• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canım ben yaptırdık koltuk altını 5 yıl oldu hiç Bişi cıkmıyo tüy gibiydi az cılızdı bnm cok memnunum
Bikini bölgesine cocuk yapıım da öyle yaptırcam ama sir ağda da büyük rahatlık iyi yapan yer bulunca
Sen nerde yaptırdın kuzu?
Sadece koltuk altı mı yaptırdın ?

Ama ben bu 1000tl ile benzin evin giderleri ( gıda temizlik ) günlük harçlık ( öğle yemeği çay kahve parası ve maalesef sigara ) artı ekstra çıkan hiç hesapta olmayanlarla birlikte nasıl gecinecem eksiye girmeden bilmiyorum esimde diğer kira fatura... Vb gibi odemeleri yapıyor.gectim birikim yapmayı eksiye gitmeyin derdindeyim
Ablam sen halledersin :KK15: senden kurtulur mu be?

bi yerde okudum bu mark komsu catlatan diye soyluyorlarmis guzel kokiyor diye farkli seyler denemeyi seviyorsunuz bilgileriniz eksik etmeyin bizdende
Benim aldigim o iste
Yani bu
IMG_20161009_214941.webp
Cagrıdan baska yerde varmidr acaba
Semtte hic cagri kalmadı
Bulamiyorum ben artik.

Zamanla tekrar çıkıyor diyorlar ne kadar doğru?
Hastane kuaför nerede yaptırıyorsunuz ?
Ben güzellik salonunda yaptırdım. Özel bölgem biteli 2 yıl filan oldu. 2 adet çıktı yeniden. O da hiç rahatsız etmiyor. Bacaklarımda da ancak benim farkedebiliyorum oldukça cılız 3-4 adet var. Koltuk altımda hiç yok.

Kumpiri nasl yapiyosunuz
Büyük patateslerin üzerine çizik atıyorum ikiye ayrılmamasına dikkat edip sonra 200 derece 40 dakıkada yeterli oluyor birazda fırının sıcağında dursun sonra içini küçük kasıkla patatesleri ortaya doru getiriyorum tereyağı ve tuz döküp karıştırıyorum kaşar tendeki ilave ediyorum iyice harmanlıyorum sonra içine ne isterseniz koyup yiyebilirsiniz

@mandaliina sen benim adaşımı ne sandıydınn espoyraz espoyraz havada karada her türlühalleder.
Halleriz kadir vardiya aynisi iste.
Hallederiz inşallah. Allah bereket versin halledemezsemde yazarım kızlar eksilerdeyim diye napalim eksiyi gorecezki artinin kıymetini bilelim

Büyük patateslerin üzerine çizik atıyorum ikiye ayrılmamasına dikkat edip sonra 200 derece 40 dakıkada yeterli oluyor birazda fırının sıcağında dursun sonra içini küçük kasıkla patatesleri ortaya doru getiriyorum tereyağı ve tuz döküp karıştırıyorum kaşar tendeki ilave ediyorum iyice harmanlıyorum sonra içine ne isterseniz koyup yiyebilirsiniz
Canim cekti kizim yaw.
Malzememde var
Kalkar yaparimda evdekiler yemiyo 1patates icin firin calistirmim bari.

Back
X