• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın bayanlar . Benim de spor ayakkabıyla ihtiyacım var. Bütün gün ayakta duruyorum kaliteli birşeye ihtiyacım var sürekli disardayim ben çünkü. İndirim yolu gözlüyorum şu an. Bir de kışlık mont ihtiyacım var ama daha erken muhtemelen onu 1 ay sonra alırım.

@royem nickini gordum cok sevindim cnm.
Nasilsin?
sadevehuzurlu sadevehuzurlu ayrica senide cok özledim :KK43:

Oyyy canım kıyamamm:KK43: hatırlanmak ne güzel yaa
Ben maalesef önceki kadar telefonla ilgilenemiyorum canım, ben de sizleri çok özledim. Kızım bugün tam 8 aylık oldu, hareketlendi. Sürekli tehlikeli yerlere tırmanıyor, peşinde koşuyorum. Ev işi vb derken hiç giremiyorum ekgıda sürecimiz de sıkıntılı geçiyor bi türlü alıştıramıyorum bu aralar çok üzülüyorum daha doğrusu 2 aydır kafam çorba oldu, her kafadan bi ses, yok şunu yedir, şöyle yap, yok diş sıkıntısı bilmem ne... Gece uykularımız çok düzensiz bazen 7 8 kez uyanıyor, sütün yetmez diyolar. Diyolar da hep uzaktan:KK43: biliyorsun gurbetteyim, tecrübesizim, napcağımı şaşırdım çok yoruldum yıprandım ama çok şükür kızım sağlıklı ya gerisi boş
Birikim filan da yok, malum ücretsiz izindeyim, tek maaşla geçiniyoruz, 1000 araba kredisi, 850 kira ödüyoruz (800dü 50 tl zam geldi) geriye kalan da anca yetiyor, kızımın ihtiyaçları hiç bitmiyor, bu devirde çocuk büyütmek çok masraflıymış, yok o da olsun yok bu da lazım.
Kurban Bayramı dönemi de epey masraflı oldu, Rabbim kabul etsin inşallah, o ayrı da esas memleketlere git gel, yoldu alışverişti derken uçtu paralar. En sonunda derin dondurucu da aldırdım, her kurbanda ve her yaz donduruculuk hazırlıklarda stres oluyordum, buzdolabınınki yetmiyordu, borçsuz da bişeyin sahibi olunmuyor, 1300tlydi,bonustu kampanyaydı indirimdi derken 950ye aldık şükürler olsun, kızıma yoğurt makinesi aldık, ekgıda olayı işin içine girince almam dediğini alıyor insan, normalde kendimize büyük tencerede yoğurt yapabiliyorum ama bebek için küçük cam kavanozda tutturamıyorum defalarca denedim çok kez süt ziyan ettim baktım olmuyor mecbur kaldım gerçi 60 tl çok değil
Bir de bebeğim bi lokma yicem diye heryeri batırıyor sağolsun :) sofra bezi kar etmiyor, anında kırıntılara müdahale etmek için homendin şarjlı süpürgesini de aldık 200 tl mutfakta hemencecik elimin altında olsun diye ve daha neler neler
Yalan dünyada eksik biter mi bitmez
Ayy bi de derdim az gibi Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'ne 2.üniversite için başvuru yaptım azcık fırsat bulsam ders çalışıyorum üniversite mezunuyum,güzel bir hastanede işim de var, evliyim, anneyim ama kaşınıyorum, rahat batıyor desem rahat da değilim ama öğrenciliği çok özlemiştim çocuk da yaparım kariyer de... Sağlık yönetimi okuyorum kimbilir ilerde hastane yöneticisi olabilirim neden olmasın ki:) olanlardan ne eksiğim var hıh :D
Uzun oldu kusura bakmayın kızlar
Bizde durumlar böyle işte tr_lelli tr_lelli cim
Öperim hepinizi beni unutmayın

Ah ah göz görmeyince gönül katlanıyormuş
Evden işe işten eve olunca mağaza fln görmüyordum tabi
Dün oyalanmak için bi mağazaya girdim
1 deri ceket 1 mont 3 tane de gömlek beğendim
İhtiyacım var mı? Yok.. istiyorum muyum? Deli gibi :(

Günaydın bayanlar . Benim de spor ayakkabıyla ihtiyacım var. Bütün gün ayakta duruyorum kaliteli birşeye ihtiyacım var sürekli disardayim ben çünkü. İndirim yolu gözlüyorum şu an. Bir de kışlık mont ihtiyacım var ama daha erken muhtemelen onu 1 ay sonra alırım.
ayakkabıda paraya kıyılır bence. ayak sağlığı önemli

Herkese günaydın (bana tünaydın tabi gece hiç uyumayan bebemle :/ ) ayın 15 i yaklaşıyor ama yine her zamanki gibi hiç bir hesabımı tutturamadım :/ neyse can sağlığı olsun. Varsın cebimizde paramız olmasın borcumuz olsun ama çocuklarımız iyi olsun sağlığımız huzurumuz yerinde olsun değil mi.....yaza kadar açmayacağım dediğim kumbaramı patlattım gece.. 800 küsür çıktı.. Eşim kredi kartına yatır diyor ben düşmüşken altın alayım pazartesi diyorum bakalım ne yapacağım...ah ah şu bitmeyen krediler kredi kartı borçları olmasa Allahım ne sakin ne rahat olur insanın kafası değil mi :/

Günaydın kızlar
Benimde siyah kumaş pantolona ihtiyacım var ütülerken azcık yanmış o_O
Siyah kotta alcam ayrıca
Bu kış Bi siyah boğazlı kazak istiyorum
Spor ayakkabı almm lzm cok pahalılar ya
Su an bunlar aklımda ama carsıya çıkınca neler neler cnm istıyo o ayrı:oha:

Ya kızlar dün epilasyon aleti için şarj almıştım. Bugün ilk kez kullandım. Çok canımı yaktı ya..
acayip hızlı çalışıyo.. genelde 2. Kademede kullanırdım daha hızlı diye.. 1. Kademe bile çok hızlanmış.. çok canım yandı.. mecbur yeniye yönelcem sanırım :KK43:

Günaydın kızlar
Ayın başına kadar yaklaşık 80 liramız kaldı. Eşimin sigara masrafı olmasa yeter bu para ama ayyy şu sigara yok mu? Ne dualar ediyorum bıraksın diye.
Bu para 6 gün yeterse ek hesaba geçmeden yeni ayı karşılayacağız inşallah

dün bütün gün çok meguldüm yazamadım kızlar. arkadaşlara öğle yemeği ısmarladım, 60 tl. koçtaştan kıyafet saklama kutuları aldım büyük boy, bir de düzenleyici, bir de açelya toplam 112 ödedim sanırım.
kışlıkları çıkardım ayıkladım bugün yeni aldığım kutulara yerleştireceğim yazlıkları. o kadar çok kışlık trikom var ki almışım da almışım kendime çok kızıyorum :kızgın: bu kış hiç bir kıyafet almayacağım, kendime söz verdim.
Canım kıyafetlerini koyacağın kutuların bir fotosunu atabilir misin? Ben hep hurca koyuyordum o nedenle merak ettim

Back
X