Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kavuştursun canım...kızlar eşimin yurtdışından gelişi yine uzamış ay sonuna kadar. çok üzgünüm![]()
saol canım amin..Allah kavuştursun canım...
benim aklıma geldi de kaldı sonradan. mesela hiç giyinmediğim elbiselerim var. isterim aslında. 2. el giysilerimizi satışa koyabileceğimiz siteler de var. sen ne düşünüyorsunKızlar internet üstünden satışı hiç düşündünüz mü ek gelir olabilir mi acaba instagramda satiyolar ya hani biz de mi denesek
Kızlar gecen kıs bi daire bakmistik
Yani henuz proje asamasindaydi.
Suan baslanmis binaya.
50bin pesinat gerisi taksitli 130.000civariydi 2+1ler
175.000de 3+1
Suan o daire 230.000 den satiliyomus.
Onu konustuk kahvalti yaparken.
Yatirim amacli bakiyoduk konumuda iyiydi
Malesef pesinatimiz cikismadi ozaman
Borc alabilcegimiz kimsemizde yok.
Nasıl br kâr ya.
Bitmeden sat gitsin kârdasın yine.
Nasip degilmis.
Bazen böyle evler oldugunda kacirmamak lazim sonucta ev yani gayrimenkul.
Ben el emeği bişeyler yapıp satmayi düşünüyorum . Keceden bişeyler olabilir diye düşündüm hem kolay hem maliyeti az. Ama daha düşünme aşamasındayım. Gelecek ay isten cikicam o yüzden çok zamanım olucakbenim aklıma geldi de kaldı sonradan. mesela hiç giyinmediğim elbiselerim var. isterim aslında. 2. el giysilerimizi satışa koyabileceğimiz siteler de var. sen ne düşünüyorsun
Evet evet hatta projenin resminide attim benHatırlıyorum bahsetmiştiniz hatta nerede demiştim siz de kalmamış demiştiniz
Böyle almak isteyene denk gelmez
Denk gelenin peşinatı çıkışmaz
Organik urun satan biri var ig deKızlar internet üstünden satışı hiç düşündünüz mü ek gelir olabilir mi acaba instagramda satiyolar ya hani biz de mi denesek
Bende bugün gördüm onu ve çok imrendim. Kavanozları ben dolduruyorum babannem kapatıyor diye paylaşım yapmış. Çok hoşuma gitti. Aynı kişiden bahsediyoruz sanırımOrganik urun satan biri var ig de
Cok hosuma gidiyo
Kadinin ciftligi var resmen.
Kuru patlicandan tahine salcaya recele tarhanaya kadar herseyi satiyo
Ve resimliyo videoluyo hepsini.
Alasim geliyo bazen.
Bebek battaniyesi orup satanlar var iyi de fiyatı letgoda görmüştümBen el emeği bişeyler yapıp satmayi düşünüyorum . Keceden bişeyler olabilir diye düşündüm hem kolay hem maliyeti az. Ama daha düşünme aşamasındayım. Gelecek ay isten cikicam o yüzden çok zamanım olucak
Komsum gıda risk yaBenimde hayalim ev yemekleri ve kek evi acmak
Ogretmenim ama icimde hep bi ukde
Valla ha :)))
Hamurisinide severimKomsum gıda risk ya
Ama su arka sokaktaki bim varya onun yan tarafinda kadin kete,pogca,baklava yapip satiyo keteleri cok guzel
Erzurum ketesi.
Bende cikicamValla ha :)))
Pazara cikicam yarın vakit bulursam
Pazarın gida bolumunde ne trafi uygun