Selam canlar
Buraya ugramak Iyi geliyor ,Iyi ki varsiniz
Kisliklardan konusulmus.Bu sene 30kavanoz menemen ve domates yapabildim .önceki gün birisini acip tükettik bile cok güzel olmus.Daha fazla yapmak istiyordum ama bizim Burda bir ay anca ucuzduc domatesler sonra pahali oldu.
Buzlukta bir kac poset yesil fasulye ve dolmalik Biber var baslada birsey yapamadim.
Tursu olarak,bir bas karnabahar,dolapta duran bir kac Biber ve havuctan olusan bir tursu yapabildim.lahanali ve esimin sevdigi biberli bir tursu daha yapmak istiyorum.
Bu sabah ne zamandir alipta yemeedigimiz kirmizi erikten recel yaptim bir kücük kavanoz cikti.
Dolapta bayat ekmek birikmisti,Icine beyaz peynir,mozeralla kalan bir adet yumura ,dereotu ve sütü karistirip üstüne döküp firina verdim.
Dolabi düzeltip ne var ne eksik yazdim.
Eksik listesini cüzdandaki 5 liramla alamayacagimi görünce, cüzdandaki parayi kumbaraya attim 5lira 50kurus kumbaraya gitti.
Aslinda 70lira vardi toplamda ama haftasonu harcandi maalesef.harcanmasaydi alisverisi o parayla yapicaktim.neyse kizim sagolsun diyorum her coktigimizda babayla bir olup beni saf disi birakiyorlar.
Eksik alisveris arti kizimin Fotografini cektirmistim Onun parasini. Ödemem lazim.En Az 50 Lira banka da eksim olur .Gecen ay gezip tozduk ve acildik haliyle bu aYa yansidi.o yüzden bu ay cok dikkatli harcamam lazim.