Küçük Düşün Büyük Olsun!

eilenn canım sen hangi kursa gitmiştin mal müşavirlik yeterlilik sınavı için...

de.. ya gidenler hiç memnun değil de... :)

ben gayet memnunum canım
bir sorunum yok hocalarda verilen kaynaklarda gayet yeterliydi
birtek hukuk sıkıntılı hoca çok makara olduğu için ders kaynamaya meyilli ilerledi hep
bide kocaa hukuk derya denizz yani bi tarafını anlatsa öbür tarafı eksik kalıyo
bu sınav soruları biraz da yorum ister gibiydi

çok iyi düşünmüşsün canım ben de kaç kez altın aldım şuan 5 tane ceyreğim var bir de güne girdim temmuzda 3 bin lira gelecek ordan inşallah doğum zamanı cok iyi olacak benim için. eşim cok düşüncesiz ve savurgan ama kızım oyle olmasın istiyorum her gün ona attırıyorum paraları anne yarım olmuş ne zaman acıcaz diyo :)
oyy maşallah valla bu işler küçükken oluyr bence yaa sonra zor oluıyor

Bugün birikim hesabından 200 TL çektim kitap vs. Almak için. Ama 2 kitabi almaktan vazgectim calismayacagimdan eminim bari boşa para gitmesin dedim, bu yüzden 100 TLSİNİ geri kumbaraya attım. 2 TL otobüse 15 TL fotokopi ye verdim 9 TL yede eve su aldım offf şu paranın hiç kıymeti yok :KK43:
Ama annemde döviz kumbarama 50 Euro atmış bu yüzden keyfim yerine geldi :KK76:

Bugün birikim hesabından 200 TL çektim kitap vs. Almak için. Ama 2 kitabi almaktan vazgectim calismayacagimdan eminim bari boşa para gitmesin dedim, bu yüzden 100 TLSİNİ geri kumbaraya attım. 2 TL otobüse 15 TL fotokopi ye verdim 9 TL yede eve su aldım offf şu paranın hiç kıymeti yok :KK43:
Sen döviz nakit her yönlü yatirim yapiyosun sevdim bunu canım.

Esim naaptin dedi
Biraz harcadim dedim
300tl harcadin mi dedi
Yoook artik dedim
Saydim nerden ne aldim nekadar tuttu
İyi halletmissin dedi
;)

Bereketli olsun oh ne guzel

Back
X