Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ne güzel düzen oturttuk.
Harcamalar öçülü dikkatli.

Bende 8tl arttim 5tl kaşdan artmisti 3tl esim cebindekileri bırakmıs.

İncirli kolonya gördüm bimde kokusunu cok seviyorum ben (parfüm cok kullanmiyorum bebe kolonyasi falan) ondan alıcam.
5.5tl fiyatı.

Zulam 200tl de kaldı hala :KK51:

Minik minik harcamayı seviyorum
Bole daha az harciyomusum gibi geliyo
Ve ihtiyacım olmayan birseyi kesinlikle almiyorum

Eşim bu hafta ödeme alırsa mutfak parası verecek inşallah bende maaş aldığımda ekleyecegim üzerine bakalım bir aylık mutfak alışverişimiz ne tutacak

Bu zamana kadar ödemelere yogunlastigimiz ve düzen oturtamadigimiz için parça parça ogerek olanları aliyduk
Artık aylık bir meblağ ayırmaya karar verdik insallah böyle daha iyi olur

Minik minik harcamayı seviyorum
Bole daha az harciyomusum gibi geliyo
Ve ihtiyacım olmayan birseyi kesinlikle almiyorum

Eşim bu hafta ödeme alırsa mutfak parası verecek inşallah bende maaş aldığımda ekleyecegim üzerine bakalım bir aylık mutfak alışverişimiz ne tutacak

Bu zamana kadar ödemelere yogunlastigimiz ve düzen oturtamadigimiz için parça parça ogerek olanları aliyduk
Artık aylık bir meblağ ayırmaya karar verdik insallah böyle daha iyi olur
Canım bakliyat,et,tavuk ,yag vs aylik iyide
Sebze,meyve ve kahvaltilikda aylık yapamadım ben.
Hemen bozulan seyler oluyo falan.

Yag,seker,cay,et,tavuk,pirinc,makarna bunlari ayda 1defa bazen 2ayda 1defa aliyorum.
Ama diger kahvaltilik,sebze,meyve haftalik az az aliyorum.
Kötü olmasın diye
Bereketsiz oluyo bazen ama ziyan olmuyo en azından icime siniyo.

Canım bakliyat,et,tavuk ,yag vs aylik iyide
Sebze,meyve ve kahvaltilikda aylık yapamadım ben.
Hemen bozulan seyler oluyo falan.

Yag,seker,cay,et,tavuk,pirinc,makarna bunlari ayda 1defa bazen 2ayda 1defa aliyorum.
Ama diger kahvaltilik,sebze,meyve haftalik az az aliyorum.
Kötü olmasın diye
Bereketsiz oluyo bazen ama ziyan olmuyo en azından icime siniyo.

Bende aylık almam ya çay şeker bakliyat hariç diğer şeyleri haftalık aldim mi hem taze olur hemde neyi ne kadar sürede tükettigimizi görürüm diye düşündüm

Eşim buzlukta et veya tavuğun bekletilmesinden hoşlanmıyor belki haftalik yemek listesi yaparım hafta sonu da almam gerekenleri alirim liste olursa daha düzenli harcama yaparım

Mantıklı degilmi?

Bende aylık almam ya çay şeker bakliyat hariç diğer şeyleri haftalık aldim mi hem taze olur hemde neyi ne kadar sürede tükettigimizi görürüm diye düşündüm

Eşim buzlukta et veya tavuğun bekletilmesinden hoşlanmıyor belki haftalik yemek listesi yaparım hafta sonu da almam gerekenleri alirim liste olursa daha düzenli harcama yaparım

Mantıklı degilmi?
En guzeli kanka
Bende öyle yapıyorum

Haftalık fikri banada daha mantıklı geldi :)
Bu topiklerde birini okumuştum
Kadın haftalık liste yapıyo ona göre pazar alışverişi yapıyordu
Böylece hem sağlıklı besleniyor çünkü ne yiyip yemediğini görüyo hemfe tasarruf ediyormuş

Bugün bime gidip 12.5 TL harcadım
Kaymak, labne peynir, tam tahıllı ekmek bir tanede normal beyaz ekmek aldım. Kalan 2.5 TLyide kumbaraya attım

Elimde nakit olarak 35 TL kaldı. Bununla 15 gün idare etmem lazım yoksa birikimden çekmem gerekecek. o_O Kent kartımın içinde 15 günlük para var. Yemeğimi ve suyumuda evden yanıma alırsam idare ederim inşallah :KK17:

Elimde nakit olarak 35 TL kaldı. Bununla 15 gün idare etmem lazım yoksa birikimden çekmem gerekecek. o_O Kent kartımın içinde 15 günlük para var. Yemeğimi ve suyumuda evden yanıma alırsam idare ederim inşallah :KK17:

Canım idare eder seni ekstra bişey çıkmazsa eğer

Bugünde para harcamıcam evdeyim cünkü temizlik yapıyorum
Pilavım var
Sulu yemek yapıcam patlıcanla bisiler yaparım.
Uzanirim biraz tv izlerim.

Mop başlığı aldik 6 tl
Flash diske iki film yüklettik 6tl
Ekmek buzdolabı poşeti ve ıslak mendil aldım çağrıdan 3.80 tl

Liste yapıp eşimi alışverişe gönderdim

Salça, sıvıyağ, un, makarna, şehriye, sıvı sabun, camsil, diş fırçası macunu, süt, yumurta, yoğurt, peynir, kefir, dereotu, tuz, garnitür, ton balığı, yufka, mayonez, ekmek, maden suyu, tahin helvası vb aklıma gelmiyo bişeyler var da

200 küsur tl tutmuş

Ya ben de de ay sonuna kadar 100tl kaldı. Ama sinemaya falan gittik ya kredi kartından harcadim. Kredi kartı 800 TL gelecek galiba.okuldan istedikleri para oluyor. Hep bisiler çıkıyor ekstra. Hastalandim doktora gittim ilac falan o bu derken harçlık diye ayirdigim 500 TL bitti. Şimdi markete gidicem. Bi40 tl tutar eksikler. Ben hala daha alamadım ikinci kulceyi para duruyor 160 TL oldu

espoyraz espoyraz abla bian önce al derim külceyi dün bizi evin orda sordum 112 tl dedi
P.teside düşer diye korkuyorum dedi kuyumcu tam alınacak zaman yani

Benim şu maaş günüm gelse direk kuyumcu koşucam:D

Back
X