- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
günaydın herkezeAma gorsen dışarıdan çok zengin gorunuyoruztabii ki cimri olmayı hiç sevmem Allah ta ne beni ne esimi nede yavrumu cimri olanlardan eylesin
Mesela.benim.babam çok yardımcı olur bize evime geldiğinde dolabı doldurur. Buzdolabı üzerinde fatura varsa alır ,öder. Ama babam bilmez bu kadar kredi odememiz var. Demem diyemem. Esimi e bu seni evi gecindiremiyorsa neden evlendi demesin,dusunmesin diye. Soylemedim. İyiyiz biz baba diyorum. Annemde ablamda ayni şekilde. Allah eksikliklerini göstermesin. Çocuğumun bezinin parasını babam verir. Bir iki defa kp almıştır. Hak geçmesin şimdi.
Ama babam annem boyleyken esimin tarafının böyle bizden alması sanki bizim borcumuz yokmuş gibi davranması ve eşiminde tamda bu davranışlarina destek olması beni.sinirlendiriyor. arkadaş yemeğe çıktık sen neyin cengaverisin 8kişinin yemek parasını oduyorsun.
Ben çalışıyorken böyle bu kadar degildik. Paramızı birleştirir odemeleri yapar. Kenara 5o-100 atardik
Ben izne çıktım. Eşim ben halledecegim.dedi.. Gerçekten kredi kartını takıları falan halletti sagolsun. Söyleyince kötü oldum ben.
Ya çok sukur su an muhtaç değiliz kimseye Rabbim sağlık sıhhat versin.
Borçlar odenir . cok borc.odedik. bunları da.oderiz. arada ki fark o.zaman çocuğum yoktu şimdi var. Ben onu düşünüyorum.
aynı seyleri bizde yasadık.su an hiç bir borcumuz kalmadı sonuna geldik cok sükür ama elimizdede bir iğne kalmadı.kösede bir liramız bile yok ve biz bu borcları havaya ödedik iste bu cok zoruma gidiyor.eşimin borsa borcları.benden habersiz kredi cekip borçları ödemesi.su bögrüme öküz oturmus gibi üzüldüm yıprandım hatırladıkça.4 aydır calısıyorum işe başladım.ilk hedefim kredi çekip araba almak düzenli 2 yıl boyunca ödeyip bitirmek.ben bu araba işini çözecem içime dert oldu yollarda rezil olmaktan bıktım artık cünkü .eşimde denk durursa planım düzgün gideck