıkatmak lazım onu dedik
Yıkatırım ben dedi
Kararsız kaldım bilmiyorm
Koltukları da degistirmemiz lazım bilemeyeuö
Benim koci de ütülenecekleri koyduğum bir dolap var oradan alıp giyiyorÜtü yapan insanlara hayranım
Ben ütü mecbur kalmadıkca yapmıyorm ya kısın
Yazında kotlar tshirtler
Gecem koci iptem almıs giymis kotu bosver yapma dedi
Kardesim 9 yasında kız dahil donlara kadar ütüler ben hic
Ona artık utuye 1 gun geliyo kadın oyle takıntılı
Valla lazım olanı yapuyorm uzun zamandırBenim koci de ütülenecekleri koyduğum bir dolap var oradan alıp giyiyor
Benim de birikir birikir en son toplu yaparım. Ama bu defa yarısını yapabildim gerisi bekliyor dolapta
Youtube fenomenimidir nedir guzel bi kız var coraplarinı ütülü giyiyormuş o geldi aklımaÜtü yapan insanlara hayranım
Ben ütü mecbur kalmadıkca yapmıyorm ya kısın
Yazında kotlar tshirtler
Gecem koci iptem almıs giymis kotu bosver yapma dedi
Kardesim 9 yasında kız dahil donlara kadar ütüler ben hic
Ona artık utuye 1 gun geliyo kadın oyle takıntılı
benim coraplar duysa kendilerini asarlar vdfjfdkdfkYoutube fenomenimidir nedir guzel bi kız var coraplarinı ütülü giyiyormuş o geldi aklıma
Ben mecbur yapiyorum esim tkm elbise giyiyor ama okadar detayli ütulemem carsaf atlet vs.
Canım hiç üzülme gördüklerimden söyleyeyim o kadın kardeşe çikolata alamayacak diye değildir, başkasından almayı seviyor insanlar,ince düşünmüyorlar alan kişi sayılı almıştır belki diye.Dun mesela ögretmen cıkısta cıkolata dagıttı bızım sınıfa
1 anne bitane daha alabılır mıyım evde kardesi var diyo.
sayılı aldım dedi kadın ne desin.
Alyaya ver sen onu arkadasına ben sana alayım dedim o da tutturdu vermem diye,herkes yerken vermez tabi
içime otrdu mesala versen parasını onca ınsanı n ıcınde olmaz.
üzüldüm yanı.
Bu dunya bız hassas kalpler ıcın yasanmaz bıyer
Kocalar neyin kafasını yasıyo bilmem benimkide araba bakarken benim elimde olan paranın kaç katı arabaya bakıyordu herhalde dedim gizli paran var yok yaniBuara retro falan bisey mi var
Bende inanılmaz bi ic karartısı,vesvese var.
3 ay oldu isi bırakalı.
Önümü göremiyorum ya vesvese yapıyorm
Kendi kendimi akısa bırak,vesvese seytandandır diye telkin etmeye calısıyorm ama olmıyor
Kocamın ben böyleyken aısırı rahatlıgı var bide
Mercedes arabalara bakıyo,Alyanın okul biraz cins seneye oraya vermeyi düsünmüyorz
Dün kalkmıs kendimize göre bi okul bulur veririz özel diyo
Dedim hacı sen kac tl maas alıyon Allasen.
Evin kredisi kartlar anca dönüyor
Benim de vesvese mi arttırıyor bu.
Adamın umru degil
Dert etme beybiim senin koca işini bilir bence, benimkinin de hayali hep mercedesti ama hayaller ve gerçeklerBuara retro falan bisey mi var
Bende inanılmaz bi ic karartısı,vesvese var.
3 ay oldu isi bırakalı.
Önümü göremiyorum ya vesvese yapıyorm
Kendi kendimi akısa bırak,vesvese seytandandır diye telkin etmeye calısıyorm ama olmıyor
Kocamın ben böyleyken aısırı rahatlıgı var bide
Mercedes arabalara bakıyo,Alyanın okul biraz cins seneye oraya vermeyi düsünmüyorz
Dün kalkmıs kendimize göre bi okul bulur veririz özel diyo
Dedim hacı sen kac tl maas alıyon Allasen.
Evin kredisi kartlar anca dönüyor
Benim de vesvese mi arttırıyor bu.
Adamın umru degil
Çorabı eşimin teyze ütülerdiYoutube fenomenimidir nedir guzel bi kız var coraplarinı ütülü giyiyormuş o geldi aklıma
Ben mecbur yapiyorum esim tkm elbise giyiyor ama okadar detayli ütulemem carsaf atlet vs.
Bu dünya bu sistem çok can yakıcı, kimisi işte duygusallığı kullanıyor vicdan yaptırıyor.kimisinin gerçekten ihtiyacı var. Neyin doğru olduğunu bilemez olduk. Ben de geçen bir adam mendil satıyor yanımızdan geçerken konuştu, baktım yanında battaniyesi var. Yolu geri döndüm para verdim. ondan önce de bir kadın örgü lif satıyordu ona vermiştim.Ama sattığını almadım.Dun mesela ögretmen cıkısta cıkolata dagıttı bızım sınıfa
1 anne bitane daha alabılır mıyım evde kardesi var diyo.
sayılı aldım dedi kadın ne desin.
Alyaya ver sen onu arkadasına ben sana alayım dedim o da tutturdu vermem diye,herkes yerken vermez tabi
içime otrdu mesala versen parasını onca ınsanı n ıcınde olmaz.
üzüldüm yanı.
Bu dunya bız hassas kalpler ıcın yasanmaz bıyer
Bende agziyla isteyen insanlara çok inanamıyorum.Canım hiç üzülme gördüklerimden söyleyeyim o kadın kardeşe çikolata alamayacak diye değildir, başkasından almayı seviyor insanlar,ince düşünmüyorlar alan kişi sayılı almıştır belki diye.
Birsey satanlar en azindan emegiyle yapıyor bunu.Bu dünya bu sistem çok can yakıcı, kimisi işte duygusallığı kullanıyor vicdan yaptırıyor.kimisinin gerçekten ihtiyacı var. Neyin doğru olduğunu bilemez olduk. Ben de geçen bir adam mendil satıyor yanımızdan geçerken konuştu, baktım yanında battaniyesi var. Yolu geri döndüm para verdim. ondan önce de bir kadın örgü lif satıyordu ona vermiştim.Ama sattığını almadım.
Ve öyle görüp verdiğim o kadar çok kişi varki.en azından elinde üç beş kazanayım diye satış yapmaya çalışıyor diyorum.
Doğrumu yansıttığı bilmiyorum.
Gencecik olup çalışmayan para isteyenlere yardım yapmıyorum.
Kimisi işte birşeyleri bedavaya getirme derdinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?