- 21 Ağustos 2015
- 32.236
- 97.870
- 798
- 38
Yaa çok geçmiş olsun Ekim gibi bende başlıcam dişe ama aşırı korkuyorum acılı ağrılı süreç biliyorum ama çok erteledimMerhabalar kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah bu yaz nasıl geçti anlamadım dişçiye gidip gelmekten Haziran 2025 tarihinden itibaren haftada bir bazen iki kez gittik İzmir de dişçim. Neyse en sona implantları bırakmıştı perşembe günü tamamladı ama çok zor bir süreçmiş 3 gün püre yiyeceksin dedi Allahım ne kadar zormuş Allah veriyor sabrını Elhamdüllillah ama açlık başka boyut. Neyse geçecek diyoruz az kaldı diyoruz. Yaz tatilini yaptık geldik otelimiz güzeldi memnun kaldık mı hayır memnun değildik neyse bir daha oraya gitmeyiz. Düğünler devam hiç hız kesmiyor Allah hepsini mesut etsin iki cihan saadeti versin. Bu sene sünnet düğününe hiç davet edilmedik eşimle konuşuyorduk artık yapmıyorlar dedi birkaç tanıdığı sadece evde mevlüt okutmuş. Masraf büyük tabi haklılar. Komşularımızda gittiler çoğu okul açılacak diye gittiler çocuk bakmak için, nasıl karanlık görünüyor site ama eşim çok memnun gürültü yok diyor evet haklı gerçekten nasıl gürültü oluyor bazı aileler akrabaları ile geliyor bir evde hemen hemen 40 kişi oluyor çocuk sayısı da maksimum 6-7 herkes kendi aracı ile geliyor bir eve bir araba bu sefer kapı önüne 4 araba sığmadığı için gerginlik oluyor park sorunu çıkıyor. İki aile farklı gecelerde sıra gecesi yaptı müzik güzeldi ama gece ikiye kadar da olmaz neyse bir daha ki yaza kadar buralar hep bizim artık. Eşimle bana bilezik yaptık iki tane çok sevmiyorum enli olanlardan aldım. Sadece yatırım amaçlı çok sevmem takmayı. Benim birikimim hala duruyor gidip alamadım bir ara gidip alıcam. Eşimle tarhana yoğurduk salça yapıyoruz reçel de yaptık böyle dolu dolu bir yaz geçti ama üstümüzden geçti o sıcaklık çok sıcak bir yaz geçirdik klima bile yetmedi. ,
Bizim okul yakın bu sene (seneye uzak olacak)Okula bırakma alma konusu olmyınca, hiç strese girmiyorum. Oldukça fazla zaman alıyordu.
Dönünce konuşup karar vereceğiz.
Kendim bırakmam daha güvenli geliyordu ama mecbur alışacağız
Bizim de anaokulu rahattı yakındı. Ama ilkokul yordu beni.Bizim okul yakın bu sene (seneye uzak olacak)
Nefret ediyorum okula al bıraktan yakın olsa bile
O hengame o kalabalık saçma sapan kapı önü veli muhabbetleri aiiyy bak şimdi bile gerildim
Annemle pazarlık yapıyorum sen bıraksan alsan diye
Seneye kesin servise vericem
Bende hep öyle istiyordum ama şansGeçmişten bu yana hep istediğim okul yakın olsun güle oynaya gidelim. Ama olmadu
Biz onları yaptık çok şükür de bakalım araba konumuz ne olacak.yeni bir macera başlayacak aylar sonra. Yine stres yine tedirginlik. Tam arabaya alıştım adapte oldum. Araba değiştirme sevdası tuttu.Bende hep öyle istiyordum ama şans
Ortaokul yakın onunla avunuyorum
Eskiden hem ilk hem ortaokul yanyana olurdu adet çıkardılar saçma sapan
Hayır ayır bahceyi aradan bitsin bu ne yahuu
Okul cıkışları avm kaçarız yemeklere gideriz analı kızlı hayallerim vardı benimde
Gratislere gideceğdik (okula yakındıda oysa)
Hayırlı olsun, kızım 3 yaşında başladı 2 ay sonunda okula tam alıştı tam gün kalmaya başladı. O yüzden rahat ol okula alınmayan çocuk yok,benim çocuğum alıştıysa herkes alışırSelamm
Kız okula alışamadı koridorda bekliyorum
Öğretmen çok anlayışlı o buraya alışana kadar bekleticem sizi dedi
Arada gelip sarılıyor bana ağlıyor falan gidiyor yine
Hiç bizden ayrılmadı normal görüyorum
Öğretmende 1 ay bekleyen velim oldu normal bu dönemde alışacak dedi
4 sınıf var benim gözlemlediğim yine bizim öğretmen daha sakin
Bi sınıfın öğretmeni çocuklar oyuncak oynarken öyle oturdu 15dk boyunca
Hiç oyuna dahil olim oyun kurim yok
Kendi kendilerine oynadılar
Bilemicem erken daha zaten 1 saat kalıyorlar sonra sabrı kalır mı bakıcaZ
Hiç bişeye yetişemiyorum
Sabah cocukların kahvaltı faslı ortalık topla çık 1 saat okulda bekle gel yemek yap kalan işleri yap şu saat oluyor.
2 saat sonrada eşim geliyo ztn
Neyse kız alışsında hallederim bi şekilde düzen gelir
Evde derin temizliği giremedim hala
Ama naya herşeyi yıkadım gibi bi tüller kaldı
Mutfak dolabı kapılar falan halletmeden içime sinmeyecek zaten
Okul dönüşü 6kg domates aldım bismillah dedim bakalım
Akşam serinliğine balkonda soyar pişiririm
Açarım bi de film bişi
Böyle 2 defa daha alıp koyarsam tamamdır
Başka bişi koymicam
Oğlan zaten ay sonu gidiyor o buradayken fazla yemek yapıyorum çeşit falan o gidince az a minik tencerelere yaparım yine
Bu ara extra dikkat ediyorum hiç bişi ziyan olmayacak!
Kışında deterjan zulalıcam tüm yaz deterjan almadım mesela halada baya var kıştan bolca almıştım
Pirinç, makarna falanda almam
Bu ay masrafımız bar sonrası hep dikkat ederek geçecek
Ben biraz gergindim devlet okulu malum belki müsade etmezler falan ama öğretmen çok yardımcı oluyor sevdirmek içinHayırlı olsun, kızım 3 yaşında başladı 2 ay sonunda okula tam alıştı tam gün kalmaya başladı. O yüzden rahat ol okula alınmayan çocuk yok,benim çocuğum alıştıysa herkes alışır
Yaaa iyi dileklerin için çok tesekkür ederimtr_lelli Alya m ne zaman büyüdünde okula başladın Canım benim öğretim hayatı boyunca Allah zihin açıklığı versin Lellim. Yine maharetlisin maşallah diyorum sen yazınca ben okuyorum ne güzel herşeye yetişiyorsun. Benimde elmam var elmalı turtayı bende çok seviyorum geçici dolgularım takılsın öyle bir listem var ki kışa kadar anca yapar yerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?