Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydinn

Bugun 50tl daha zulama gitti
400 oldu yine zulam.
Ben harcayım o hic bitmesin :).
Maşh canım..Allah bereket versin..
Bende baya biriktiriyorum ama artık sıkılmaya başladım:(
alınacak çok şey var kısıyorum biriksin diye..Hayırlısıyla şu tadilat ve salonumu değişebilsem dahada biriktirmem böyle çok sıkıp.. illa 3-5 kenara atmak da yarar var elbette..Ben fazla kastım be( buda yordu beni:(

Ufff bebişin beslenmesini saymazsak 2 kişiyiz sürekli bişeyler bitiyo, eşimi anca markete gönderiyorum, bizde mi bi sorun var, çok mu yiyoruz sanki, habire masraf

Dün aldırdıklarım

Kıyma, molfix bez, yufka, tereyağı, marul, tahin helvası, zeytin, yumurta, halı şampuanı, kaşar, beyaz peynir derken 100 tlyi çoktan geçti

Bugun annem markete gidiyodu sipayi birakinca takildim pesine
5ane market gezdik 25tl harcadim

Taze fasulye,köy tipi bidon yogurt, haslanmis misir ve nohut, salatalık,cubuk kraker, bebe buskuvisi aldim(seviyoruz ailecek)

Ben 260 dolar alabildim bu ay. Giyisiye ayirdigim parayla dolar aldim. Bidaki ay alirim giyisi filan. Ya da taksitle
Para biriktirmeye öyle kaptırdıkkı kendimizi harcadigimiz hersey gözümüze batıyor artık annem önceden çok para harcıyorum diye kızardı şimdide elime ne geçse direk kumbaraya atıyorum diye kızıyor ben sana eksiklerini al diye veriyorum bi daha vermiycem para falan diyor :KK70:

Para biriktirmeye öyle kaptırdıkkı kendimizi harcadigimiz hersey gözümüze batıyor artık annem önceden çok para harcıyorum diye kızardı şimdide elime ne geçse direk kumbaraya atıyorum diye kızıyor ben sana eksiklerini al diye veriyorum bi daha vermiycem para falan diyor :KK70:
Bereketli olsun canim

Oglumun tshrtlerini cikarttim 7tane var
Sortu 2tane var onlarda penye

Ekoselilersen kapri bir tanede lacivert kapri alim yeter ona.

Terlik lazim bide plajlık.
Bez ayakkabi almistim lcw dan onu giymeye basladi..

Spor ayakkabi yirtilmis ilk defa ayakkabi yirtti :)

Beden derslerinde baya top oynuyolar sanirim bir tane spor ayakkabi lazim.

Benim eksikler ufak ufak halloluyo
Bir yandan biriktirip bir yandan aliyorum

Allah acil şifalar versin cnm
Cok sagolcnm kanal tedavisi var dolgu var bakalim nekadar tutcak pahali ya dis tedavisi
Sigortaya yaptirmak istemiyorum
Surekli senelerdir gittigim discim var tedavim bitene kadar 1000pesin veririm daha fazla tutarsa parca parca vericem yada kredi kartina taksit yaparsa ordan cektircem.
Gün parasina kadar 10-15gun daha beklicem bakalım.
Disim kotu durumda :(

Back
X