Küçük Düşün Büyük Olsun!

ne güzelkızlar tatil hayali kurabiliyorsunuz benim o hayalim hiç yok 4 aydır kocamı 2 kere gördüm toplam 5 gün 2 aydır görmüyroum hiç cizrede görevde inşallah haftaya 10 günlüğüne gönderecekler buna şükrediyorum artık tatil falan hayalim bile kalmıyor ... haberlere bakınca bazen para biriktirmek falan bana o kdar saçma geliyorki içim kararıyor.

eşleriniz yanındayken kıymetini bilin içinizden ne geliyorsa yapın gidin sarılın doya doya öpün şükredin hanımlar

bugün bu arada 1 lira harcadım sadece ekmek aldım buzlukta haşlanmış lahana ve pancar vardı onla sarma yaptım normalde eski ben olsam atardım onları ama yaptım çokta güzel oldu markete gitmeye üşendim zaten

ne güzelkızlar tatil hayali kurabiliyorsunuz benim o hayalim hiç yok 4 aydır kocamı 2 kere gördüm toplam 5 gün 2 aydır görmüyroum hiç cizrede görevde inşallah haftaya 10 günlüğüne gönderecekler buna şükrediyorum artık tatil falan hayalim bile kalmıyor ... haberlere bakınca bazen para biriktirmek falan bana o kdar saçma geliyorki içim kararıyor.

eşleriniz yanındayken kıymetini bilin içinizden ne geliyorsa yapın gidin sarılın doya doya öpün şükredin hanımlar

bugün bu arada 1 lira harcadım sadece ekmek aldım buzlukta haşlanmış lahana ve pancar vardı onla sarma yaptım normalde eski ben olsam atardım onları ama yaptım çokta güzel oldu markete gitmeye üşendim zaten
Allah yardimcisi olsun esinizin ve tüm vatan görevi yapanların

Evet orda görev yapan polisimizi ve askerimizi görünce bizim hayallelrimiz cok bos geliyor. Allah onlarin yardimcisi olsun. Güle güle kavusun esinize.

Allah yar ve yardımcısı olsun inşallah

Allah korusun esinizi ve tum askerimizi polisimizi. Gurur duyun kendinizle ki orada gorev yapan bir polisimizin esisiniz. Bazi isler vardir ki para icin yapilmaz. Pazarda limon satsa daha fazla kazanacak yerde vatanimiz koruyan askerimizin, polisimizin ayagina tas bile deymesin.

Dün pazara cikmadim
Bugunde oglum hasta okula yollamicam cıkmam yine disari
55tl var.
Esimden karti carpsamda yarın evin eksiklerini onla alsam.
Para zulama kalir :KK51:
Bi sansımı denicem

Parayi hatirlarsa sorar hatirlamazsa sormaz.
İsteyenin bir yuzu kara vermeyen zenci:cool:

Dün pazara cikmadim
55tl var.
Bi sansımı denicem

:D
ben şöle diyorum
alan veren gevur olsun kapıma gelen çingene olsun :D

:KK70:
ben şöle diyorum
alan veren gevur olsun kapıma gelen çingene olsun :KK70:
Esimede bise derim ben dogaclama o an
Zten cok detayli anlatinca taam taam diyo.
Sormuyo
Gecen huzurevini anlatmadim ona o da sosyalmedyada gormus resimleri herseyi anlatiyosun onu niye anlatmadin dedi(benim bilgim disinda gelistiginden haber veremedim ya ona bende anlatmamistim)

Bende hayrın gizlisi makbuldûr dedim.
Sustu!
Sessizlik ne gözel sey

Esimede bise derim ben dogaclama o an
Zten cok detayli anlatinca taam taam diyo.
Sormuyo
Gecen huzurevini anlatmadim ona o da sosyalmedyada gormus resimleri herseyi anlatiyosun onu niye anlatmadin dedi(benim bilgim disinda gelistiginden haber veremedim ya ona bende anlatmamistim)

Bende hayrın gizlisi makbuldûr dedim.
Sustu!
Sessizlik ne gözel sey
:KK48::KK48:

benimki olsa tüm sosyal medya gördü gizliliğimi kalmış derdi
hazır cevap :110:

Dün pazara cikmadim
55tl var.
Bi sansımı denicem

Geçmiş olsun kuzuna
Söyleme parayı unutmuştur belki :KK49::KK48:

Zulan ondan gizli galiba
Onu hangi amaç için biriktiriyosun?
Hı hı esimden gizli bu bilsede bisey demez.
Ben gizli biriktiriyorum kendi ihtiyaclarima harciyorum
Yada bisi oluyo o an lazim oluyo acil ordan kullaniyorum
Cunku parasiz kalsam kumbara acilmiyo kimseden borc istemem ben
500tl kadar cikardim biriktirip sonra ihtiyaclarıma harcadim
Simdi yine biriktirip yaz icin alacaklarim var ona harcıcam.

selam kızlar nasılsınız.... ben küçük bir kumabara edindim... içine sadece 1 tl leri atmak için.... açılmayan cinsinden bir kumbara :) sağda solda duran 1 tlleri içine attım 1.gün75 tl 2. gün 3 tl 4. gün 5 tl ordan 83 tl oldu bile.... içine attıklarımıda bir kenara not ediyorum ki meraktan çatlamıyayım :)))

selam kızlar nasılsınız.... ben küçük bir kumabara edindim... içine sadece 1 tl leri atmak için.... açılmayan cinsinden bir kumbara :) sağda solda duran 1 tlleri içine attım 1.gün75 tl 2. gün 3 tl 4. gün 5 tl ordan 83 tl oldu bile.... içine attıklarımıda bir kenara not ediyorum ki meraktan çatlamıyayım :)))
Bereketli olsun.
Bi yerden baslamak lazım cokda zevkli oluyo ayrıca.

Bisey olmaz insAllah ya aklınıza getirmeyin
Hedefede az kalmıs bu arada (kilo)
Kolay gelsin.

evet düşünmemem lazım öyle .....

ayy yok o 3. hedef :)) benim boyum kısa bu boya en fazla 55 olmalı insan....yani 10 kg cik kadar kaldı ama yolu yarıladık çok şükür :)

Hı hı esimden gizli bu bilsede bisey demez.
Ben gizli biriktiriyorum kendi ihtiyaclarima harciyorum
Yada bisi oluyo o an lazim oluyo acil ordan kullaniyorum
Cunku parasiz kalsam kumbara acilmiyo kimseden borc istemem ben
500tl kadar cikardim biriktirip sonra ihtiyaclarıma harcadim
Simdi yine biriktirip yaz icin alacaklarim var ona harcıcam.
Süpersin tr_lelli tr_lelli bu konularda seni iyi gözlemlemeliyim
Gözüm üzerinde canım :KK53::KK33:

Back
X