Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kenarda tek altın birikimim bir tane ceyrekti bugün de bebek görmeye gidecektik annem para verdi çeyrek alalım diye bende almak istemedim evdekini verelim dedim annemde bu yüzden 200 TL bana verdi hatta 20 TL zarardamiyim şimdi ben diye sordu :KK48: cebimde sadece 7 TL param kalmıştı bu yüzden 20 TLDE bana verdi bende o 7 TLyi ve annemin verdiği 200 TLyi hemen kumbaraya attım okulda da 7.5 TL harcadım

bende çağrıyı uygun buldum..5-6 ay oldu açılalı burda ama oraya gidene kadar 4 büyük market olunca ilk kez dün gittim..benim burası market dolu..bir çıktımmı sıralı hepsi..dün aldıklarımda hep abur cuburdu..az bile tuttu.

bu arada günaydın..hayırlı kandiller..

Hayırlı kandiller
Ben bugun biraz harcama yaptım
Salondaki halının uzerine halı örtüsü aldım
Arkadasımın teyzesi kuaför dukkanı yok evden yapıyor o yuzden fiyatı uygun ona sacimi boyattım kaş bıyık aldırdım
Ufaklıga yazlik kaprili takım gördum çok hoşuma gitti onu aldım
100 lira harcadım toplamda

Günaydın hanımlar, kandiliniz mübarek olsun. Ettiğiniz bütün dualar kabul olur inşallah. Hepinize bol bereketli sağlıklı sıhhatli günler diliyorum.
Hayirli kandiller canım amin.
bende çağrıyı uygun buldum..5-6 ay oldu açılalı burda ama oraya gidene kadar 4 büyük market olunca ilk kez dün gittim..benim burası market dolu..bir çıktımmı sıralı hepsi..dün aldıklarımda hep abur cuburdu..az bile tuttu.

bu arada günaydın..hayırlı kandiller..
Hayirli kandiller
Afiyet olsun
Hayırlı kandiller
Ben bugun biraz harcama yaptım
Salondaki halının uzerine halı örtüsü aldım
Arkadasımın teyzesi kuaför dukkanı yok evden yapıyor o yuzden fiyatı uygun ona sacimi boyattım kaş bıyık aldırdım
Ufaklıga yazlik kaprili takım gördum çok hoşuma gitti onu aldım
100 lira harcadım toplamda
Hayirli kandiller
Gule gule kullanin aldiklarinizi ;)

Bugun arkadasim geldi onla oturduk
Sonra aksamda kuzenimle esi geldi
Balkonda birazda onlarla oturduk.

İbadetimi yaptim.
Rabbim evimize huzur,bereket,saglik,helalrızk versin insAllah.

Kandiliniz mübarek olsun.

Bugün hic para harcamadim.
Yarin kuranimiz var isteyen bisey yapip yada alıp goturuyo dernekde okuyoruz cayimiz falan var orda
Pogaca yaptim,kandil simidide var onlari götürecegim.
Yarinda para harcamam yani.

Bugun arkadasim geldi onla oturduk
Sonra aksamda kuzenimle esi geldi
Balkonda birazda onlarla oturduk.

İbadetimi yaptim.
Rabbim evimize huzur,bereket,saglik,helalrızk versin insAllah.

Kandiliniz mübarek olsun.

Bugün hic para harcamadim.
Yarin kuranimiz var isteyen bisey yapip yada alıp goturuyo dernekde okuyoruz cayimiz falan var orda
Pogaca yaptim,kandil simidide var onlari götürecegim.
Yarinda para harcamam yani.
Allah kabul etsin

3 ayların başlangıcı olan Recep ayımız mübarek olsun kızlar...
Bu sabah 5 TL attım kumbaraya berketli olur inşallah

Amin inşallah canım
bende dün maaş aldım
zor da olsa 4 gr külçe aldım
bu sabah kumbarama attım
30tl param kaldı ama olsun

yiyecek bişeyler var evde
h.sonu ablamda olucaz zaten ne yemek derdi ne kahvaltı derdi olmicak
eşimde bu hafta ödeme albilirse teneke yağ falan almam lazım bakalım kısmet

Kızlar english home da Online sitede nevresim çarşaf ve yastık kılıflarının fiyatları çok düşük. Üstelik hafta sonuna özel kargoya ucretsizmis. 2li yastık kılıfı 4.5 tek kişilik nevresim 12.5 çift kişilik nevresim 15 carsaflarda 7.5 dan başlıyor

Kızlar english home da Online sitede nevresim çarşaf ve yastık kılıflarının fiyatları çok düşük. Üstelik hafta sonuna özel kargoya ucretsizmis. 2li yastık kılıfı 4.5 tek kişilik nevresim 12.5 çift kişilik nevresim 15 carsaflarda 7.5 dan başlıyor
Baya uygunmus

Huuu hanimlar oralarda havalar güzel galiba. Herkes kendini disari atmis birikimi unutmus galiba.

canım şahsım adına konuşayım
hergün ne birikim ne harcama yapamıyorum ben
maaş aldığımda bir miktarla altın alıyorum
mutfak giderlerine genelde eşim bakıyor oda bu ara ödeme alamadığından buzluktakileri tüketiyorum

merhaba hanımlar giremedm kaç gündür çok harcadık haftasonu sinemeya gittik 26 tl ( mısır kola vs aldırmadım o paraya yemek yeriz dedim) sonra bi de yemek yedik 45 tl kızım üzerini kirletti mecburen ona bi kıyafet almak zorunda kaldım 20 tl, doktora gittim kontrole +şeker yüklemesi vs yapıldı 100 tl, kasaba uğradık yarımsar kilo kıyma pirzola kuşbası aldık 100 tl gitti :( cok harcadık ama napim harcamdan da yaşanmıyor en iyisi yaptıgım tasarrufları yazayım 4 demeti 1 liradan yeşillk aldm hepsini doğrayıp buzluğa attım, kalan bayat ekmekleri de ufalayıp buzluğa attım, kıymayı 2/3 köfte yapıp buzluga attım kalanı ayırdım karnıyarık yapıcam. Kızıma abur cuburu kestim eve gidince birlikte kakaolu damla cikolatalı kek yaptık kocaman bir borcam dolusu kabardı cok da güzel oldu onu da koydum istedikçe veririm meyve ve kuruyemişle değişikli olarak. Cebimizdeki bozukları kızım alıştı alıp alıp atıyor kumbarası acılmıyor eşimden haftasonu para istedm üzerimde yok kumbaradan al dedi acılmayan kumbara o dedim ee tabi alışmış önceden almaya alamadık iyi oldu sonra cekmiş 50 lira verdi hiç harcamadm koydum kenara maaşa 3 gün var hayırlısı bakalım alır almaz yine bir ceyrek yapayım diyorum bu 7. çeyreğim olacak şşş aramızda kalsın :D :D :D

merhaba hanımlar giremedm kaç gündür çok harcadık haftasonu sinemeya gittik 26 tl ( mısır kola vs aldırmadım o paraya yemek yeriz dedim) sonra bi de yemek yedik 45 tl kızım üzerini kirletti mecburen ona bi kıyafet almak zorunda kaldım 20 tl, doktora gittim kontrole +şeker yüklemesi vs yapıldı 100 tl, kasaba uğradık yarımsar kilo kıyma pirzola kuşbası aldık 100 tl gitti :KK43: cok harcadık ama napim harcamdan da yaşanmıyor en iyisi yaptıgım tasarrufları yazayım 4 demeti 1 liradan yeşillk aldm hepsini doğrayıp buzluğa attım, kalan bayat ekmekleri de ufalayıp buzluğa attım, kıymayı 2/3 köfte yapıp buzluga attım kalanı ayırdım karnıyarık yapıcam. Kızıma abur cuburu kestim eve gidince birlikte kakaolu damla cikolatalı kek yaptık kocaman bir borcam dolusu kabardı cok da güzel oldu onu da koydum istedikçe veririm meyve ve kuruyemişle değişikli olarak. Cebimizdeki bozukları kızım alıştı alıp alıp atıyor kumbarası acılmıyor eşimden haftasonu para istedm üzerimde yok kumbaradan al dedi acılmayan kumbara o dedim ee tabi alışmış önceden almaya alamadık iyi oldu sonra cekmiş 50 lira verdi hiç harcamadm koydum kenara maaşa 3 gün var hayırlısı bakalım alır almaz yine bir ceyrek yapayım diyorum bu 7. çeyreğim olacak şşş aramızda kalsın :KK70: :KK70: :KK70:
ayy canım masallah valla ne guzel bırıkım yapmışsın ne ara 7.çeyrek oldu valla maşallah

Back
X