- 1 Mart 2010
- 45.254
- 115.499
- 1.123
Aynen canımKazansın tabi cnm o kumbara kolayına dolmaz :) Allah bereketini versin inşallahtr_lelli
Bugun 10 TL fotokopi ye verdim kumbaramada ben 20 annem de 5 TL attı![]()
Bereketli olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canımKazansın tabi cnm o kumbara kolayına dolmaz :) Allah bereketini versin inşallahtr_lelli
Bugun 10 TL fotokopi ye verdim kumbaramada ben 20 annem de 5 TL attı![]()
günaydın hayırlı cumalarGünaydın
Hayırlı Cumalar.
enpara finasbankin hesap ücreti almıyor kart ücreti almıyor diye biliyorum topuk tikirtisi şimdi kredide veriyolarmis
Hayırlı cumalar. Dün peynir, zeytin, sebze ve meyve aldım. Kahve çikolata aldım. Gitti 100,-€.
kızlar internetten dolar hesabı actım niye yaptım bilmiyorum düşünce gaza geldim şimdilik 5 dolar aldım maaşım yatınca 10-20 atarım arada diyorum cünkü hesapta az para olunca altın alamıyorum iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum hesap işletim ücreti alırlar mı ki zaten azcık bişey neyse hayırlısı. Cüzdanın dibindeki 5-10 kuruşlarla kendime maden suyu ve sakız aldım agırlıktan kurtuldum en azndan eşim sabah 25 lira verdi 20 sini ayırdım kenara bakalım pek harcamıyorum zaten. ayda bir çeyrek yapabildiğim kadar da dolar alma fikrim var inş gercek olur. Kızım da alıştı akşamları babasından para isteyip kumbaraya atıyor onu da dolana kadar acmıcaz biriksin diye bereketli olsun inşallah
Evet yaa. Peynir 6,-, Zeyytin 5,-, Kahve 8,-, hediyelik cikolata 10,-, sucuk 3,-, pizza malzemesi aldim, ve en büyük hatam cocuklar vardi yanimda, fatura en az 10,- kabariyor onlarla. Unutmusum derin dondurulmus balikta aldim 6,-.ne kadar pahalı orası ya
Hoşgeldinizbende yeni katıldım aramıza pet şişe kumbarani ve birikimlerin beni heveslendirdi