• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bir yemek,meyve,cerez faslinin daha sonuna gelmis bulunmaktayiz ailecek yayında ve yapimda emegi gecen herkese tesekkurlerimi sunuyorum.
İyi aksamlar Türkiye :)
Dermisimmm.

Biraz daha iyiyim ben
Oglani almaya giderken triko kazak ve mont giydim nasil üsüyorum ama ana baktim arkadas incecik badyle
.
Kendimi yaprak dokumunde yaz kis bi pembe paltoyla oturan kiz vardi ona benzettim :)

Köyün delisi.

Ihlamur ictik yine
Oglumun slayt ödevi vardi onu yaptik.

Murat Bozun ask yok cepte para yok yok Allah yok sarkisini kedime armağan ediyorum.
Culsuzum bu ara nasil bukadar çulsuz kaldigima bende inanmiyorum

Bir yemek,meyve,cerez faslinin daha sonuna gelmis bulunmaktayiz ailecek yayında ve yapimda emegi gecen herkese tesekkurlerimi sunuyorum.
İyi aksamlar Türkiye :)
Dermisimmm.

Biraz daha iyiyim ben
Oglani almaya giderken triko kazan ve mont giydim nasil üsüyorum ama ana baktim arkadas incecik badyle
.
Kendimi yaprak dokumunde yaz kis bi pembe paltoyla oturan kiz vardi ona benzettim :)

Köyün delisi.

Ihlamur ictik yine
Oglumun slayt ödevi vardi onu yaptik.

Murat Bozun ask yok cepte para yok yok Allah yok sarkisini kedime armağan ediyorum.
Culsuzum bu ara nasil bukadar çulsuz kaldigima bende inanmiyorum
Burada monttla disariya ciksam su gunlerde sorgusuz sogalsiz kurttepeye yatirirlar beni:21:
Bu ara bende culsuzum birikime ins el atmam:stop:

Gençler bu aksam saat kaca kadar dükkan acık kalcak bakim :)
Yetisemiyorum size ben sızıyorum.
Son giden dükkanı kitlesin
Mazallah 5i bir yerdeler, eurolar,tl ler,bilezikler hepsi topikde belgeli hemde.
Hirsiz neyim girer :)
Son giden kitlesin kapiyi sabah ilk gelende cayi demlesin

Hahha kizlar sirayla toplandik:dondurma:
Keske yakin olsaydik pijamalarla cekirdek citlardik kumbisleri sayardik:deli:
Ya kizlar sizin oralarda sicakmi ay bayilazam agustos sicagi sanki ekim ayina geldik ayip yaw:hasta:
ay harika olurdu ya keşkemm :KK72: sıcak hala yanıyo memleket ama baksana tr_lelli tr_lelli kazakla palto giymiş :KK57:

Mazallah 5i bir yerdeler, eurolar,tl ler,bilezikler hepsi topikde belgeli hemde.
alarmı kurdum ben merak etme sen güzel bi uyku çek. yalnız çayı ben koymam kahvaltımda da kaşarlı omlet isterim oldu tişikkirlir

Hahha kizlar sirayla toplandik:dondurma:
Keske yakin olsaydik pijamalarla cekirdek citlardik kumbisleri sayardik:deli:
Ya kizlar sizin oralarda sicakmi ay bayilazam agustos sicagi sanki ekim ayina geldik ayip yaw:hasta:

İzmir de Adana'dan kalmıyordu bu aralar ama akşam akşam bir soğuk yaptı ki sormayın.
Totoşum dondu balkonda :olamaz:

Cnm gecmis olsun su mevsimde grip cekilmez ya insan ne giyecegini sasirir.
Dukkani ben kapatabilirim ama kahvaltiyi hazirlamam:eğlence:
Bende regl olucam galiba karnim agriyor bir agri kesici icim ins. Artmaz.

Saolun bacikolar
Geccek insAllah ama mafetti beni.
Bi toparlanim artık.

Bende hep bu mevsim suan oldugu gibi bronsit olurum 2 ay surer bu sene bronsite faranjitte eslik etti:KK66:

Azıcık kitap okuyayım da yatayım bende. Sabah 6 da başlıyor çalmaya bu telefon...
İyi geceler kızlar

Back
X