• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aşırı yorgunum :(
Ve yarın daha çok yorulcam niye böyle oldu ya
Ee kız okula gidecektide ben dinlenecektim
Haftasonumda fuul oldu
Her akşam sürünerek yatağa gidiyorum
İstemeden sosyal oldum ben
Al işte aynı benim geçen yılki halim😅
Neyse bu yıl biraz oturaklandım😁
Ama yine de yapmayı istediğim işleri yetiremiyorum.
Bazen diyorum bu servis işi çok rahatmış ya. Hiç geçmesin zaman :)

Bu gün uyku tutmadı sabah erkenden kalktım 6.30 da ayaktaydım. Reçeli kaynattım bir kase de kahvaltıya ayırdım. Eşimle mutfakta ki buzdolabının çekmecelerini düzenledik neyimiz var neyimiz yok gördük kilerdeki dondurucuyu da başka bir güne bıraktık o da çok dolu et var beyaz ve kırmızı bizi bayağı bir götürür. Sebze de var balık bile var unutmuşum sevindim sadece tereyağ almamız lazım küçük bir paket kalmış. Evde yufka yapıyormuş komşum bana da söyledi hatta 36 cmlik döküm tava aldım açtım ama fazla pişirmişim kıtır kıtır oldu neyse börek yaparım dedim. Akşam için karışık kızartma yaptım domates soslu çorba da var dondurucudan brokoli çıkardım haşladım ayran turşu kavun yeter. Bu gün çok iş yaptım ama görünmeyenlerden. Şimdi oturdum birde ıhlamur demledim bisküvi ile gömeriz. Hava nasıl can sıkıcı kapalı yağmur da yağmıyor eşime diyorum belki kar yağcak ama erkenden açıcaz kombiyi akşamları daha da soguyor. Yarın yine alışveriş var market listesini hazırladım internetten aldıklarımda geliyor mutfak çekmecesi için düzenleyici aldım hem buraya hem yazlığa sabah sabah onları da yerleştirdim gözüme daha düzenli göründü. Evde hep düzen kurmaya çalışıyorum ama sanki arkamdan biri bozuyor gibi kafamda ki düzeni bir türlü tutturamıyorum. Param kalmadı az da olsa kenara atmam lazım rahatsız oluyorum bayağı alışmışım ben para ile gezmeye parasız olmuyor.
Al benden de o kadar.
Benim kuramadığım düzen, evin dağınıklığı. Yok yoook benim ev toplu kalmaz. Hergün topluyorım hergün dağılıyor.
Hele Ela inanılmaz dağınık.
Bugün masasının dağınıklığı için biraz konuştum. Masasının üzerinde bir ben yokum😂
Söyledim söyledim. Ben oyun oynuyorum diyor. Hepsi bana lazım diyor.
Kolye ucunu bile masasının üzerine koyuyordu.
Şimdi bir de boncukları koydu.
Allahım beynim dönüyor.odasına giresim yok.
Tv ve tablete adapte olacağına oyun oynasın tabiki.
Bugün söyledim. Oyununu oyna sonra topla diye.
Masamın çekmecesi yokki diyor😅

Ben hala bot ve mont bakıyorum🫣 fırsat olmadı alamadım. Bir de mağazada model yok. Online da göremediğim için kararsız kalıyorum. Havalar buz gibi olunca kalacağım açıkta😅
Kendine mi?
Şu milladaki peluş kürk gibi olanlara yükseliyorum ama normalde sürekli giyilcek gibi değil
Ama alıcam galiba🙈

Al işte aynı benim geçen yılki halim😅
Neyse bu yıl biraz oturaklandım😁
Ama yine de yapmayı istediğim işleri yetiremiyorum.
Bazen diyorum bu servis işi çok rahatmış ya. Hiç geçmesin zaman :)
Evden çıkınca inan gün ve işler bölünüyo
Hiç verim alamıyorum günden
İlla ya markete uğruyorum ya lcw
Ya bişi alıncak oluyor eve geliyorum yetmiyo zaman

Günaydınnn
Gelmeyenleri yok yazıcam artık hıh!
Vakit bulunca yazasım geliyo ama yoksunuz 😒

Kız uyurken evin en sessiz saatleri
Eşimi yolladım
Mutfağı topladım
Oturdum 1 kahve içtim collegenle
Aşırı istikrarlıyım 46. Günüm
Pazartesi doğum günüm büyük bişi beklemiyorum altın falan alamaz gibi bu sene ödeme fazla ama es de geçmez bakim ne alacak eşim

Halı yıkama mak. Yollukları yıkıcam kızı bırakıp gelince
Bugünde buna niyet ettim atarım yukarı kurur.
Zaten çok ıslak bırakmıyo 1 günde kurur
Bu sene halı yıkamaya para vermicem (kendinden emin) bu sene böyle sinekden yağ çıkarasım var😂
Cimri olucam (cimriye bak gezme planı yapıyo) benim cimrilik pro max değil henüz o sebeple yani

Zeytinleri toplamaya başladık ama çok yorucu oluyor eşimle ikimiz yapabildiğimiz kadarı artık biraz zaman alıcak toplamak. Eve gelip yemek yapmak ev toplamak zorluyor beni ama kısa bir süreliğine böyle idare edicez. Eşim traktör baktı alıcaz yarın arayacak galeriyi gereklimi evet gerekli tarlaya sürdürmeye çok para alıyorlar almamız lazım. Neyse çiftçi oluyoruz yavaş yavaş. Bu aralar para çok çıkıyor hasat zamanı olduğu için. Bereketli olur inşallah. Ev düzenini de bırakmak istemiyorum sabah erken gidiyoruz gelince hemen duş sonra bir çay keyfi yemek yiyip tv ve uyuyup kalıyorum bu gece biraz dizi seyretmek istedim. Dışarıdan alışveriş fazla yapıyoruz hazır alarak zamandan kazanıyorum ama zeytin bitsin pazara çıkıp eskiye dönüş yapıcam.

Günoo
Cumanın hayrı üzerimize olsun 🙏🏻

Dün ben halılarııı neyimm hazırla et sonra yapma 🤪
İstikrar deyincede ben😂
Herşeyi hazırladım güya kızı bırakıcam 5 saatim var zamanla yarışıyorum falan hemen sileceğdim halıları arkadaş aradı gel diye rota yeniden oluşturuldu 🙈
Dedim kaçmıyo ya halılar aa
Arkadaşım taşınıyor ama o kaçıyordu çaydı kahveydi kızı alıp geldim
Yemeğim vardı
Ama bugün hiç bi yere kaçamam oğlan gelecek doğal bir felaket olmadığı sürece evdeyim bugün
Ama şeytanda gıdıklıyo avm gezsene çul çaput baksana
Bak şuan lazımda sana diye benlen uğraşıyor🤪
Daha vaktim var diyip kovalıyorum

Eşime ne yemek yapim dedim o da kilo aldım diye kuruluyo yemiyom ben bişi dedi
Akşamda aynı performansı bekliyorum dedim yeme
Ben temizlik yapim ama yemek yapmim öyle bezdim
Makarna yaparım yanınada şiş tavuk zaten fırın yukarıda ben halı yıkarken o da pişer yanımda
2 akşamdır fındık ayıklıyo kızla eşim sabah akşam ev süpürüyorum dün akşam eşime süpürttüm yeter da dedim
Kız eşimden önce oturuyor başına meraklı

Günaydınnn
Gelmeyenleri yok yazıcam artık hıh!
Vakit bulunca yazasım geliyo ama yoksunuz 😒

Kız uyurken evin en sessiz saatleri
Eşimi yolladım
Mutfağı topladım
Oturdum 1 kahve içtim collegenle
Aşırı istikrarlıyım 46. Günüm
Pazartesi doğum günüm büyük bişi beklemiyorum altın falan alamaz gibi bu sene ödeme fazla ama es de geçmez bakim ne alacak eşim

Halı yıkama mak. Yollukları yıkıcam kızı bırakıp gelince
Bugünde buna niyet ettim atarım yukarı kurur.
Zaten çok ıslak bırakmıyo 1 günde kurur
Bu sene halı yıkamaya para vermicem (kendinden emin) bu sene böyle sinekden yağ çıkarasım var😂
Cimri olucam (cimriye bak gezme planı yapıyo) benim cimrilik pro max değil henüz o sebeple yani
Ben 1.sınıf anasyım beni muaf tutun🫣🤣
Bide kursa basladım az isim varmıs gibi fkfkfkfk

Günaydın
Hayırlı cumalar
Dün ilk dersime girdim kursta
tanısmayla gecti hoca cok tatlı bi kadın
Subat sonuna kadsr eglenecegükkk
Kızı babası bıraktı ben 12 de gittim avmde yemek yedim önce
13.00 de ders basladı
15.00 de cıktık
Aldım bi kahve 12.000 adım. Atmısım eve yürüdüm
Sabahtan yemegimi yapmıstım
Bugun de dersim var
Aksma dolma yapcam
Camasır da atmam lazım🫣
Ev elden gidiyeahhh ben geziyom😅

Selam kizlar,

bugün kisa calisdim.
Pazartesi taksi isi icin belediyede randevumuz var. Korkuyorum birsey ters gider diye, isede odaklanamayinca erken biraktim bugün.
Kizim sabah pek neseli uyandi beni evde görünce. Biraz sarilip koklasdik. Baktim hemen üstünü giymis, bide bizim yatagi toplamis 😂 elindende geliyor hamfendinin 😁🧿
Komsularla beraber okula gitti.
Birazdan komsum gelcek alisverise gitcez, sonrada kizi alirim, biraz evi toplarım.
Artik pazartesinden sonra yavasdan normale dönerim umarım.
Sabahlari artik ben gec ise gitcem cünkü kizi okula hazirliyacam sabahlari, esim sabah erkenden ise baslayip kizi okuldan alcak. Artik 2 saat fazla uyuyabilecegime seviniyorum 😁
Kiz okula cok güzel adapte oldu, umarim öyle devam eder.

Çocikler okula alıştı anneler mutlu
En çok ben 🤩
Okul dönüşü market yaptım eksikleri aldım
Haftasonu kahvaltı faslı olur kızarmış ekmekler reçeller bizim haftasonları 12ye kadar açık büfe gibi masa ortada

Hemen 1 yolluğu yıkadım mak
2 geçtim
Haftasonu yıkayamam
Pazarteside diğerlerini yıkarım bitti gitti
Tavuğu sos a yatırdım kıza gitmeden şişe dizerim hemen gelince fırına
Yarın dışarıda geçer pazar günü tiyatro yokmuş galiba beld. bişi açıklamadı ordan takip ediyordum.
Pazarda evde oturim napim kız sıkılır ama yoruldum be
Annem haftaiçi geleceğmiş gelsinde ben bi kocamla gezinim başbaşa hava iyi gidiyo haftaya cuma akşamı kaçarız bir yere yine
Benim terapide böyleleli napim
Annemde yok ya resmen dibimde fenalıklar geldi içime
Hangi koltuğa oturursam dibime oturuyo
Banyoya gitsem yine bekliyo başımı
Böyle değildi nefes alamıyorum yeminle

Back
X