- 9 Ekim 2015
- 2.637
- 6.512
- 158
Çok mutlu oluyorum ben seni okuyunca. Sıkıntılı anlarda bi ışık görürsün ya uzakta öyle oluyor.insanların istek ve ihtiyaçları hiç bitmiyor değil mi papatyacım... :)
bizim de ev,ofis,araba vs. borcu kalmayınca, ve de bu topiklere girdikçe, yatırımlık bir şeyler alma düşüncesi tavan yapıyor bende de... :)
ama sırf yatırım olsun diye bir şey alır mıyım, sanmıyorum...çocuklarıma kalsın diye de bir şey almam,birer daire zaten kalacak onlara... onun dışında hanlar hamamlar bırakayım gibi bir derdim yok.... maddi, manevi en iyi eğitimi almaları için elimizden geleni yapıyoruz... iyi bir yaşam sürmeleri için de faydalı hiç bir aktivite isteklerini geri çevirmiyoruz... sevgimizi de son damlasına kadar veriyoruz,daha ne olsun... :) Rabbim hayırlı eylesin cümlemizin evlatlarını...
benim aklımda, şile taraflarında yazlık olarak kullanabileceğim, kışın hafta sonları kaçabileceğim bir yaşam alanı var şimdilik... tr_lelli nin yazlık hayali gibi... :) bakalım, Rabbim ne gösterir...biz ister, istek doğrultusunda çabalarız, verip vermemek O' na kalmış.... verse de elhamdülillah,vermese de... :)
Herkese sevgiler.