- 25 Nisan 2018
- 1.466
- 5.118
- 158
- 40
Nice yaşlara Alyoşuma,Günaydınn
İyi haftalar
Dün kızın dogumgununu yaptık cok güzel gecti
Belediyenin tesisinde cebren ve hile ile yaptık resmn
Gecen hafta konustum servis icin 50 tl kisi bası dediler,organizasyon yapmıyoruz normalde rezervasyonlayamayız masayı dediler.
Tmm dedim biz masayı gelir tutarız ,sonucta kovacak halleri yok.
İste dısardan bisey getirmeyin dediler sadece pasta tmm dedik ona da.
Ben sır o bahcesi ve beyaz döküm masaaları icin istedim orayı
GüZel duruyor resimler ortam falan
14.00 de gittik 5 masayı birlestirdik 16.00 de geldi herkes.
ZTen bisürü bos masa kaldı okadar erken gitmemize gerek yokmus
Ama rez.olmayınca milleti cagırdık rezil olmayalım diye erken gittik.
Pastayı bile biz kestik valla mutfakta ama 1000 tl servis ücreti verdik karton tabak ve catal verdiler servisi flan biz yaptık.
Ama sevindiğim servis icin verilen ücreti inboxa attırmıslar ,calısanlara gitcekmis o para
Limonata,cay kahve soda ikramlarına da 900 tl verdik.
annemler falan cok begendiler iyi oldu acık hava esiyodu da.
18.30 gibide eve geldik.
Birden ilk severek okuduğum ve yıllarca unutmadığım kitap aklıma geldi.Oliver twist, bu yazdığın kitapların da çoğunu okudum ama son yıllarda ben düzenli kitap okuyamıyorum.Kizlar bu ara baya kitap okuyoruz, ben zaten severim ama esim pek okumuyordu, meslek icabi cok makale falan okuruz zaten ama boyle roman falan okumuyordu. Birkac kez bak simdi vaktin var al oku diye onune koydum, simdi masalllah benden cok okuyor, tabi benden daha cok vakti var evde. Komsu kasabadaki kutuphanenin Turkce kitaplar bolumu de var ama biraz eski kitaplar var orada, oradan kitap getirttiyorum bizim kutuphaneye, bir de gecen sene Turkiye`den aldigin 20 kadar kitap var bunlar bir sure idare eder bizi, ama bitmeye yakin online siparis vermeyi dusunuyorum Kitap Yurdu gonderiyor yurtdisina diye biliyorum. Son bir ayda bitirdigimiz kitaplar Ahmed Umit Sultani Oldurmek, Zulfu Livaneli Leyla'nin Evi ve Serenad, Ayse Kulin Tutsak Gunes, Emrah Serbes Son Hafriyat. Esim Orhan Pamuk`dan Benim Adim Kirmiziyi okudu ama ben daha baslamadim, baska kitaplarini onceden okumustum, esim pek begenmedi Orhan Pamuk`un dilini. Simdi Dosteveskyiden Sefillere basladi, ben en son lisede okumustum onu ama simdi yine okurum. Sizin de okudugunuz begendiginiz yazar/kitap varsa paylasin, listeme eklemek isterim. Suana kadar ki favori yazarim Ahmet Umit, zaten polisiye cok severim, Agatha Christie`nin butun kitaplarini okumusumdur.
Yaa cok tesekkür cnmyedirenk79 ne guzel tatil yapmissiniz, burada da cok guzel cadir tatili yapilacak yerler var ama cesaret edemiyorum cadirda kalmaya ancak kabin tatili olabilir bizim.
babyloading87 teyzene gecmis olsun, insallah sonuclar guzel cikar. Bu arada kalbi cok guzel bir insandir, ne guzel cevrendeki insanlara hep yardim ediyorsun, Allah da senin gonlune gore versin.
tr_lelli gecmis olsun, dis isleminin sorunsuz gecmesine sevindim, masallah, bizimki olmadi, cunku tam uyutmadiklari icin kiz aglamaya basladi, biz de tramva olmasin diye yaptirmadik, simdi tam uyutmaliyi deniyecegiz, yeni bir disci arayisindayiz.
Çok teşekkür ederimyedirenk79 ne guzel tatil yapmissiniz, burada da cok guzel cadir tatili yapilacak yerler var ama cesaret edemiyorum cadirda kalmaya ancak kabin tatili olabilir bizim.
babyloading87 teyzene gecmis olsun, insallah sonuclar guzel cikar. Bu arada kalbi cok guzel bir insandir, ne guzel cevrendeki insanlara hep yardim ediyorsun, Allah da senin gonlune gore versin.
tr_lelli gecmis olsun, dis isleminin sorunsuz gecmesine sevindim, masallah, bizimki olmadi, cunku tam uyutmadiklari icin kiz aglamaya basladi, biz de tramva olmasin diye yaptirmadik, simdi tam uyutmaliyi deniyecegiz, yeni bir disci arayisindayiz.
Hepbirlikte ins kuzum
Bu yıl hava çoğu meyve sebzeyi vurmuş.Günaydınn
Son 2 hafta
Valla üzerimizden bir yaz gecti.
3 eylülde baslıyor Alyanın okul ilk hafta oryantasyon tabi
Kardesim dogumgününde okul icin bisürü sey almıs,okul cantası,matara,beslenme cantası hepsini almıs alyayla sectiler görüntülü konusurken.
halaları flannda cok güzel seyler almıslar saolsunlar.
Pazar deniz diye tutturuyor alya ben gerek ylk dediim okul acılıyo
Beach falan her gidisimiz 8-10 bin
Bugun pazar günümüz biraz kıslık alırım bugun
Visne cıkmadı mı ya kac haftadır göremedim hala
Aksma yemek düsünmem lazım
Dün yesil mercimek yaptm eristeyle.
Bugune ne yapsam bilemeyrum
İyiki doğmuş Alya kuşGünaydınn
İyi haftalar
Gecen hafta konustum servis icin 50 tl kisi bası dediler,organizasyon yapmıyoruz normalde rezervasyonlayamayız masayı dediler.
Pastayı bile biz kestik valla mutfakta ama 1000 tl servis ücreti verdik karton tabak ve catal verdiler servisi flan biz yaptık.
Ama sevindiğim servis icin verilen ücreti inboxa attırmıslar ,calısanlara gitcekmis o para
18.30 gibide eve geldik.
Mutlu yaşlar dilerim canımGünaydınn
İyi haftalar
18.30 gibide eve geldik.
Aynı kitapları seviyormuşuzKizlar bu ara baya kitap okuyoruz, ben zaten severim ama esim pek okumuyordu, meslek icabi cok makale falan okuruz zaten ama boyle roman falan okumuyordu. Birkac kez bak simdi vaktin var al oku diye onune koydum, simdi masalllah benden cok okuyor, tabi benden daha cok vakti var evde. Komsu kasabadaki kutuphanenin Turkce kitaplar bolumu de var ama biraz eski kitaplar var orada, oradan kitap getirttiyorum bizim kutuphaneye, bir de gecen sene Turkiye`den aldigin 20 kadar kitap var bunlar bir sure idare eder bizi, ama bitmeye yakin online siparis vermeyi dusunuyorum Kitap Yurdu gonderiyor yurtdisina diye biliyorum. Son bir ayda bitirdigimiz kitaplar Ahmed Umit Sultani Oldurmek, Zulfu Livaneli Leyla'nin Evi ve Serenad, Ayse Kulin Tutsak Gunes, Emrah Serbes Son Hafriyat. Esim Orhan Pamuk`dan Benim Adim Kirmiziyi okudu ama ben daha baslamadim, baska kitaplarini onceden okumustum, esim pek begenmedi Orhan Pamuk`un dilini. Simdi Dosteveskyiden Sefillere basladi, ben en son lisede okumustum onu ama simdi yine okurum. Sizin de okudugunuz begendiginiz yazar/kitap varsa paylasin, listeme eklemek isterim. Suana kadar ki favori yazarim Ahmet Umit, zaten polisiye cok severim, Agatha Christie`nin butun kitaplarini okumusumdur.
Valla valiz topla valiz hazırla bende sıkıldımSelammm
1 hafta bana okadar iyi geldi ki
Teyzemlerde geldi kuzenim falan kız nasıl eğlendi en çok ona sevindim
Salıncak kurduk bahçeye
Akşamları yürüyüşe çıktık
Herşeyi birlikte yaptık birimiz yemek birimiz bulaşık imece usulü
Bahçedeki meyvelerden reçel yaptık
Akşam 1-2lere kadar bahçede oturduk
Ağaçların serinliğinde çok iyi oldu
Hep bahçede yedik içtik
Kız istediği gibi girdi çıktı şu binalarda resmen çürüyoruz
Dönüşte çok ağladı teyzemlere alışmıştı orada sürekli birileri vardı
Gelen gidende oldu buruldu çocuğumm
Ben bile zor döndüm hep bi ne yesek, nereye gitsek havası vardı evde
Erbaşlar çok dağılmamış eşim cıkan bulaşığıda yıkamış
Ordanda robotu saldım eve arada
Kızın diş kontrolu var bugün ordan dönünce süpür, sil, toz al ve yemek yapıcam
Akşama valiz hazırlarım perşembe akşamı cıkıcaz yola
Bi gitmek istiyorum bir de valiz yap dağıl topla artık çok yoruldum.
Eskiden daha dinçmiydim heveslimiydim bilmiyorum bukadar gözümde büyümüyordu hatta günler öncesinden hazırlardım artık içimden gelmiyor ama kız için gidicem
Bir sürü anısı oluyor hevesle anlatıyor
Bilmiyorum oğlum gezmeyi sevmezdi hala öyle, kız çok seviyor çok güzel anıları olsun istiyorum
Hayal meyalde olsa hatırlasın ileride
Benim buruk yanımdır mesela
Hiç öyle bir anım yok annemle babamla tatile gitmişiz vs babam asla gitmezdi anneannem teyzemle giderdim ben köye falan
Sonrada hep eşimle gezdim zaten
Uhdeleri çocuklarla yapıyoruz işte
Sakin sessiz relax bir hayat istiyorum artık
Dün oradada hasta ziyareti yaptık oradaki çok eski komşu teyzeye
Annemlerin çocukluğunun komşusu yani evden çıkamıyor eskiden gelirdi bahcemize otururduk
Helva kavurdum orada onada götürdük
Kuran okuduk
Ruhumuda doyurdum bolca bedenende ruhende dinlendim
Tesekkürler cnmİyiki doğmuş Alya kuş
Nice güzel yaşlara canım⚘
Amin cnmMutlu yaşlar dilerim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?