• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kızlar. .Birkaç gündür sağ göğsümde ağrı vardı. ..Bugün gittim..Meme ultrasonu çektirdim. .birinde 2 tane birinde 1 tane kist çıktı. .Kan tahlili sonucu daha çıkmadı. .Sonra doktoru gördum. .O baktı ultrasona. .korkulacak birşey değil dedi ama yarın kan tahlili ile değerlendirelim tekrar dedi..
Gecmis olsun icinizi bozmayin cogu kadinda var kist iyi huyluysa sıkıntı yok.

424.sayfadan sonrasını okuyamadım valla. Önemli bişey varsa bana özet geçersiniz dimi..Ama buda göz yani:)
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş,sefa getirmişsiniz
tr_lelli geçmiş olsun canım,hastalanmışsın
Kaç gündür giremedim bir türlü. Özlüyorum ben burayı:)
Sagol cnm fena sifayi kaptim.
Bende gelemeyenleri özluyorum alistim herbirinize.
Sende firsat bulur gelirsin umarım.

Lcw nur yagmis resmen fiyatlar pahalı.
İncecik kazaklar 39.90(ogluma)
Lcw almim diyorum ama suan en yakin orasi var.
5katli magzasi var dibimde.
Oglumu okula birakinca gezdim
Esofmanlar vardi sadece uygun 24,90 onada ihtiyac yok suan.
Pantolon,kazak,bot ihtiyacimizi halledeydik.

Ogluma göre bakabilcem pek magza yok cevremde
Erkek giyim butikler buyuk geliyo
Defacto falanda yakinimda yok

Begenmedin ve pahali geldi almadim.
Para harcamadan geldim eve

Mercimek corbasi,pilav yapip birde tavuk kizarticam.
Yani o gucu suan kedimde bulamiyorum ama yapmam lazim.

Evi supurmem lazim ama hic gücüm yok halim yok.

Kendi kendime gaz veriyorum yapmak icin.

yenidennn yenidennn bende esimi bes e bulastirmistim
Yillar önce.
Bi dönem cok borcumuz vardi ödeyemedik durdurduk.
Mayisdan beri tekrar öduyoruz bizimde 7bin liraya yakin olmus
Ama 350öduyoruz mayisdan beri
Ben cok anlamiyorum aslinda ama esime ayda 100-100 atalim oglan üniv falan okuyunca elimizin altinda paramiz olur demistim.
2030 da emekli oluncakmis ama tabi parayi ozamana kadar almazsak.

Anneanesi ogluma 30tl vermis.
Kumbarasina atti
Esiminde cebinde bozuk 1tl varmis onu birakti(bozuklarini hep birakiyo oglumda kumbarasina atiyo)
Trip yapti 1tlcik birakmis babam diyodu dün. :)
Bozugu bitmis napsin dedim.

yenidennn yenidennn bende esimi bes e bulastirmistim
Yillar önce.
Bi dönem cok borcumuz vardi ödeyemedik durdurduk.
Mayisdan beri tekrar öduyoruz bizimde 7bin liraya yakin olmus
Ama 350öduyoruz mayisdan beri
Ben cok anlamiyorum aslinda ama esime ayda 100-100 atalim oglan üniv falan okuyunca elimizin altinda paramiz olur demistim.
2030 da emekli oluncakmis ama tabi parayi ozamana kadar almazsak.
Oy çok geçmiş olsun canım ya.. Düzelemedin hala demek..
Bes benimde vardı..ilk çıktığı zamanlarda girmiştim ben.. Geçen yıl evi alırken çektik..Zaten 10 yılı doldurmuştum..ayda 100 tl ile başlamıştık..en son 350 ile kapamıştık.. devlet katkısı ile (tabi hepsi eklenmedi devlet katkısının erken çektiğimiz için)Ama ev alırken çok iyi geldi..30.000 civarı para çekmiştik..Şimdi başka bankada gene yatırıyor eşim.. ama ayda 100 olrak ..sembolik..Toplu para olarak çok iyi geliyor..Ama emekli olabilmek biraz saçmaca..bence 10 yıl doldurunca çıkıcasın bir yatırım işin olursa ne biliyim.. biz iyi gelmişti..

Oy çok geçmiş olsun canım ya.. Düzelemedin hala demek..
Bes benimde vardı..ilk çıktığı zamanlarda girmiştim ben.. Geçen yıl evi alırken çektik..Zaten 10 yılı doldurmuştum..ayda 100 tl ile başlamıştık..en son 350 ile kapamıştık.. devlet katkısı ile (tabi hepsi eklenmedi devlet katkısının erken çektiğimiz için)Ama ev alırken çok iyi geldi..30.000 civarı para çekmiştik..Şimdi başka bankada gene yatırıyor eşim.. ama ayda 100 olrak ..sembolik..Toplu para olarak çok iyi geliyor..Ama emekli olabilmek biraz saçmaca..bence 10 yıl doldurunca çıkıcasın bir yatırım işin olursa ne biliyim.. biz iyi gelmişti..
Kuzu bana onun emekliligi sacma geldi yani tam bilmiyorum ama az bir mebla ve biriktirdigin para kadar alabiliyosun galiba.
Konuya cok hakim degilim
Ve cekerken devlet destegini neden vermiyolar onuda pek anlamadim.
Canım bol c vitamin al..ıhlamur falan.. Dikkat et kendine..
Saol cnm ben grip olunca malesef agir geciriyorum.
Hasta olmadan dikkat etmek lazim
Hasta olunca ilac meyve hayir getirmiyo.

O zaman tek çocukta kalırsam 3 sene, 2.yi de doğurursam 7 sene sonra inşallah:63:
allah nasip eder inşallah...
Bu gezmelerin darısı bana. Benim de hayalim İtalya ya gitmek. 5 yıl sonrası için hedefim O nedenle küçük kumbaramdan çıkan paralarla Euro almaya başladım. 5 yılda biriktiririm sanırım
aslında yurtdışına gitmek öyle çok pahalı değil. sonuçta biz de zengin değiliz. sadece sistemli hareket ediyoruz. beklentilerimizi minimum tutuyoruz. prensiblerimiz var. onlardan şaşmıyoruz.

aslında yurtdışına gitmek öyle çok pahalı değil. sonuçta biz de zengin değiliz. sadece sistemli hareket ediyoruz. beklentilerimizi minimum tutuyoruz. prensiblerimiz var. onlardan şaşmıyoruz.
ben fiyattan ziyade çocuklarla gitme yaşı olarak düşündüm.4 ve 1 yaşında iki oğlum var. malum italya bol gezmeli :)) sizde 6 yaş dediniz ki benim de fikrim küçük oğlum 6 yaş oluncaydı.onları bırakıp sadece eşimle gitmekte istemiyorum o nedenle.

Kuzu bana onun emekliligi sacma geldi yani tam bilmiyorum ama az bir mebla ve biriktirdigin para kadar alabiliyosun galiba.
Konuya cok hakim degilim
Ve cekerken devlet destegini neden vermiyolar onuda pek anlamadim.

Saol cnm ben grip olunca malesef agir geciriyorum.
Hasta olmadan dikkat etmek lazim
Hasta olunca ilac meyve hayir getirmiyo.
Aynen canım..Emeklilik saçma bir sistem..DEdiğin gibi yatırdığın ve birikmiş kadar alıyorsun..Bitince daha yok:))bizde elimizde toplu bir para olsun diye yatıdık.. beklemeycektik zaten..emekli olamadan çekince hepsini hak kazanmıyormussun..bla bla işte..Kendilerine yontmuşlar işte..
Acil şifalar canım..

Aynen canım..Emeklilik saçma bir sistem..DEdiğin gibi yatırdığın ve birikmiş kadar alıyorsun..Bitince daha yok:))bizde elimizde toplu bir para olsun diye yatıdık.. beklemeycektik zaten..emekli olamadan çekince hepsini hak kazanmıyormussun..bla bla işte..Kendilerine yontmuşlar işte..
Acil şifalar canım..
Bizde o maksatla biriktiriyoruz.
Hani bi 10-20bin bile olsa birikmis birikmistir mantigiyla.
Bakalım ödeyebildigimiz kadar artık.
Tek maasla gecinmek zor Allahdan kira vermiyoruz.
Aldigimiz kirada en azindan faturalari gıdayi falan kapatiyo

Aslında bende istiyorum ama nasıl başlasak bilemiyorum..Eşimin ingilizcesi iyi benim idare eder..tuŕ la mi gidelim sizin önerdiğiniz birsey var mı?

Anneanesi ogluma 30tl vermis.
Kumbarasina atti
Esiminde cebinde bozuk 1tl varmis onu birakti(bozuklarini hep birakiyo oglumda kumbarasina atiyo)
Trip yapti 1tlcik birakmis babam diyodu dün. :)
Bozugu bitmis napsin dedim.
Canim benim çok tatlılar. .benimkilerde sağda solda para görseler hemen kumbaramiza atalım diyorlar..

Bizde o maksatla biriktiriyoruz.
Hani bi 10-20bin bile olsa birikmis birikmistir mantigiyla.
Bakalım ödeyebildigimiz kadar artık.
Tek maasla gecinmek zor Allahdan kira vermiyoruz.
Aldigimiz kirada en azindan faturalari gıdayi falan kapatiyo
Aynen canım.. Aslında biz sisteme ilk girdiğimizde emeklilik namına girmiştik.. ama işin iç yüzünü gördükçe bu fikrimziden vazgeçtik..Geçen yılda ev almaya niyetlenince çektik gitti..Ama çekmememiz için ellerinde geleni yaptılar inanki. Neden çekiyorsunuz? memnun kalmadınız mı? ..çekmesseniz şöyle olacak böle olacak vs vs.. Ama dinlemedik tabi ..çektik gitti:)eğer çekmeseydik kredi daha fazla çekmek zorunda kalacaktık..Çok işimize yaradı:)

allahım bana çocuk nasip etse de
"anneee bana paya vey" dese..:)
Amin canım.
Aynen canım.. Aslında biz sisteme ilk girdiğimizde emeklilik namına girmiştik.. ama işin iç yüzünü gördükçe bu fikrimziden vazgeçtik..Geçen yılda ev almaya niyetlenince çektik gitti..Ama çekmememiz için ellerinde geleni yaptılar inanki. Neden çekiyorsunuz? memnun kalmadınız mı? ..çekmesseniz şöyle olacak böle olacak vs vs.. Ama dinlemedik tabi ..çektik gitti:)eğer çekmeseydik kredi daha fazla çekmek zorunda kalacaktık..Çok işimize yaradı:)
Elde para varken krediye fazla bulasmak tabiki anlamsız.
Bende ev falan bisey alcak olsam kullanirim.
Simdilik kuzu ünili olana kadar birikir dedik.
Hayırlısı olsun bakalım.
Bu ay da bitsin ya yüklü ödemelerin son ayı bu ay.
Bir dahaki ay tek yüklü dogalaz gelir.
Kredi kartinada taksitli urunlerin ödemeleri var ama az az.

Back
X