- 27 Şubat 2013
- 14.944
- 42.675
- 798
Bereketli olsun canım bileziklerin. Allah daha da artırsın.Zincirleri çıkardım birazda böyle takılim şimdi bundan 4 tane oldu 5. Alıcam inşallah
Diğer modeldende 7 tane var
Bu modelden seriye devam
Eki Görüntüle 3669836
Ben de aynı çağırdıklarında giderim. Hiç öyle arayıp müsaitmisin de demem yokturBende ara tatilde arkadaşımı alıcam ve oyuncakların çoğunu toplicam
Çocuklu olarak dışarıda daha çok görüştük ev çocuklarla yok yani olmuyor
1 defa alırım daha aylarca almam bende gitmem çağrılmadığım sürece
Çağırılırsam durumlar değişir
Ben bıktım oyuncaktan büyüsüde dağıtsam diye pusuda bekliyorum resmenBen de aynı çağırdıklarında giderim. Hiç öyle arayıp müsaitmisin de demem yokturbelki tuhaf gelecek ama binde bir belki.
Oyuncakları toplama konusunda çok iyi yapıyorsun. Bir de benim arkadaşımın kızının oyuncakları bizden çok daha fazla ve çeşitli.Elanın aşırı oyuncağı yok. Neyden keyif alıyor onun kızı anlamadım :) Elanın hala bebekken aldığımız peluş oyuncakları var attırmadı.En iyisi onları toparlayayım. Ancak kendi arkadaşı gelince çıkarırım.
Çocuklar karşılıklı oynasa bana oyuncaktan yana sıkıntı yok.
Ama işte ela evde yokken oyun yeri gibi getirmesi tuhafıma gidiyor.
Çünkü evi toplu gördüğüm sadece o zaman
İşte insan bazen müsait oluyor istiyor misafiri gelsin. Bazen de müsait olmuyor evde işlerini yapmak ya da kafa dinlemek istiyor misafir istemiyor.
Hee bir de bana dese canım sıkkın biraz konuşmak istiyorım seninle, onu da anlarım.
Geçen yıllardan bu yana size anlatıyordum. Oyun yeri gibi diye
Ben sosyal anne değilim diyorum ama sırf biri gelmesin diye valla bende kursa yazılırımNeyse bugünden sonra kursa başladım falan dicemsanırım o iyi olacak.
Arada çağırırım. Ama iki üç günde bir bana uymuyor ya.
Tamam eskiden Ela evdeydi.aynı yaşta çocuğu olan arkadaşlarla çocuklar oynasın diye görüşürdük sık sık.
Ama şimdi durum farklı.
Okul ödev vs gerek yok
Bereketli olsun altınınızKızlar okuyup yazayım dedim ama sayfalar fazla birikmiş umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır. Biz zeytini topladık ve eşim bu sene kasalık satalım dedi traktör alıcaz diye neyse 70 kilo da yağ çıkarttık bize yeter Allah bereket versin ordan gelen para ve maaşından da ekleyerek 31 gram bankadan altın aldık bugün bende elimde ki paralar ile gittim 2 gram aldım benim birikimimi asla bilmez söylemiyorum bilmesine de gerek yok bazen canımı çok sıkıyor başının çaresine baksın artık birikimden asla koklatmam. İkimizede marka spor ayakkbı aldık unutttum markasını da benim ihtiyacım yoktu kendine almış diye bana da alındı önceden gerek yok derdim şimdi alalım diyorum kendine lcw kot pantolon aldı ben beğenemedim ordan almadım ama o parayı da harcıcam bırakmam ona. Böyle sert yazdığıma bakmayın eşim hakkında yılların kızgınlıkları ve kırgınlıklarından kaynaklı az bile yapıyorum. Neyse yarın yine İzmire dişçiye gidicez artık sona yaklaşıyorum az kaldı ama ben de çok yoruldum. Yarının yemeğini de yaptım kıymalı bamya bu gün içinde tarhana çorbası erişte ve musakka havuç tarator tamamdır. Süt aldım mayaladım uzun zaman sonra ilk defa bu akşam çekirdek çitlicem inşallah demirleri taktı doktorum implantların üzerine inşallah yerim. Evi süpürdüm süpürgelerin haznelerini boşalttım evi topladım kardeşime eşya ayırdım sordum salça alabilirim dedi iki kiloluk bir kavanoz doldurdum birde 5 kiloluk su şişesine zeytinyağ doldurdum geldiklerinde veririm biraz da para veririm. Peynir,kıyma un ağır olan market ihtiyaçlarını aldık şimdi kalanlar için liste yapıcam alırız zeytine giderken eksikler çok birikti.
Güzel günlerde kullan canımZincirleri çıkardım birazda böyle takılim şimdi bundan 4 tane oldu 5. Alıcam inşallah
Diğer modeldende 7 tane var
Bu modelden seriye devam
Eki Görüntüle 3669836
Geçmiş olsunSlm kızlar uzun zamandır gelemiyorum
İşler hastalar ev ortamı artık takatimin kalmadığı dönemden geciyorum hep benimi buluyor çok bunaldım
Eşim taş düşürüyor 5 gündür gece uyku sıfır
Kayannamgil geldi kp ışın alacak bendeler 1 yıldır git gel sürekli bendeler bende kendime ne zamanı hiçbişey yapamıyorum artık o kadar sıkıldım dün patladım birde annem gelmiş beni doktora götür valla hi dedim artık yeter
Herrkes yükünü bana atmıs kimse kendini kaldırmıyor dedim kaynanam öylece oturuyor hiçbir işe elini sürmüyor sağolsun görümce gel git öğlene kadar uyur sonrası gelir Allahım biran evvel bu yükleri at üstümden çok bunaldım
Amin kuzu bereketli olsun insAllah birikimlerimizGüzel günlerde kullan canım
Hayırlısı olsun yatırımısınız ben kaçırmışım.Bu sezon çok fazla basicler aldım renkte seri yaptım falan
Ben öyle düz sade çok renkli olmayan şeyler seviyorum
Yaka detayı oluyor ya da omuz ama altlarım hep yazlık
Kışlık palazzolarım var ama kot istiyorum
Aslında tamda kot değil istediğim anlatamadım işte
Yüzüm toparlasında mağza gezicem
Modal eşofman alt istiyorum bi de
Hemen git çık okula falan giderken acı kahve ve bej
Ouf kasım bit ya almadan duramayacoom
Yaptık yatırımı tamam bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?