• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

slm millet bugün güzel para harcadım yani :eek:
sabahtan arkadaşlarla kahvaltıya gittik bir arkadaş ısmarladı sağolsun öyle yapıyoruz her defasında birimiz. amaaaa sonrasında mutfak rafları için kaymaz aldım 15 tl ayakkabılar içinde aldım ona 6 tl verdim. sünger 2,5 tl, sonra meyve aldım 10 tl, cevizli sucuk 6 tl, dışarda oturduk biraz içilen çayları ödedim 11 tl. ve de altını düşmüş görünce bir tam altın aldım. bu ilk altın alışım kızlar :halay: bir de kuyumcuda dayanamadım çok güzel bir küpe vardı onu aldım 350 tl :işsiz:
Allah bereket versin KAçdan aldın cnm altını

Hayatımda birisi yok zaten. Evlilik düşünen bir insanda değilim. Ama bazen ne olacağı belli olmuyor. Bazı olaylar çok hızlı gelişiyor. Sadece evlilik için demiyorum bunu. Ekonomik açıdan bağımsız olmak ve ayaklarının üzerinde durmak benim için her zaman çok önemli oldu. Ama para biriktirmek yerine hep harcadım bugüne kadar. Sonra birikime karar verdim. Böyle konuları daha doğrusu konuşmaları görünce aklıma geldi :)

Ama evet kesinlikle köşede bi 15 bin tl kadar para bulunması şart.
kesinlikle haklısın. bu yaşlarda ne yaparsan kar.

Sonra bize dagittin dimi tek tek. :)
Topic arkilerinle paylastın.
Helalinden bi tomar para gelse keske.
Hani kapi calsa postaci falan bisi gelse dubaideki hic taninadiginiz akrabanizdan miras falan kalsa.
100bin tl olsa yazligimida alirin esyamida alirim.
Elimdekileride biriktirmeye devam ederim hic dokunmadan.
Hahha ben parayi aldimnhemen karakola gittim ama polisler bir dahi gelmisti basin felan vardi onunla ilgileniyordu bizde eve geldik yemeknyiyip tekrar gidelim diye eve hoca bir kadin geldi kuran okumaya basladi bende elimi actim dinliyordum dua bitince bana hayirli kismet icin dua edermisn diyecektim uyandim:/
Uyandigimda ellerim acikti dua eder sekilde:KK43: ay tabir bilen varmi ruyam ne mesaj veriyor bana

slm millet bugün güzel para harcadım yani :eek:
sabahtan arkadaşlarla kahvaltıya gittik bir arkadaş ısmarladı sağolsun öyle yapıyoruz her defasında birimiz. amaaaa sonrasında mutfak rafları için kaymaz aldım 15 tl ayakkabılar içinde aldım ona 6 tl verdim. sünger 2,5 tl, sonra meyve aldım 10 tl, cevizli sucuk 6 tl, dışarda oturduk biraz içilen çayları ödedim 11 tl. ve de altını düşmüş görünce bir tam altın aldım. bu ilk altın alışım kızlar :halay: bir de kuyumcuda dayanamadım çok güzel bir küpe vardı onu aldım 350 tl :işsiz:
Hayirli olsun tam altini kac tan aldin bide kupenin fotosunu atsan:)
Iyi gunlerde kulan

Ne guzel anlatmis ya.
Nasıl doğru.
aynen ben bu kadının haberını baya bı once okumustum şimdi burda bırısı onermıştı ALMADIM dıye bır blogu var onu ıncelıyorum bır sene boyunca alışverıs yapmamıs ve bu surecte neler yasadıgını anlatıyor. şimdi blogu ıncelıyorum. tavsıye ederım guzel bır blog

merhaba arkadaşlar
bes den konuşmuşsunuz bizde yapmıştık daha ilk taksidi yatırıp bozmuştuk geri :)

Selam kızlar. .Birkaç gündür sağ göğsümde ağrı vardı. ..Bugün gittim..Meme ultrasonu çektirdim. .birinde 2 tane birinde 1 tane kist çıktı. .Kan tahlili sonucu daha çıkmadı. .Sonra doktoru gördum. .O baktı ultrasona. .korkulacak birşey değil dedi ama yarın kan tahlili ile değerlendirelim tekrar dedi..
geçmiş olsun canım umarım ciddi bir şey çıkmaz içini ferah tut

aynen ben bu kadının haberını baya bı once okumustum şimdi burda bırısı onermıştı ALMADIM dıye bır blogu var onu ıncelıyorum bır sene boyunca alışverıs yapmamıs ve bu surecte neler yasadıgını anlatıyor. şimdi blogu ıncelıyorum. tavsıye ederım guzel bır blog
Ben de okudurum ins. Ama hiçbirşey almadan da nasil olur ki. Hic mi koyaf
Ben de okurum ins. Almadan da nasıl olur bilemedim ki. Hani çorabı da mi kaçmamış o_O

Ben de okudurum ins. Ama hiçbirşey almadan da nasil olur ki. Hic mi koyaf

Ben de okurum ins. Almadan da nasıl olur bilemedim ki. Hani çorabı da mi kaçmamış o_O
şöyle bogaıcınde sanırım master ogrencısı kaçan coraplardan zannımca gıymıyordur :D işin şakası
tabı kı oyle seyler basına gelıyordur ama tamır etme terzıye goturme yada takas etme gıbı alışkanlıklar edınmış. birde hayatından fazlalıkları cıkardıgı için zaten o tarz kullanışsız şeylerı kullanmıyor sanırım artık

Back
X