Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın kızlar.
Evdeyken selam verim
Kahvaltı yaptım.
Evi toparladım çamaşır attım. Katlanacaklar var. Toz almak istiyırum. Çünkü iki gün doluyum. Sonra da haftasonu ara tatil. Şimdi yapabildiğim kadar temizlik yapacağım.
Arkadaş henüz aramadı. Ben de aramadım. Elanın odasındaki bazı şeyleri toparladım kaldırdım. Arkadaş gelecek diye.
Evi dysonla çekecektim vazgeçtim.
Robotu açtım size geldim.
Arkadaş gidince vakit olursa ve de birşeyler dökülürse çekerim dysonla.
Bugünki planlarım bunlar.
Akşama da bize buzlukta pizza vardı onu pişiririm.
Elaya köfte patates yaparım.
Malesef pizza yemiyor.

Ben de aynı çağırdıklarında giderim. Hiç öyle arayıp müsaitmisin de demem yoktur belki tuhaf gelecek ama binde bir belki.
Oyuncakları toplama konusunda çok iyi yapıyorsun. Bir de benim arkadaşımın kızının oyuncakları bizden çok daha fazla ve çeşitli.Elanın aşırı oyuncağı yok. Neyden keyif alıyor onun kızı anlamadım :) Elanın hala bebekken aldığımız peluş oyuncakları var attırmadı.En iyisi onları toparlayayım. Ancak kendi arkadaşı gelince çıkarırım.
Çocuklar karşılıklı oynasa bana oyuncaktan yana sıkıntı yok.
Ama işte ela evde yokken oyun yeri gibi getirmesi tuhafıma gidiyor.
Çünkü evi toplu gördüğüm sadece o zaman
İşte insan bazen müsait oluyor istiyor misafiri gelsin. Bazen de müsait olmuyor evde işlerini yapmak ya da kafa dinlemek istiyor misafir istemiyor.
Hee bir de bana dese canım sıkkın biraz konuşmak istiyorım seninle, onu da anlarım.
Geçen yıllardan bu yana size anlatıyordum. Oyun yeri gibi diye

Neyse bugünden sonra kursa başladım falan dicem sanırım o iyi olacak.
Arada çağırırım. Ama iki üç günde bir bana uymuyor ya.
Tamam eskiden Ela evdeydi.aynı yaşta çocuğu olan arkadaşlarla çocuklar oynasın diye görüşürdük sık sık.
Ama şimdi durum farklı.
Okul ödev vs gerek yok

Ben bıktım oyuncaktan büyüsüde dağıtsam diye pusuda bekliyorum resmen
Başkasının evinde olunca değişik geliyor çocuklara
Benimki pek malının kıymetini bilmiyor dağıtır toplamaz zarar verseler napıyosun demez.
Paylaşır bi de öyle saklama huyu yoktur
Arkasını toplamakdan karılı, kocalı bıktık usandık.
Akşam eşim gündüz ben
Atıyorum atıyorum yok bitmiyo
Yazın 1 poşet köye görürdüm 1 poşet anneannemin eve götürdüm
Yazın yine götürücem öyle öyle bitecek bu kısırdöngü.
oyuncak =dağınıklık

Ben sosyal anne değilim diyorum ama sırf biri gelmesin diye valla bende kursa yazılırım
Sosyalleşirim

Evi temizledim şükür 20 dk var Elanın gelmesine. Çamaşırlar katlanacak bekliyor.
Ben 15 dk dinleneyim iş sonrası.
Saat 12 de mesaj yazdı arkadaş. Dayanamadı
Napıyorsun sesin çıkmıyor diye.
Ben de 4 gündür düzgün süpürge görmeyen evi temizliyorum dedim.
Kaç gündür komple süpürmedimki.
Kuş var ela hergün salıyor. Mecbur süpürüyorum.
Aman boşver yarın tekrar pislenecek demiş.
Ben de valla iki gün işim var doluyum. Eee hafta sonu da ev temizliği yapmıyorum.
1 haftalık pisliği düşünemiyorum dedim :)
Ben sana haber veririm işim bitince dedim.
Ela gelince haber veririm.

Kızlar okuyup yazayım dedim ama sayfalar fazla birikmiş umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır. Biz zeytini topladık ve eşim bu sene kasalık satalım dedi traktör alıcaz diye neyse 70 kilo da yağ çıkarttık bize yeter Allah bereket versin ordan gelen para ve maaşından da ekleyerek 31 gram bankadan altın aldık bugün bende elimde ki paralar ile gittim 2 gram aldım benim birikimimi asla bilmez söylemiyorum bilmesine de gerek yok bazen canımı çok sıkıyor başının çaresine baksın artık birikimden asla koklatmam. İkimizede marka spor ayakkbı aldık unutttum markasını da benim ihtiyacım yoktu kendine almış diye bana da alındı önceden gerek yok derdim şimdi alalım diyorum kendine lcw kot pantolon aldı ben beğenemedim ordan almadım ama o parayı da harcıcam bırakmam ona. Böyle sert yazdığıma bakmayın eşim hakkında yılların kızgınlıkları ve kırgınlıklarından kaynaklı az bile yapıyorum. Neyse yarın yine İzmire dişçiye gidicez artık sona yaklaşıyorum az kaldı ama ben de çok yoruldum. Yarının yemeğini de yaptım kıymalı bamya bu gün içinde tarhana çorbası erişte ve musakka havuç tarator tamamdır. Süt aldım mayaladım uzun zaman sonra ilk defa bu akşam çekirdek çitlicem inşallah demirleri taktı doktorum implantların üzerine inşallah yerim. Evi süpürdüm süpürgelerin haznelerini boşalttım evi topladım kardeşime eşya ayırdım sordum salça alabilirim dedi iki kiloluk bir kavanoz doldurdum birde 5 kiloluk su şişesine zeytinyağ doldurdum geldiklerinde veririm biraz da para veririm. Peynir,kıyma un ağır olan market ihtiyaçlarını aldık şimdi kalanlar için liste yapıcam alırız zeytine giderken eksikler çok birikti.

Bereketli olsun altınınız

Geçmiş olsun

Selam kızlar
Herkesler iyidir umarım
Günler su gibi geçiyor
Dün veli grubu ile kahvaltı yaptık
Çocuklar okuldayken
Güzel geçti ama ben çok yoruluyorum
Ya evde olacağım ya dışarda ikisi çok yorucu oluyor
Bu arada zula bankta 20.000 TL birikti
Acaba ne yapsam diye düşünüyorum
Eşimin telefonu ofis değiştirecek onun telefonu ile benimkini satıp yeni bir telefon alıp üstüne mi koysam altın mı? Alsam bilmiyorum

Bu sezon çok fazla basicler aldım renkte seri yaptım falan
Ben öyle düz sade çok renkli olmayan şeyler seviyorum
Yaka detayı oluyor ya da omuz ama altlarım hep yazlık
Kışlık palazzolarım var ama kot istiyorum
Aslında tamda kot değil istediğim anlatamadım işte
Yüzüm toparlasında mağza gezicem
Modal eşofman alt istiyorum bi de
Hemen git çık okula falan giderken acı kahve ve bej
Ouf kasım bit ya almadan duramayacoom
Yaptık yatırımı tamam bitti

Hayırlısı olsun yatırımısınız ben kaçırmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…