• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Keselerine bereket baby sana değer vermeseler bence böyle olmazdı ne mutlu sana sevmişler seni ama sen de her gittiğin yere yağdırıyorsun buradan okuyoruz.Öbür arkadaşın hakkında birşey yazmak istemiyorum böyle insanlar beni zorlar sakin biriyim ama sabrım kalmayınca ben kendime bile zorluk çıkarıyorum. Neyse miğrenine rağmen iyi dayanmışsın babym.
Biz ortaokuldan liseye aynı okuduk bu grupla abla
Lisede 1 tencere makarna pisirir yerdik
Ya arkadasım iyi kız zaten dediğim gibi ilk okuldn beri tanırım ama misafirlik algısı cok farklı😅
Saatlerce oturuyo geldi mi gitmiyor o beni zorluyor
İyi niyetli biliyorm canı sıkılıyo evde kızla tek ama kalkacagın zamanı bilmek lazım
Öyle bi hal aldım ki cümle kuramıyorum gözümün yarısına siyah inmis göremiyorm
Basım tuttu diyorm sen yat ben cocuklarla ilgileniriim diyo😅
Bide ben artık onu da oyle kabul edelimci degilim
Yanlıs gördüklerimi kendime unutturmuyorm🤦🏻‍♀️

Bende kayılıyorum nazenin e
Seninde elin çok açık beybi çevrende farkında
Güzel günler kullan babyloading87 babyloading87
Yaa canımsınız
Benim sevgi dilim yedirmek icirmek paylasmak😅
Gecen biri sey yazmıs g.dolapsta 2.elde ilk defa biri zara ürünü torbasıyla gönderdi eliniz cok acık demis😅
Kız zara torbasından nolcak bez torba onu mu sakınıyo millet
Benim evde 10-15 tane vardır napcam onlaru saklayıp.
8 aylık hamile arkadasım var dün bi torba yaptım verdim emzirme önlükleri bebek battaniyeleri faaln ne sevindi o yeter insana ya ❤️

İyi pazarlar bacımlar
Bizim kogus 8 de uyandı
Alya sabrımıza oynuyor
Biri gelince huyu degisiyo bu cocugun
Asla laf dinlemiyor,durdugu yerde durmuyor
Aldım odaya geldim babası artık yeter diye bagrındı adam
Bir rahat vermiyor hep onla konusulck falan
2 saattir odadayız en son yatagımın tepesinde patlamıs mısır yedi overthink saatime denk getirdim sadece baktm🤦🏻‍♀️
Yani misafirlere aldıgım mila kaselerin kalanları dünden beri yerlerde
Kuleler yapıllıyor boyalarla boyanıyor
Halbuki kullanırıdm ben onlaru,bulmus almıs cekmecede ses etmedim🤦🏻‍♀️
Görümcem 12 yas dogumgünü yapıyorm diye aradı
12 yasında da kendi yapsn gitsin ya arkadaslarıyla😅
Teyzeli yengeli dogumgünü nedir
Gidecez mecbur🤦🏻‍♀️
Aksm bezelye pilav menüm
Hediyelerini de alsınlar kociyle kız gidip
Onu da ben düsünemicem
Sinsi gelin online😅

Buhar makinesini güle güle kullanın🌺
Teşekkür ederim.
Güzel günlerde kullanın memnun kalacaksın bence
Gecen annemin evini buharladım kabin çok fenaydı annem yani biliyorsunuz artık baya baya söktü attı sabun lekelerini kireci ama kaç ayın lekesi kimbilir
Teşekkür ederim.
Ya arkadasım iyi kız zaten dediğim gibi ilk okuldn beri tanırım ama misafirlik algısı cok farklı😅
İyi niyetli biliyorm canı sıkılıyo evde kızla tek ama kalkacagın zamanı bilmek lazım
Tabi ki öyle kabul etme ama hangi uygun bir dille söylenir onu da ben bilemiyorum. Bu kadar saat oturması hiç normal değil ya da bana göre normal değil ben gittiğim misafirlikte bile en fazla 2 saat oturabiliyorum fazlası basıyor beni benimki de normal değil ama kendimi de değiştiremiyorum düğün de bile takıdan sonra kalmayı hiç sevmem aynı masaya paylaştığımız insanlar pasta yemeden gidecek misiniz diyorlar ben pastayı da beklemem. Babym zor bir durum.

Bu gün kahvaltıyı yazlıkta yaptık fırından ekmek aldık evden yumurta peynir zeytin tahin pekmez salatalık domates aldım havada mis gibiydi kahvaltıyı abartarak yedim. Bahçeye domates fidanı ve oturak fasulye diktim asma yaprağı topladım bu ara asma yaprağı perileri benim evimde benimle meşguller iki kavanoz yaptım. Ordaki işlerimizi hallettik markete gittik kıyma tavuk eti soğan avakado aldık bu günü de boş geçmedik çok şükür. Eve geldik yorulmuşum yemeğim vardı yedik şimdi çay demledim yorgunluğumu alsın diye

Biz ortaokuldan liseye aynı okuduk bu grupla abla
Lisede 1 tencere makarna pisirir yerdik
Ben de böyle şeyler yaşıyordum hep baby ve aynı senin düşündüğün gibi düşüncelerim.
Elbette hep diyorum iyidir severim arkadaşımı komşumu vs ama işte ölçü kaçtımı artık bana da geliyorlar.
Mesela küçük kızı var arkadaşımın birara oyun yerine getirir gibi benim eve getiriyordu.size gelmek istiyor ağlıyor vs vs..
Bir de komşum Elayı görmek istiyor tam uyku saatinde 5 dk görse kapıdan...
İşte bunlar hiç bana göre değil.
Asla ne arkadaşıma ne komşuma böyle şeyler yapmadım.
Onlara göre normal bana göre anormal.
Ama sanırım bayağı mesafe koydum. Şimdi herkes yerini biliyor.
Yani belki bu tür şeylere alışık olmadığımızdandır.
Mesela annemlerin orada bu tür şeyler gayet normal. Çat kapı bile gidiliyor.
Ama bizim yaşadığımız yer buna uygun değil bence.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu olsun kızlar. Bu gün eşim evde olduğundan ona kapıları silermisin dedim ve avizeleri de sildi ben de tuvalet banyolarla başladım balkonu da yıkadım evi süpürdüm paspas çektim tozu yarın alıcam yorulmuşum akşam yemeği için dondurucudan pırsa çıkardım kavurdum yanına da diğer yemeklerden az var onlarıda koyarım yeter. eşim bu gün bana hariçten para verdi geçen gün düğün için kuaför paramı ayrı verirsin dedim bu gün iki bin tl verdi sabah sabah sevindim. Kargolarım geliyor.

Selamm
Verimli gündü
Baya yürüdük şelalesiydi deresiydi yoluydu derken eve gelmemiz 8 oldu
Yemek yicek bir yer bulamadık şaka gibi 3 mekan buldum 3üde kapalı pazartesi günleri kapalılarmış🙄
Esnaf lokantası tarzı yerler vardı onlarıda ben istemedim.
Yolda yeriz dedik dönüş (kız için yanıma almıştım bişiler) yorumlarda da diyorlardı yemek yicek yer yok yanınıza alın diye biz rotadan cıktık yine bulamadık.
En son yol üzerindede 1 porsiyon kuruyu 389tl
1 pideyi 649tl görünce Allah aşkına yürü eve dedim.
Bisküvi falanda yemiştik tuttu zaten
Eve geldik ohh doyurduk karnımızı
2bin hesap ödicem naptım 2 pide 2 mesrubat tatlı için.
Cidden bazı şeylerde benim ashabım bozluyo niye kazıklanayım? Manzara yok bişey yok yol üstü tesis altı üstü karışık pideyi 250tl alıyorum ben burada
evde tatlımızda vardı miss yedik.
Sonra eşim oglanı trene bıraktı kızıda saldım peşine
Evi süpürdüm
2mak çamaşır astım
Bulaşıkları yıkadım
Silecektim bi de ama geldiler kaldı artık
Yarına devamı

Arap sabunuyla kapı siliyolar evimdeki temizlik hesabında
Kapıları silicem
Bi de çamaşır sodasıyla dolap siliyorlar
Davlumbaz filtresini yıkıyorlar
Aiiy hepsini denicem
Temizlikle iyice kafayı bozdum ben🤦‍♀️
Bezleri kaynatıcam daha
Duramıyorum

Günaydınn
İşlerimi öğlene kadar bitireceğim kızı dışarı çıkarırım biraz

Kafama koydum ya akşamdan hemen sodalı su yaptım mutfak dolaplarının kapaklarını sildim
Camlarımı yeni silmiştim ama yağmur yağdı yine 1 bez dolandırdım duramadım mutfak ve salona
Kıza çorba koydum ocaga
Makarna var menemen yapıcam kıymalı
Kıza köfte çıkarırım buzlukdan
Robot süpürüyor peşine vileda yapıcam
Mopumda var ama vileda daha rahat geliyor bana mopda sürekli paspas yıka darlıyor
Önerilen bir paspas başı var yine o sayfada onuda denicem bendekiler eskidi artık saçı falanda öyle aman aman toplamıyor yapışmıyor beze
Başlık arayışındayım
Hemen aynalarıda bi sildim

At kılı fırça aldım bi de bunu denicem batıklar için
Bir de rossmandan nemlendirici süt aldım bunuda övmüşlerdi batıklar için
Batıklardan naptıysam tamamen kurtulamıyorum
Peeling, kabak lifi falan neler denedim pürüzsüz görüntü olmuyor
Tenimlemi alakalı bilmiyorum ama bacaklarımda var sadece

Bizde bu gün arkadaş grubum ile son kez buluştuk ben artık eşimle yazlığa giderim Bayram öncesi diğer arkadaşımın kızı gelicekmiş böyle birbirimize kısa veda ettik. Bu gün kahvaltıya ben simit aldım evden peynir ve domates koydum arkadaşımda getirmiş çay söyledik sohbetle güzel gitti. Evden çıkmadan toz aldım nevresim değiştirdim bir makina çamaşır hazırladım eve girince makinayı çalıştırdım et sote yaptım mercimekli köfte yaptım çorbam var yanına da ayran yaparım karpuzda tamam. İki paket çikolata siparişi verdim internetten gidip alamıcam şimdi gittiğimde alacağım çikolata kalmamış oluyor garantiye aldım. Eşime söyledim kurban parasını iki ayrı yardım kuruluşuna yatıralım dedim uğraşmak istemiyorum çok zorlanıyorum eşim her kurbanda elini kesip oturuyor bana kalıyor kızlar kokuyor deyip yaklaşmıyor bende tek başıma uğraşmak istemiyorum. Eşim tamam dedi öyle yaparız deyince çok mutlu oldum. Çamaşırlar var katlanacak şu an bakışıyoruz onlarla yemekten sonra katlarım. Sabah kendime ütü yaptım iki penye ütüledim bundan sonra başlar ütüler yazın sıcakta zor oluyor. Eşim de son iş gününü çalıştı arkadaşları da veda yemeği düzenlemişler çok mutlu olmuş eve geldiğinde ağzı kulaklarında hep böyle mutlu ol dedim.

Selam kızlar
Bugün sabah kahvaltıya kayınvalideme gittim
9 dan sonra hazır olur dedi.
Ben de uyumuşum bir telefon sesine uyandım
Varya nasıl hızlı hazırlandım anlatamam
Uçarak simit ekmek aldım gittim

Oturduk sohbet kahvaltı
Eşimin babaannesi de gelmişti onunla beraber vakit geçirmek için gittim
sonra öğlen kalktım beğendiğim bir pantolon vardı onu almaya gittim

Eve geldim saat 14:30 olmuş
tatlı yaptım
Yemeği dün yapmıştım fırına attım( patlıcan oturtması)
Yanına soğanlı pilav yaptım ve cacık

Şimdi biraz dinleniyorum
Eşim birazdan gelir
Yarın yine kayınvalidem kahvaltıya çağırdı
Misafir gelecekmiş
Börek, yumurta salatası, elma dilim fırında patates yapacak bende simit alacağım
Ne yapacağım dedi bende canımın istediğini söyledim🤣🤣

Bizde bu gün arkadaş grubum ile son kez buluştuk ben artık eşimle yazlığa giderim Bayram öncesi diğer arkadaşımın kızı gelicekmiş böyle birbirimize kısa veda ettik. Bu gün kahvaltıya ben simit aldım evden peynir ve domates koydum arkadaşımda getirmiş çay söyledik sohbetle güzel gitti. Evden çıkmadan toz aldım nevresim değiştirdim bir makina çamaşır hazırladım eve girince makinayı çalıştırdım et sote yaptım mercimekli köfte yaptım çorbam var yanına da ayran yaparım karpuzda tamam. İki paket çikolata siparişi verdim internetten gidip alamıcam şimdi gittiğimde alacağım çikolata kalmamış oluyor garantiye aldım. Eşime söyledim kurban parasını iki ayrı yardım kuruluşuna yatıralım dedim uğraşmak istemiyorum çok zorlanıyorum eşim her kurbanda elini kesip oturuyor bana kalıyor kızlar kokuyor deyip yaklaşmıyor bende tek başıma uğraşmak istemiyorum. Eşim tamam dedi öyle yaparız deyince çok mutlu oldum. Çamaşırlar var katlanacak şu an bakışıyoruz onlarla yemekten sonra katlarım. Sabah kendime ütü yaptım iki penye ütüledim bundan sonra başlar ütüler yazın sıcakta zor oluyor. Eşim de son iş gününü çalıştı arkadaşları da veda yemeği düzenlemişler çok mutlu olmuş eve geldiğinde ağzı kulaklarında hep böyle mutlu ol dedim.
Emeklimi oldu hayırlı olsun

Slm bacımlar
Kızı bıraktım geldim koca kıs yaprak dökümü izledik o bitti bugun
Bide ben Asmalı konak izlemeye baslamıstım sabahlsrı o da bitti 😅
Kısı böyle bitirmis oldum
Bu kıs evde oldıgumdan keyifcilikle gecti valla
Nefes aldım biraz
Sıkıldıgım da oldu ama iyi geldi
Kızı aldım geldim
Dün 19 mayıs senligine gittik ordan macroya ugradık dergi almıstık etkinlik yaptık
Kes yapıstır falan
Koci geldi ben sok
Gitmis kıza paten almıs🤦🏻‍♀️😅
Bide o cıktı basıma
İstiyodu da dün daha konustuk erken daha diye
Ertesi gün gidiip almak 🤦🏻‍♀️
Neyse biyerimizi kırmadan ögrense bari
Halı da deniyor simdilik
Aksm üstğ arkadasım aradı
Evden calısma is var sen istersen seni önercem dedi
Dedim kız durdugun hata
Bildiğimi unutmadan ise baslasam iyi olur hem de evden🥰
Hayırlısı bakalım

Slm bacımlar
Kızı bıraktım geldim koca kıs yaprak dökümü izledik o bitti bugun
Bide ben Asmalı konak izlemeye baslamıstım sabahlsrı o da bitti 😅
Kısı böyle bitirmis oldum
Bu kıs evde oldıgumdan keyifcilikle gecti valla
Nefes aldım biraz
Sıkıldıgım da oldu ama iyi geldi
Kızı aldım geldim
Dün 19 mayıs senligine gittik ordan macroya ugradık dergi almıstık etkinlik yaptık
Kes yapıstır falan
Koci geldi ben sok
Gitmis kıza paten almıs🤦🏻‍♀️😅
Bide o cıktı basıma
İstiyodu da dün daha konustuk erken daha diye
Ertesi gün gidiip almak 🤦🏻‍♀️
Neyse biyerimizi kırmadan ögrense bari
Halı da deniyor simdilik
Aksm üstğ arkadasım aradı
Evden calısma is var sen istersen seni önercem dedi
Dedim kız durdugun hata
Bildiğimi unutmadan ise baslasam iyi olur hem de evden🥰