Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selamlar, birkac haftadir gelemedim, herkesler iyidir insallah. Ne yazik ki sirket isten cikarma yapti, benim ekipten de bir arkadasi gonderdiler, uzucu gecti o hafta, arkadasa referans mektubu yazdim, yeni bir is bulmasi icin yardim ediyoruz. Tatil planimiz yoktu ama daha once gittigimiz aqua parkli otelde indirim vardi, 2 gun gittik, belli bir yasa gelmisim yuregim heyecan kaldirmiyor ama yine de cok eglendik ve tabi ki yorulduk.
Eylulun 2 sinde okullar acilacak, okul alinacak listesi vermisti onceden. Bir ay kala okul indirimleri basliyor zaten, ben de cocuklar renklerini falan kendileri secsinler diye onlari goturdum, hoslarina gitti, sinifa ortak ihtiyac olarak da selpak ve islak mendil aldik. Bu arada cocuklarin ogretmenleri belli oldu, her yil ogretmenleri degisiyor. Kiza oglanin da 1. sinif ogretmeni olan ogretmen cikti, mutlu oldum. Oglum bu sene 5. sinif, burada 5. sinif hala ilkokul sayiliyor, butun ogretmenler kadin sadece 5. sinif ogretmenlerinden iki tanesi erkek, oglum da bu sene erkek ogretmen istiyordu, gonlune gore oldu, ona da istedigi ogretmen cikmis.
Son iki ay biraz harcamali gecti, oglanin matematik dersinin ilk donem ucretini yatirdik, esim vatandasliga basvuru islemlerini baslatti, onun 1500 civari ucreti vardi, okul alisverisi, otel derken birikimden kullandik biraz. Eylul ayi itibariyle harcamalar biraz duzene girer diye dusunuyorum.

yedirenk79 ne guzel tatil yapmissiniz, burada da cok guzel cadir tatili yapilacak yerler var ama cesaret edemiyorum cadirda kalmaya ancak kabin tatili olabilir bizim.
babyloading87 teyzene gecmis olsun, insallah sonuclar guzel cikar. Bu arada kalbi cok guzel bir insandir, ne guzel cevrendeki insanlara hep yardim ediyorsun, Allah da senin gonlune gore versin.
tr_lelli gecmis olsun, dis isleminin sorunsuz gecmesine sevindim, masallah, bizimki olmadi, cunku tam uyutmadiklari icin kiz aglamaya basladi, biz de tramva olmasin diye yaptirmadik, simdi tam uyutmaliyi deniyecegiz, yeni bir disci arayisindayiz.

Kizlar bu ara baya kitap okuyoruz, ben zaten severim ama esim pek okumuyordu, meslek icabi cok makale falan okuruz zaten ama boyle roman falan okumuyordu. Birkac kez bak simdi vaktin var al oku diye onune koydum, simdi masalllah benden cok okuyor, tabi benden daha cok vakti var evde. Komsu kasabadaki kutuphanenin Turkce kitaplar bolumu de var ama biraz eski kitaplar var orada, oradan kitap getirttiyorum bizim kutuphaneye, bir de gecen sene Turkiye`den aldigin 20 kadar kitap var bunlar bir sure idare eder bizi, ama bitmeye yakin online siparis vermeyi dusunuyorum Kitap Yurdu gonderiyor yurtdisina diye biliyorum. Son bir ayda bitirdigimiz kitaplar Ahmed Umit Sultani Oldurmek, Zulfu Livaneli Leyla'nin Evi ve Serenad, Ayse Kulin Tutsak Gunes, Emrah Serbes Son Hafriyat. Esim Orhan Pamuk`dan Benim Adim Kirmiziyi okudu ama ben daha baslamadim, baska kitaplarini onceden okumustum, esim pek begenmedi Orhan Pamuk`un dilini. Simdi Dosteveskyiden Sefillere basladi, ben en son lisede okumustum onu ama simdi yine okurum. Sizin de okudugunuz begendiginiz yazar/kitap varsa paylasin, listeme eklemek isterim. Suana kadar ki favori yazarim Ahmet Umit, zaten polisiye cok severim, Agatha Christie`nin butun kitaplarini okumusumdur.

Nice yaşlara Alyoşuma,
Hep mutlu olsun
Elanın da hayali hep bahçede doğum günü yapmak. Sırf onun için doğum gününü benim doğum günümle değiştirecekmiş.

Birden ilk severek okuduğum ve yıllarca unutmadığım kitap aklıma geldi.Oliver twist, bu yazdığın kitapların da çoğunu okudum ama son yıllarda ben düzenli kitap okuyamıyorum.
Hep başlıyorum ya yarım kalıyor ya bitmesi ayları buluyor.
Yarın en iyisi yeğenimle Elaya kitap saati yapayım.Ben de okuyayım. Onlara test çözme zamanı yapıyorum her gün.
Oyun da kuruyorlar ama sonra yine tv tablet döngüsü.
Şimdiki çocukların bu hali ne olacak bilmiyorum.

Yaa cok tesekkür cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…