- 24 Ağustos 2012
- 12.480
- 29.014
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bir tanıdığım da tek tip giyinerek tuketmemeye başlamıştı. Tisort kot pantalon. Kışın da üstüne hırka. Birkaç aksesuar kolye takardi varolanlardan. Zamanla onu da bıraktı.şöyle bogaıcınde sanırım master ogrencısı kaçan coraplardan zannımca gıymıyordurişin şakası
tabı kı oyle seyler basına gelıyordur ama tamır etme terzıye goturme yada takas etme gıbı alışkanlıklar edınmış. birde hayatından fazlalıkları cıkardıgı için zaten o tarz kullanışsız şeylerı kullanmıyor sanırım artık
keşke bızde oyle olabılsek tek tıp gıyınenBenim bir tanıdığım da tek tip giyinerek tuketmemeye başlamıştı. Tisort kot pantalon. Kışın da üstüne hırka. Birkaç aksesuar kolye takardi varolanlardan. Zamanla onu da bıraktı.
Kozmetik kullanmayı kesince vücudum hafifledi demişti.
Bana önder olan da o oldu.
Devamli gezmeye ve güzel yemekler yemeğe başlamıştı.
belkı de cekmeyeceklerdır yenı bölumlerıgüldür güldür var tekrarı da olsa bayılıyorum izlemeye. yeni bölümleri niye başlamadı ki ya sezon da başladı halbuki.
Amelia cim bugunde 0 harcama söylemeyi unuttumKostebekpasta burda eger bır bılgı paylaşımı yapılacaksa o senden olmalı zira her gun 0 harcama dıyıp bızı şaşkın şaşkın bakıtıyorsun
(böyle) bız senı dınlerız applaaa
![]()
Evet yemiyen çocuk Yemiyo ne yazık ki bende dokmesine sacmasina izin veriyorm ama aynı çamaşır suyuna çok dikkat ederim o uyuduğunda kulaniyom çok az sirke kullancam artık çok tsk ederim
Cnm benim para harcamaya fırsatım olmuyo evden ise işten eveyim onda da otobüsle gidip geliyorum .. inip bisey alamıyorum evin bi eksiği olursa da esim aliyo .. işyerime de aylık 20 tl veriyorum kahvaltilik çay kahve toplu alıyoruz bi ay tüketiyoruzben şok![]()
Esimin harcamalarini bilmiyorum cnm buraya onun alıp verdiklerini yazmıyorum sadece kendimkileri yaziyorum .. esimde çok harcamiyo ama tutumlu olmayı ogr3ndi yavaş yavaşnasıl yapıyosun canım eşinde mı almıyor bısey??Kostebekpasta