- 20 Temmuz 2015
- 1.876
- 5.181
- 358
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla arabanın masrafı hiç bitmiyor. Bebek doğduktan sonra kesinlikle ihtiyaç ama öncesinde bence çok da şart değil. Benzin, kasko, zorunlu trafik sigortası, bakımı, lastik değişimi, arızası... masrafı hiç bitmiyo . Benim iş yerime servis yok. Benzin paramı karşıladıkları için araba kullanmak zorundayım ama servis olsa çocuk olana kadar almazdım. Zira çocuk da başlı başına bir masraf kapısı zaten.birikim hesapları var faiz getirili. yada altın hesabı. ama altın hesabından altın bozdururken çok zarar ediyormuşsun. en iyisi yine dediğiniz gibi altın galiba. ama evde tutmak da sakıncalı. Düğünden kalan bir miktar altınım var da, eşim araba almak için bozdurmak istiyor. bilmiyorum versem mi. daha önümüzde çok harcama bizi bekliyor. bebek olunca, sonra ev araba almak istiyoruz.. nasıl para biriktirecem bu şartlarda..
doğru bebek varken ihtiyaç kesinlikle. araba lüks olmaktan çoktan çıktı.Valla arabanın masrafı hiç bitmiyor. Bebek doğduktan sonra kesinlikle ihtiyaç ama öncesinde bence çok da şart değil. Benzin, kasko, zorunlu trafik sigortası, bakımı, lastik değişimi, arızası... masrafı hiç bitmiyo . Benim iş yerime servis yok. Benzin paramı karşıladıkları için araba kullanmak zorundayım ama servis olsa çocuk olana kadar almazdım. Zira çocuk da başlı başına bir masraf kapısı zaten.
canım birikim derken nasıl bişey? çocuklar için bankalarda kumbara fonu oluyor. 18ine gelince teslim alıyorlar parayı. üniversitesi için harika bir birikim bence ne dersin? bu arada doğmamış çocuğumun geleceğini düşünüyorum şimdidenBen de oğullarımın sünnet düğününden sonra akıllandım şimdiye kadar hiç birikim yapmadığım için pişmanım yaş 30olunca Uyandım denilebilir, şu an 31im.
Yılbaşından beri hep onlar için birikime atıyorum
kaç aylık hamilesin canım? allah bebeğini kucağına sağlıkla nasip etsin inşallah:)Hamile kaldıktan sonra daha bi cimri oldum kızlar ben harcadığım her kuruşta bebegim aklıma gelio hep![]()
Kendi adıma vadeli hesap açtımcanım birikim derken nasıl bişey? çocuklar için bankalarda kumbara fonu oluyor. 18ine gelince teslim alıyorlar parayı. üniversitesi için harika bir birikim bence ne dersin? bu arada doğmamış çocuğumun geleceğini düşünüyorum şimdiden![]()
Bu gezmelerin darısı bana. Benim de hayalim İtalya ya gitmek. 5 yıl sonrası için hedefim O nedenle küçük kumbaramdan çıkan paralarla Euro almaya başladım. 5 yılda biriktiririm sanırımalışveriş listemi soruyorsun değil mi?
çay, un, şeker, kağıt havlu, peçete, kireççözücü, çamaşır deterjanı, sirke, yumurta, sucuk, tuvalet kağıdı, pamul, yağ, kahve, jöle, kolonya, yoğurt ve süt
bu liste harici hiçbirşey o arabaya giremez, girmez...
bu listedekiler evde hala var ama bitmeye yüz tutmuş olanlar. çünkü ayda bir kere market alışverişi yapıyoruz. aralarda yumurta süt vs için markete uğruyoruz.
6 yaşında idi canım..
ilk biz de çok tereddütlü idik. ama bize hiç sıkıntı çıkarmadı. hepimiz de çok keyif aldık ve ondan sonraki her yaz 1 ya da 2 kere çıkmaya çalıştık. programlı bir şekilde olursa hiç sıkıntı olmaz. merak etmeyin. onun gelişimi açısından çok faydalı oluyor gezilerimiz.
şimdi o da bizimle program yapıyor. listemiz için araştırma yapıyor. şuraya gidelim filan diye.
hangi bes peki hangi firma yani?Bu arada kumbaralar,zulalar...maşallh kızlar,bereketiniz artsın inşallah
Benimde bes vardı. Sabah baktım devlet katkısıyla 6 buçuk olmuş. 4.5 ben yatırmışım.
İyiki yaptırmışım yani. Hayatta kendi başıma koymazdım ben o parayı
burasımı derken beğenememiş mi yaniannem evine ilk defa gelecek olan misafirleri eve getirmek için karşılamaya indi yolu bilmiyorlardı. zil çaldı ben de kapıyı açmış gülümseyerek bekliyorum. kadın beni gördüğü halde anneme dönmüş diyor ki burası mı. ne gerzek insanlar var şu dünyada.
Allah razı olsun cnm kuzum 6 aylık dahakaç aylık hamilesin canım? allah bebeğini kucağına sağlıkla nasip etsin inşallah:)

çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallahSelam kızlar. .Birkaç gündür sağ göğsümde ağrı vardı. ..Bugün gittim..Meme ultrasonu çektirdim. .birinde 2 tane birinde 1 tane kist çıktı. .Kan tahlili sonucu daha çıkmadı. .Sonra doktoru gördum. .O baktı ultrasona. .korkulacak birşey değil dedi ama yarın kan tahlili ile değerlendirelim tekrar dedi..
yok güya evi bilmiyor ya tereddüt etmiş :/burasımı derken beğenememiş mi yani
Aman boşver. .İnsanları takmamayi zamanla öğrendim bende...Hele yasliysa..geçen minibüse bindim..saçma saçma konuşan 2 kadın. .Hiç susmadilar vallayok güya evi bilmiyor ya tereddüt etmiş :/
etrafını hiçe sayan saygısız insanlar ..Aman boşver. .İnsanları takmamayi zamanla öğrendim bende...Hele yasliysa..geçen minibüse bindim..saçma saçma konuşan 2 kadın. .Hiç susmadilar valla