Fikriniz için teşekkür ederim ama ben çalışmıyorum. Alışverişten artan para üstlerini atıyorum kutuyu uzun süre açmıyorum bir ayda para birikmez ki.. O kutuyla uzun süre ilgilenmiyorum diyebilirim daha sonra almak istediğim bir şey varsa ya da ufak çaplı yatırım yapmak istersem açıyorumHıı evet 100-200 biriktiriyorsunuz 1 ayda gr parası sonra hoop altın 1 ayda coşuyor
Şey yapın maaş gelince önce gr alın sonra kalanı harcayın fikir olsun size
Çok iyi yapmışsınız canımBiz hesaplar yaptığımız borca girdik bu akşam itibariyle..
Rabbim ödeme kolaylığı versin
Borç 34 ay
Özellikle 1 senesi bizi zorlicak sonrası rahat insAllah
Sağlık olsunda ödenir hallolur
Çok uzasa bu iş olmayacaktı.
Borçdan korksamda eşiminde borçsuz kalmasını istemiyorum ailesi malum en azından o parayı ödicem diye uğraşsın bakalım
Sizde öyle birikim yaparsınızFikriniz için teşekkür ederim ama ben çalışmıyorum. Alışverişten artan para üstlerini atıyorum kutuyu uzun süre açmıyorum bir ayda para birikmez ki.. O kutuyla uzun süre ilgilenmiyorum diyebilirim daha sonra almak istediğim bir şey varsa ya da ufak çaplı yatırım yapmak istersem açıyorum
Bende gördüm o videoyu hatta biri sormus sallanıyo diye disiDurdu şimdilik bnm ki ses yok okuldan
2019lar var sınıfta vermemişler okula bnmde kafama yatmaya başladı 2 sene yollasam diye anaokuluna
Bir psikologun videosuna denk geldim dünde
Eşimede izlettim
Asla 6 yaşında okula başlama taraftarı değil adam
Süt dişi daha dökülmemiş cocuğu okuma yazma gibi zor bir işin içine soktuğunuzda başarısızlığa itiyorsunuz diyor
Adamın kitabınıda alıcam okumak istiyorum
Bnmde en korktuğum akran zorbalığıHello bacımlar
1.sınıf anası online
Bizim alısma güzel geciyo sükür
Sadece bugun gitgel yaptm ilk tenefüste
Arkadaslarının anneleri bekliyomus tenefüste görüyomus
Nasıl görüyolar dedim(Alya beni karsıda cage de bekliyo sanıyo)
Demirlere cıkıyorlar dedi
Ay abart yani
Dedim bugun bende cıktm
Ay dedim alya ben seni bekliyorm düscem burdan cıkamam bidaha dedim
Ana gibi ana
Zaten 9-7 tansiyonla geziyom bide demirlerden düscem
Arizona kertenkelesi gibi tırmanıyolar oraya
Veli grupları sevmiyorm
Gercekten
Beni alın burdan diyesim var
Ögretmen bi sınıf yetkilisi secti grup kursun diye
Yok niye kendi telefonunu vermemis
Yok niye kendi grup acmamıs
Sacma sapan tartısmalar
Kadın demis ben burdayım bi sırunu olan gelsin konusalım diye
Bu kadar diretmek sacma geliyor bana bilmiyor
Bizim milletimiz gece gündüz yemek saati ddemeZ yazar yani mesai saatleri dısında yazmak zorunda degil
Yada ben cok relaxım bilmiyorm
Üst sınıflardan erkek cocuklar bizim sınıftaki erkek cockklara diklenmis
Ögretmene söylemisler
Arkadasımın ogluda sessiz bi cocuk aglamıs
Bak ona lafım yok ögretmene söyle eger yaptırımı olmazsa git kendin gözük cocuga dedim. Yani
O konuda relax olamam akran zorbalıgu en korktugum sey
Alyaaya seni biri rahatsız ederse hemen ögretmene söylüyosn dedim
Yorumlarda sınıf öğretmenleri bile kesinlikle doğru yazmışlar yani sınıf öğretmenleride katılıyor adam aBende gördüm o videoyu hatta biri sormus sallanıyo diye disi
Sallanıyosa verin düser bi kac aya demis
Bak sen görceksin senin kız alıssın vereyim ben bunu dicen
Tuttugunu koparan bi tip seninki de cünkğ
Hayırlı ugurlu olsun kuzuBiz hesaplar yaptığımız borca girdik bu akşam itibariyle..
Rabbim ödeme kolaylığı versin
Borç 34 ay
Özellikle 1 senesi bizi zorlicak sonrası rahat insAllah
Sağlık olsunda ödenir hallolur
Çok uzasa bu iş olmayacaktı.
Borçdan korksamda eşiminde borçsuz kalmasını istemiyorum ailesi malum en azından o parayı ödicem diye uğraşsın bakalım
bizde 1-2 ve anasınıfı öglenciBnmde en korktuğum akran zorbalığı
Ama 1. Sınıflarla 4.sınıflar aynı binada aynı bahçede teneffüste falan
Yaparlar yapıyorlardır
Hatta bazen oluyor 1leri üst katlara veriyolar Allahın ezilecekler diye ödüm kopardı
Tenefüste öyle koşuyolar ki o büyük sınıflar at gibiler
Hatta ortaokul bahcesinde beklerken dün galiba top a artık izin verilmiyor kağıtdan top yapmışlar yumak gibi bantlarla onunla oynuyolardı ayy koca koca iri çocuklar balla yanlarında ben kücük kaldım
Sen duruma bakarsın sene sonundaYorumlarda sınıf öğretmenleri bile kesinlikle doğru yazmışlar yani sınıf öğretmenleride katılıyor adam a
Bir tablo vardı bulamadımYorumlarda sınıf öğretmenleri bile kesinlikle doğru yazmışlar yani sınıf öğretmenleride katılıyor adam a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?