Küçük Düşün Büyük Olsun!

ayy canım masallah valla ne guzel bırıkım yapmışsın ne ara 7.çeyrek oldu valla maşallah

evet canım cok şükür zaten hamile kalınca karar vermiştim 6 ay bitti işte 7 ayda 7. alcam cok şükür bu arada güne de girdim temmuzda 3000 lira para gelecek onla da altın alcam eşime şimdilik hiç demiyorum desem ver sunu yaptıralım bunu yaptıralım deyip duruyor cok sıkışırsak doğumda veririm baktım ki cokd a sıkışmıyor sesimi cıkarmıcam :) 400 lira doğum ücreti varmış eşime dedim onla bize altın tak hediye alır doğumda normalde kolye molye istemiyorum her şeyim var bana kızıma ve oğluma birer ceyrek al dedim tamam dedi sinsice planlar yapıyorum. yıl sonuna kadar 50 tane olsa keşkeeee bir kesecik :) :) bankada olunca bozduruyorum ya cok denedim en iyisi bu benim için gidemiyorum kuyumcuya. Hepimizin birikimleri bereketli hayalleri gercek olsun inşallah

evet canım cok şükür zaten hamile kalınca karar vermiştim 6 ay bitti işte 7 ayda 7. alcam cok şükür bu arada güne de girdim temmuzda 3000 lira para gelecek onla da altın alcam eşime şimdilik hiç demiyorum desem ver sunu yaptıralım bunu yaptıralım deyip duruyor cok sıkışırsak doğumda veririm baktım ki cokd a sıkışmıyor sesimi cıkarmıcam :) 400 lira doğum ücreti varmış eşime dedim onla bize altın tak hediye alır doğumda normalde kolye molye istemiyorum her şeyim var bana kızıma ve oğluma birer ceyrek al dedim tamam dedi sinsice planlar yapıyorum. yıl sonuna kadar 50 tane olsa keşkeeee bir kesecik :) :) bankada olunca bozduruyorum ya cok denedim en iyisi bu benim için gidemiyorum kuyumcuya. Hepimizin birikimleri bereketli hayalleri gercek olsun inşallah
ne güzel ya büyüklerimiz demiyor çocuk bereketi ile gelir diye :)))
birikim hedefin ne merak ettim
inşallah 50 altıncığa da hemen kavuşursun :KK9:

ne güzel ya büyüklerimiz demiyor çocuk bereketi ile gelir diye :)))
birikim hedefin ne merak ettim
inşallah 50 altıncığa da hemen kavuşursun :KK9:

kesinlikle canım kızım doğdugunda borcumuz olmasına ragmen ev almıştık ve oğlum da bereketiyle gelecek inşallah öncelikle 50 altıncıgımı eşimin gözüne bi sokmak istiyorum her ay bi sigara parası bile vermeden bu kadar birikim yapılabiliyor bir yılda sen cocuklarımızın rızkını veriyorsun diye vicdan yapıcam :) tutumlu olduğumu kanıtlamış olacam :) onun dışında bizim buralarda zeytinlikler var yakın ilçelerde 15 bin falan yıllık 5 bin lira kar getiriyor hem zeytinyagına para vermiyorsun hem bahcen oluyor içine küçük bi kulube yapmak istiyorum alırsam haftasonları giderim gelirim hem yatırım olur hem de huzur veren bir yerim. böyle bir hayalim var bakalım belki de kendime araba alırım ama arabada gözüm yok acıkcası bahce daha cazip geliyor inşallah yapabilirim ben 50 taneciği birleştireym üstüne kredi falan cekerm bakalım

kesinlikle canım kızım doğdugunda borcumuz olmasına ragmen ev almıştık ve oğlum da bereketiyle gelecek inşallah öncelikle 50 altıncıgımı eşimin gözüne bi sokmak istiyorum her ay bi sigara parası bile vermeden bu kadar birikim yapılabiliyor bir yılda sen cocuklarımızın rızkını veriyorsun diye vicdan yapıcam :) tutumlu olduğumu kanıtlamış olacam :) onun dışında bizim buralarda zeytinlikler var yakın ilçelerde 15 bin falan yıllık 5 bin lira kar getiriyor hem zeytinyagına para vermiyorsun hem bahcen oluyor içine küçük bi kulube yapmak istiyorum alırsam haftasonları giderim gelirim hem yatırım olur hem de huzur veren bir yerim. böyle bir hayalim var bakalım belki de kendime araba alırım ama arabada gözüm yok acıkcası bahce daha cazip geliyor inşallah yapabilirim ben 50 taneciği birleştireym üstüne kredi falan cekerm bakalım
seni çok iyi anlıyorum sigara konusunda ama Allahtan eşim bir haftadır sigara içmiyor çok şükür benden mutlusu yok darısı başınıza inşallah:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Selam..
günaydın

Eksikler basladi yine
Pazar parami zulaya attim
Zulam eder 300tl.

Bozuklarla birlikde suan 20tl ayrica para var

Cilek,yogurt ve salam alicam (oglum istiyo diye)
Diger genel eksikler icinde haftayi bitirip öyle almayı dusunuyorum bi kac gün daha idare ederim gibi görünüyo suan

Devasa kumbaramizda doluyo ufakdan ufakdan nekadar atti esim pek takip edemedim bi kac gündür.

seni çok iyi anlıyorum sigara konusunda ama Allahtan eşim bir haftadır sigara içmiyor çok şükür benden mutlusu yok darısı başınıza inşallah:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

ay darısı benimkine yaa keşke içmese nasıl bıraktı peki ya ben neler yapıyorum yok bi türlü vazgeciremedim deli olcam saglıgına zarar en basta cok üzülüyorum :(

TOPUK TIKIRTISI TOPUK TIKIRTISI canım maşallah maşallah hiç anlamadan 6 çeyrek olmuş bile
nasıl biriktiricem nasıl yapıcam diye soruyodun kocaman alkışlar sanaaa güzel anne adayı :)

çok sıkışmazsanız birikimi hiç ortaya çıkarma dediğin gibi bahçe fikri de güzelmiş
bende bu yıl sonuna kadar Allah kısmet ederse 100 gr altın hedefledim
şuan daha çok az 9 gram kaldı 91 :D

haziranda bi kredim bitiyor inşallah +4 gram altın demek benim için
bakalım kısmet bende belki senin gibi getirisi olan bişeyle değerlendiririm

şuan borç odaklı biriktiriyorum ama hiç belli olmaz
Allah birikimlerimizi ağız tadıyla sağlıkla kullanmamızı nasip eylesin inşallah..

Misafir 10 rızıkla gelir 1ini yer 9unu bırakırmış. Bereketiyle geliyorlar biz yedirdikce dahada bereketleniyor sofralarımız
İnsAllah cnm gelenin önü bos bırakılmaz bizde.
Cayi,yemegi,meyvesi,tatlisi Ne varsa artik.
Evde eksikler var.
Liste yapmam lazin yine.

TOPUK TIKIRTISI TOPUK TIKIRTISI canım maşallah maşallah hiç anlamadan 6 çeyrek olmuş bile
nasıl biriktiricem nasıl yapıcam diye soruyodun kocaman alkışlar sanaaa güzel anne adayı :)

çok sıkışmazsanız birikimi hiç ortaya çıkarma dediğin gibi bahçe fikri de güzelmiş
bende bu yıl sonuna kadar Allah kısmet ederse 100 gr altın hedefledim
şuan daha çok az 9 gram kaldı 91 :KK70:

haziranda bi kredim bitiyor inşallah +4 gram altın demek benim için
bakalım kısmet bende belki senin gibi getirisi olan bişeyle değerlendiririm

şuan borç odaklı biriktiriyorum ama hiç belli olmaz
Allah birikimlerimizi ağız tadıyla sağlıkla kullanmamızı nasip eylesin inşallah..

inşallah canım istemek basarmanın yarısıdır :) ben yapabileceğine inanıyorum ;)

kışın bot almıştık bana 100 tl ye 2 ayda yanları açıldı
bende gidip aldığım yere şikayet ettim en az 6 ay garanti vermiştiniz fln diye
ayakkabı incelemeye gitti
sonra aradılar aynı bedelle mağazamıza gelip alışveriş yapabilirsiniz dediler
dün akşam bi spor ayakkabı bi de babet aldım
10 tl üstüne verdim ama 2tane yazlık ayakkabım oldu :)

bitane kot istiyorum ama şuan bütçe ayıramıyorum bakalım önümüzdeki ayın maaşına inşallah :)

kışın bot almıştık bana 100 tl ye 2 ayda yanları açıldı
bende gidip aldığım yere şikayet ettim en az 6 ay garanti vermiştiniz fln diye
ayakkabı incelemeye gitti
sonra aradılar aynı bedelle mağazamıza gelip alışveriş yapabilirsiniz dediler
dün akşam bi spor ayakkabı bi de babet aldım
10 tl üstüne verdim ama 2tane yazlık ayakkabım oldu :)

bitane kot istiyorum ama şuan bütçe ayıramıyorum bakalım önümüzdeki ayın maaşına inşallah :)
Güle güle eskit kanka

Günaydın hanımlar dün kumbaraya 3,25 tl atabildim. akşam 5 l süt aldım 3 litresini yogurt yaptım 1 lt sütlaç yaptım 7 kase cıktı dayanamadım 2 tanesini gece yedim iştahım cok açıldı bu gidişle file dönecem :) kalanını da kızıma ve bana içmek için ayırdım. Yarın maaş günü iple cekiyorum altın da yüksek ama napayım yarın bir çeyrek daha alacagım.

Günaydın kızlar annem sabah uyandırıp elimdeki parayı hangi kumbaraya atayım diye sordu ama ne kadar attığını göremedim uyku sersemi, açılmayan metal kumbarama attırdım :KK76:

Bende bu ay 200 TL gün parası verip bi tanede yüksek de olsa yarım altın almayı planlıyorum kumbarada birikime de devam tabi. Ama onu dolana kadar açmayı düşünmüyorum 1 senede anca dolar suan 250 lira falan olmuştur heralde demir kağıt karışık atıyoruz içine.

Back
X