- 1 Mart 2010
- 45.235
- 115.447
- 1.123
Bundan bende çok rahatsızımKimseye soylemeyin aldiginizi verdiginizi, ne yazik ki insanlar dusunmuyor ne zorluklarla ne fedekarliklarla kazanildigini, sadece sonuca bakiyor. Benim esim asla paylasmaz, sorani da kibar bir sekilde paylar, kendi annesine bile anlatmaz, ama ayni sekilde kimseninkini de merak etmez. Ben de annem, kiz kardesim ve kayinvalidem harici pek kimseyle paylasmam. Mesela zannediyorlar ki boyle yurtdisinda olunca 10 bin dolarlar kazaniyoruz, nerde keske kazansak ama oyle kolay mi ya. Cok sukur iyi kazaniyoruz tabi ama gel de sor nasil geldik bu zamanlara, ne stresli zamanlar ne uykusuz geceler gecirdik.
Merak edenler elbette oluyo ne kazanıyoruz, napıyoruz söylemiyoruz.
Benden önce aldığımız kirayı hesaplıyorlar
Ben biri ev de alsa arabada alsa nasıl aldınız? Borçla mı aldınız vs vs sormam bence ayıp hayırlı olsun der gecerim
Ama daha alamadığım arsa için bana nakit mi alacaksınız krediylemi diye sordu biri arsa konusurken okadar soğudum ki
Yani krediyle alsamda ben ödicem nakit alsamda ben biriktirdim sanane?
Neden bu merak edilir ki?
Okadar nakit biriktirebilmişlermi? Gelirleri iyi demek diyip oturup hesap yapacaklar
Ben bunları sorma haddini kendinde bulandan bile elimi eteğimi çekiyorum
Kimsenin dur noktası yok
Elimden geldiğince kalp kırmamaya çalılıyorum ki söylüyorum artık lafımı hiç hatrı varmış şöyle böyleymiş umrumda değil
Herkes keşke önce haddini bilse