- 20 Haziran 2012
- 5.054
- 4.378
- 448
Aynen 5 kredi.. .. Ev kredisi en büyük olanı bu.. Tapu için benim.çektiğim kredi. ortak alınan araba kredisi. Doğum ve hastane masrafları için çekilen kredi ve evet. Kredi kartına yuklenildi ayda 9oo kusur odemesi olan kredi kartı için çekilen. Kredi.@amelia2 çok geçmiş olsun canım
askiminaskiyim ooooo 5 kredi mi???
Ay maşallah. Kart borcunuz çok mu geldi ki onu ödemek içşn kredi çektiniz
Bu arada evde altın takı vs kalmadı.
Eksiden başlayınca evlilige 4 senede olsa eksiden kurtulamiyorsun.. Ama esimi gorsen sanki hiç bu krediler yok sanki biz skintiya dusmuyoruz gibi yaşıyor.
Geçen ay dedim ki kendime kizim sen kendine hiçbirşey almiyorsun harcamiyorsun bak ne güzel harcıyor esin paraları.. Gittim kendime birkaç parça kıyafet mayo falan aldım. Sonra evimize güzel bir alışveriş yaptim. Önceden ben ya indirimde değil almayalım. Bu olmasın diğer uygunu olsun. Bu hafta et yemiyelim.. Ohhh.. Hiç düşünmedim.. Alışveriş yaptim. Beyimiz ne oldu sana diyor bana..
Yok dedim. Sen çok güzel harcadin para bende evimize alıyorum rahatsız mı oluyorsun dedim.
Biliyor musun birde karşı taraf bilse gam yemiycem birde arkadan konusunca o kadar zoruma.gitti ki. Doğum param yattı 4ooo . 27 günde iki.bin lira.para.gitti.
E ben para eşimden ayrı.biriktirmeyeyimde ne yapayım soruyorum.
Daha aralık ayina kadar evdeyim.
Tek.maaş onca kredi. Beyimiz ne yapacak gorucem ben onu