Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsun pratikce ne guzel halketmissinizBende pilav var yanina kavurma koyucam.
Gönül sulu yemek yapmak isterdi fakat sarma ugrastirdi.
Sarmalari aksama birakmadim sardim
Yarin pisircem.
malesef kis cok fena geliyirum diyor. cok pahali dun bende gittim tursumu kurali 3 hafta oldu ben daha uyguna almistim yapicak bisi yok oylede boylede aliyoruz mecburenKizlar ablamla pazara gittik her sey cok pahali geldi bana.bizim evde babam yapar o yuzden cok bilmiyordum fiyatlari kornison 5 tl.sasirdim
2 kilo kelek aldim 5 tl.
3 kilo tursuluk arnavut biberi 10 tl.
1 kilo acur 3tl
23 tl gomdum geldim elimde bir kac posetle
oje bende çok severim . Evlilik sonrası eledim hepsini . Bekarlık başkaymış :))Hatta günün rengi
Eki Görüntüle 1893400
#ojesizevdençıkmayanlarkulübünün en birinci üyesiyim.
Bu arada takıyada para vermiyorum takı sponsorum #kardeşim.
Ben 5tl aldımOje bende seviyorum elleri daha bakimli gosteriyor.
Pazara gitmek hosuma gitti cok uzun zmanadir gitmemistim.pazardaki adama yanlislikla tezgahin sahibi sizmisiniz diyecegime tezgah baskani sizmisiniz dedim
Kizlar sizin haftalik pazar ne kadar tutuyor ablam kendi evine alisveris yalpti 50 tl tuttu.her hafta boyleymis bana hersey pahali gibi geldi.
Ipte 50 tane kuru patlican vardi 15 tl dediler almadim![]()
Hahah pazar havası çarptı sanırım . Güldürdün kız beni . Ada'mın cevabını merak ediyom benOje bende seviyorum elleri daha bakimli gosteriyor.
Pazara gitmek hosuma gitti cok uzun zmanadir gitmemistim.pazardaki adama yanlislikla tezgahin sahibi sizmisiniz diyecegime tezgah baskani sizmisiniz dedim
Kizlar sizin haftalik pazar ne kadar tutuyor ablam kendi evine alisveris yalpti 50 tl tuttu.her hafta boyleymis bana hersey pahali gibi geldi.
Ipte 50 tane kuru patlican vardi 15 tl dediler almadim![]()
bereket versin Can'ımEki Görüntüle 1893489 bunlar benim ganimetler kizlar disimden tirnagimdab artirip biriktirdim rabbim bereketini artirsin insallah
Cay fiyatlarını düşünürsek çok iyi ekonomi yöntemi gerçektenHamur mayalamistim
Lavas yapiyorum
Tandır ekmegine döndü masallah.
(İniyo sonra)
Sicak sicak tereyag ve cökelekle mis oluyo
Bosuna almiyoruz burda kilolari :)
Eki Görüntüle 1893466
Benimkiler pek seviyo
Ve ben ıhlamur sezonunu actım
Hapsirik,pıskirik basladik.
Ihlamurlari dedemin bahceden topluyorum.
Kışın hep ıhlamur iceriz biz çay pek icilmez.
Çaydan kâr olsun bari.