- 1 Mart 2010
- 45.254
- 115.499
- 1.123
Rica ederimCanta iyi fikir, tesekkürler.

Hediye konusunda iyiyimdir ama kafam basmadı bi an.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederimCanta iyi fikir, tesekkürler.
eilenn canım sen hangi kursa gitmiştin mal müşavirlik yeterlilik sınavı için...
de.. ya gidenler hiç memnun değil de... :)
Kız kulesini kizla beraber getir kanka yeter canim sıkıldıkca dertlesiriz falima bakar
Aglariz
Tamamdır pamba pişmaniye bende
oyy maşallah valla bu işler küçükken oluyr bence yaa sonra zor oluıyorçok iyi düşünmüşsün canım ben de kaç kez altın aldım şuan 5 tane ceyreğim var bir de güne girdim temmuzda 3 bin lira gelecek ordan inşallah doğum zamanı cok iyi olacak benim için. eşim cok düşüncesiz ve savurgan ama kızım oyle olmasın istiyorum her gün ona attırıyorum paraları anne yarım olmuş ne zaman acıcaz diyo :)
Tabiki her daimBeni de alır mısınız
Kuymagı çok severim
Hele sizler gibi hoşsohbet arkadaslarla doyum olmaz![]()
Sen döviz nakit her yönlü yatirim yapiyosun sevdim bunu canım.Bugün birikim hesabından 200 TL çektim kitap vs. Almak için. Ama 2 kitabi almaktan vazgectim calismayacagimdan eminim bari boşa para gitmesin dedim, bu yüzden 100 TLSİNİ geri kumbaraya attım. 2 TL otobüse 15 TL fotokopi ye verdim 9 TL yede eve su aldım offf şu paranın hiç kıymeti yok
Ama annemde döviz kumbarama 50 Euro atmış bu yüzden keyfim yerine geldi![]()
Bereketli olsun oh ne guzelBugün birikim hesabından 200 TL çektim kitap vs. Almak için. Ama 2 kitabi almaktan vazgectim calismayacagimdan eminim bari boşa para gitmesin dedim, bu yüzden 100 TLSİNİ geri kumbaraya attım. 2 TL otobüse 15 TL fotokopi ye verdim 9 TL yede eve su aldım offf şu paranın hiç kıymeti yok
Ama annemde döviz kumbarama 50 Euro atmış bu yüzden keyfim yerine geldi![]()
Gelirim tabi neden olmasınTabiki her daim
Diger topigede bekleriz sohbet asıl orda
Geyik topigindeyiz buyrunuz herdaim.
Cok memnun olurumGelirim tabi neden olmasın![]()
Özel olarak döviz almıyorum cnm , ama gelenide affetmiyorumSen döviz nakit her yönlü yatirim yapiyosun sevdim bunu canım.
saol cnmBereketli olsun oh ne guzel
ayy ben unutmuşum burayı
Cakma makma karaborsa işporta Allah ne verdiyseAnaaaa hatuna bak Bursa'ya gidip kestane mi alayım la?benim burda çakması vardır pampa
Köprü altı kestane şekeri