İyiyim canım. Çok şükür sen nasılsın.Ooooo hosgeldin
Seni görmek çok hoş oldu
Bu 3.kumbaramız.
Birikiyo bakalın ufak ufak.
Nasılsın?
Biz 4 bin den aşağı çekebilirsek 4 bin kere göbek atacağımKredikarti 1.200tl civari gelmis.
Taksitler,gıda,giysi var.
Bin tl den assa dusuremedik gitti.
İyi cok sukurİyiyim canım. Çok şükür sen nasılsın.
Tatil modundayım bu aralar. İşe gidip geliyorum
Biz 4 bin den aşağı çekebilirsek 4 bin kere göbek atacağım
Aa hamissin.Merhaba kızlar,
Biz bu ay çok sıkıştık biraz da açıldık açıkçası iftarlar, dışarda yemekler, neredeyse haftanın beş günü dışarı çıktık akşamları, klima aldık bir de.
Kumbaramızı da bebeğin kontrol ve tahlillerine kullandık bitti, elimiz de 30 tl civarında para kaldı, maaşlar 3 gün sonra yatar.
Yeni bir kumbara yaptık. Bebek kumbarası, bereketli olur umarım :)
Temmuz itibariyle daha tutumlu davranacağım.
Hem kredikartı ödemelerimiz arttı hem bebek için.
Allah kolaylığını veriyor bin şükür. Bu ay aldığım 1 gr altında yanıma kar kaldı.
Hoşgeldin :)Bu konu tamlimoncu28 e goreymis
Bende sizi okuyup gaza geldim bi kosubgidip kendime ayicik seklinde afilli bir sabir kumbarasi aldim biraz birikti ama cok merak ediyorum ne kadar birikti kendimi zor tutuyorum ayicigin lafasini kesip bakmamak icin
Damacanada biriktirmek daha guzelmis ici gozukuyor az once bir arkadasin paraciklari gozukuyordu saydim 1200 didaha fazladirda okadarini sayabildim ekrandan
Benim bidonmu acabaBu konu tamlimoncu28 e goreymis
Bende sizi okuyup gaza geldim bi kosubgidip kendime ayicik seklinde afilli bir sabir kumbarasi aldim biraz birikti ama cok merak ediyorum ne kadar birikti kendimi zor tutuyorum ayicigin lafasini kesip bakmamak icin
Damacanada biriktirmek daha guzelmis ici gozukuyor az once bir arkadasin paraciklari gozukuyordu saydim 1200 didaha fazladirda okadarini sayabildim ekrandan
Maşallah Allah artırsın ama ben bişeyi merak ettim. Ne sıklıkla para atıyorsunuz içine. Hani bozukluk değil günlük atılmaz diye düşündüm. Ben de mi böyle yapsam diye heveslendim de. Birazcık anlatsanız çok güzel olurdu.Bizim kumbara boy vermee devam ediyo
3-4aya tamamen dolar sanırım
Ocak ayından beri bukadar boy verdi.
Eki Görüntüle 1850366
Tesekkürler amin.Maşallah Allah artırsın ama ben bişeyi merak ettim. Ne sıklıkla para atıyorsunuz içine. Hani bozukluk değil günlük atılmaz diye düşündüm. Ben de mi böyle yapsam diye heveslendim de. Birazcık anlatsanız çok güzel olurdu.
Masallah ama insani yoldan cikarir paraciklar gorunurken ilk ihtiyacta bodonu delesi gellirBenim bidonmu acaba
Fulleyip denedik biz daha önce 11.000cikti
İlk kumbaramizda ufaklarda vardi 5-Masallah ama insani yoldan cikarir paraciklar gorunurken ilk ihtiyacta bodonu delesi gellir
Massalah sen benm.gibi ufakliklari degil diger dut yapragi gibi 100 luklrri atmissin
Ne guzel eainle para konusunda uyumlusun genelde ya kadin ya da erkek savurgan olur.İlk kumbaramizda ufaklarda vardi 5-
10-20-50tl idi
Sonra ufaklari butunlemek zor oluyo dedi esim
Kolay kolay dokunmuyorum.
Gidecek yeride yok paranin yani borcumuz falan yok cok sükür.
Sadece birikim belki yazlık olabilir o sebeple biriktiriyoruz.
Dolunca acip sayip hesaba aktariyoruz.
Borc ödedik bayaNe guzel eainle para konusunda uyumlusun genelde ya kadin ya da erkek savurgan olur.
Ben biriktirsemde ekstra bir gider cikiyor kalmiyor o para elimde:/
Siyasetden.Huu kizlar dayanamayip.kumbaralari patlatip paraciklari harcadinizmi kimseler ugramamis bugun
Konu sahibi bidonunda 100 lukler biriktiren arkadas niye kodese atildi bilen beri gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?