- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.389
- 448
Olabilir cnm biz de şuan en pahalı 1.5 o yüzden söylemiştim malum sizin oralar pahalı geneldeBilmem hic bakmadim tezgahlara dikkat etmedik salkimdi belki ondandır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir cnm biz de şuan en pahalı 1.5 o yüzden söylemiştim malum sizin oralar pahalı geneldeBilmem hic bakmadim tezgahlara dikkat etmedik salkimdi belki ondandır.
Size özenip birikime başladım 410 tl oldu bile. Bizim burada erik 10 tl elma 2.5 çilek 5.5Ben bugun pazara gittim
1kilo cilek 4tl
1kilo erik 5tl.
1kilo domates 2.5tl
1demet maydanoz 50krs
2kilo elma 4tl
4tane yufka 5tl
1kilo fasülye 3.5tl
1göbek salata 1.5tl
20tl bide bozuklarim vardi bitti hepsi
Bereketli olsunSize özenip birikime başladım 410 tl oldu bile. Bizim burada erik 10 tl elma 2.5 çilek 5.5Marketten ne aldınız 200 tl lik
![]()
Teşekkür ederim , ayrıca dişiniz için geçmiş olsun. Dünkü harcamanızdan bahsetmiştim aslında belirtmemişim.Bereketli olsun
Markete gitmedim ki
20küsür tl pazarda harcadim sadece
Giysi aldımTeşekkür ederim , ayrıca dişiniz için geçmiş olsun. Dünkü harcamanızdan bahsetmiştim aslında belirtmemişim.
Aynen canımSelam kizlar. Hayirli bol birikimli haftalar diliyorum. Yalniz birikimin miktarindan cok bereketli ve hayirli olmasi daha onemli. Biriktiripte hastalikta, hayirsiz islerde harcamakda var...
hayırlı kandillerGunaydin. Hayirli kandiller..
Cok haklisin canim ramazanda mutfak masrafi 2 ye katlaniyor canimiz herseyi istiyor en cokta dondurmaaaBen bugun para harcamadim
Dün biraz acilinca bugun harcamamak en dogrusu oldu
Oglusun odasini temizledim
Mutfaga giricem simdi
Benimde cok temizlik malzemesi birikmis
Dolabin 1rafi dolu
Gittikcede elim hep o reyona gidiyo
Fazla alis veris yapmamak en iyi olucak
Bu ay sadece eksileni alicam toplu alisveris yapmicam.
Listede yapmicam eksilen neyse gidip alicam yada esime aldiricam
Bu ayı boyle bitirmeyi planliyorum
Ramazana kadar idare edicem
Ramazanda canimiz cok cesit istiyo
Ve tatli aliyoruz mutlaka
Her aksam tatlimiz oluyo
Daha etli seyler yapiyorum esim seviyo diye.
Disimden sebepde bu ay kismak telafi etmek istiyorum.