• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bende cikicam
Tedi varya tedinin sol sokagindan assa giden son sokak var
Oraya köy pazari derler hep
Gebze kocaeli taraflarindan köyden getirip satiyolar
Orasi uygun
Tam kosedeki yesillikciden hep alirim karalahanimi ;)
Teşekkür ettim :)) YARİN menemen için domates biber almam lazım konserve yapacam

hsynmhsn hsynmhsn depomaxx acilmisti buraya tam yerini biliyomusunuz?
Bide pazar sokagina english home otulet acmislar hic gittinizmi?

Benimde katlama hatasından dolayı olmultu . Servisten almıştım 25 tl. Servisi ara modeli ver fiyat söylüyorlar. Makinede sıkıntı yoksa değiştirme bildiğim kadarıyla 100 liraya makine Yok. Eskiden pahalıydı. Şu lazer olaylarından sonra ucuzladı mı bilmem. Yıllar önce 200 küsüre almıştım çok oldu

@mandaliina marka ve modelini soylersen yada aleti goturursen bulursun ona gore sarj.
Yeni mak. Ben hic begenmiyorum
Ne varsa eskilerse var.
Bekonun bendeki 14senelik onun kadar iyi alanini bulamadim.
Bir tane ucuz alman mali aldim tırt
Bir tanede 200tl aldim braun silkepil 5 bekonunki kadar iyi degil inan.
İsikli misikli ama buda tirt.

Bekonunkinin hizi dustu biraz performansi kötü ama birakamiyorum yinede perti cikana kadar yolu var.
Ben bu makinayı 7 yıl önce fln 50 liraya milyoncudan almıştım. Markası king. Bugün de 20 liraya şart aleti midir nedir herneyse onu aldım tamamdır.
Bugün int bakmıştım da 2 kademeli braun 85 lira tek kademeli 70 liraydı. Bulamasaydım 85liği alacaktım. Epilasyon aleti tamamen şans ya markalı iyi çıkmıyo da gidiyo dandik milyoncudaki iyi çıkıyor :)

Ben bu makinayı 7 yıl önce fln 50 liraya milyoncudan almıştım. Markası king. Bugün de 20 liraya şart aleti midir nedir herneyse onu aldım tamamdır.
Bugün int bakmıştım da 2 kademeli braun 85 lira tek kademeli 70 liraydı. Bulamasaydım 85liği alacaktım. Epilasyon aleti tamamen şans ya markalı iyi çıkmıyo da gidiyo dandik milyoncudaki iyi çıkıyor :)
Aynen kanka.
Bende de o sansdan hic yok
Elektrikli aletler hep elimde kaliyo
Ütüyü esime sectirdim artik en son :)
Sen sec ben artik kaldiramicim bünyem el vermiyo dedim.

bugun evdeydık ama yınede 11 tl zeytın ve yumurta aldım
20 tlde ekhesaptan para cekınce eşim faızuygulanmış onu ödedık
toplamda 31 tl

bırde kredı kartı borcumuzu kapattık
bu ay toplamda 7,500 tl kredı kartı borcumuz vardı hepsını hallettık cok şükür

İyi akşamlar @tr_lelli evet altında zarar ettim ben ya bide banka hesabı olunca bakınca orda 20 tl zarar diye gösteriyo ya içim yanıyo :silah:
Bugün biz de eşimle kullanmadığımız kıyafetleri kıyafet toplama kutusuna attık eskiyen iç çamaşırları vardı onları da çöpe attık gidip pazardan yenilerini aldık..ben hep mağazadan alıyordum ama pahalıya alıyomuşum :KK23:

İyi akşamlar @tr_lelli evet altında zarar ettim ben ya bide banka hesabı olunca bakınca orda 20 tl zarar diye gösteriyo ya içim yanıyo :silah:
Bugün biz de eşimle kullanmadığımız kıyafetleri kıyafet toplama kutusuna attık eskiyen iç çamaşırları vardı onları da çöpe attık gidip pazardan yenilerini aldık..ben hep mağazadan alıyordum ama pahalıya alıyomuşum :KK23:
Hangi bankayı kullanıyorsun
Zarar mı kar mı ben göremiyorum

Acı kolejinin krsisinda pizzaci var ya onun yanında depomaks english home da kapanmis ama ürünleri depomaks da var vede uygun
Bayadir cikmadim oraya bakim bi sagolasin
İyiymiş ben 1 tlden bulsam razıyım
Hangi manavda vardı iyi miydi
Pinar ekmek pastane varya pasabahcesitelerine giderken sag kösede satiyolar
Komsum kasayla aldi
Esim 10kilo aldi iyiydi.

Hadi ya takip edin bakalim.

Bende pazardan aliyorum tutkunun atletleri iyi
Bide hakmara geliyo atlet cekmiyo hic o da tutku

Back
X