• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Nasıl da okudum yazdıklarınızı ve yaşadıklarınızı öyle güzel anlatmışsınız benim gözümün önünde canlandı hepsi. Çocuklar çabuk büyüyor derdi annem onlar küçükken en güzel günlerin derdi ben de hiç öyle değil derdim o yoğunluğun içinde tabi büyüsünler diye bakardım. Şimdi annem bana diyor ki bak bana döndün oda evde babamla ben de eşimleyim gerçekten kimse beni bugünlere hazırlamadı zor oluyor ama bir telefon ediyorlar hepsi geçiyor Allah razı olsun sürekli arayıp soruyorlar, ama kızlar zor yıllarınız Allah güç kuvvet kudret versin çok yoruluyorsunuz bunu biliyorum o modellerden ben de de iki tane var. Sabah erkenden kalktım kahvemi içtim biraz oturdum tv keyfi yaptım eşimde oturdu öyle tv açık seyrettik kahvaltı sonrası hem yürüyüş yaptık bankada ki işlemlerimizi hallettik alış veriş yapıp geldik yorulmuşum ama hava mis gibiydi terlemiyorsun nefesin açılıyor yemek de dondurucudan tavuk naget, köz biber salatası az pilav azda kıymalı yumurta vardı ayran turşu yedik. Bu gün yemek yapmadım az az kalan yemekleri de tükettik iyi oldu. Yarın kızımla arkadaşı gelicek çayın yanına kısır ve kabak tatlısı istedi arkadaşı seviyormuş diye yaparım dedim. Kabağı dilimleyip şekere yatırdım yarın sabah pişiririm. Eşimle bu gün biraz yatırımlık gümüş aldık, paranın bir kısmını ayırdık traktörün trafiğe çıkma belgesini çıkaracak eksikleri varmış aracın paralar böyle böyle gidiyor.
Ben bazen büyümesin istiyorım. Büyüdükçe sanki daha uzaklaşır gibi düşünüyorum. Belki bu yakınlığı bulamam. Bilmiyorum. Büyüdükçe göreceğiz.
Yatırımınız bereketli olsun canım

Back