- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umarım sonuç alırsın. ben de istiyorum lazer ama eşim istemiyor gitmemi. tabi kıl yünle uğraşan o değilBnde lazer istiyorum kizlar. Kafamda 2 yer var. Biri ozel bir doktorun klinigi. Digeride bir merkez ordada doktorlar calisiyor. Ama ben once koltuk altiyla baslayip duruma gore devam edicem. Bence yapmayi dusunenlerde bu sekilde baslasin. Ozellikle butun bir paket olarak alip da parayi pesin vermeyin. Memnun kalmayip parasi giden cok fazla kisi var
bence de perwoll güzel depil. rinso kullanıyorum memnunum. alo'yu kullanınca sonucu söyleyebilir misinbende perwoll un sivisini kullandim memnun kalmadim alo aldim bakalim
Amin canım darısı isteyen herkesin başına inşallah.mavimli hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına aldırmayı nasip etsin
şu dünyada yaptığım en iyi şeylerden biri lazerdi, koltukaltı, bikini bölgesi falan. 15 sene oldu hiç bişey çıkmadı, kaymak gibi, tavsiye ederim gerçekten.Ben tatil parası yerine lazer parası mi biriktirsem acaba ya. Sürekli kıl tüy ile ugrasmak istemiyorum açıkçası. Ama lazer içi vakitte lazim. Bir sonraki sene için düşünebilirim aslında.
yenir herhalde sorun olmaz. ben geçen seneden kalan biber salçasını kullanıyorum mesela.Kizlar gecen yildan domates konservesi kalmis 3 kavanoz yenirmi dokmelimiyim
Kac seansta bitti sizinki.şu dünyada yaptığım en iyi şeylerden biri lazerdi, koltukaltı, bikini bölgesi falan. 15 sene oldu hiç bişey çıkmadı, kaymak gibi, tavsiye ederim gerçekten.
Amin inşallah canım. zaten kucağıma almadan inanamayacağım, bir 7 aylık kaybım var bir de 3 aylık. bu sefer kucağıma almak nasip olsun inşallah.mavimli hayırlı olsun bebisini sağlıkla kucağına alırsın insallah
bende de batık oluyordu, sivilce falan. oh kurtuldum. tüm kış gitmiştim kaç seans hatırlamıyorum ama çok düzenli gitmiştim.Kac seansta bitti sizinki.
Bikini bolgesinden utaniyorum ama batik cok oluyir cikmayan killar knlar icin yaptimak isiyorum birde bacak yaptirdimmi tamamdir![]()
Ben ilk defa duydum ama ihtiyacim var mutlaka bakacagim.tesk.bu arada kıyafet kutuları koçtaşta var arkadaşlar ordan bakabilirsiniz, çeşit çeşit, kapaklı falan.ipeqbojuqu
sağolasın canım. şu turşu da nasıl kuruluyor bir öğretin kızlar ben de yapayım.mavimli hayirli olsun,Alllah tamamina erdirsin insallah .
Selam canlar nasilsiniz.
Off hayat cok pahali yaa , bu kiraya ek 100 Lira daha kesildi arti mutfakta icin alisveris yapildi.Hic ekstra bir sey yok ne kiyafet ne gezme tozma ne gereksiz ev esyasi sirf bogaz icin gidiyor ay basina daha cok var..
Dün tursu kurdum insallah güzel olur.
Bu ay zügürttüm ya,hep eksiden cekilicek bir ihtiyac oldugunda,ekstra faturalar cikinca evdeki hesap carsiya uymuyor maalesef
turşu tarifini alabilir miyimkızlar bu aralar cok mısafırım var hem sabah hemde aksam yemege vardı bırde yatılı mısafır baya yorucu gectı haftasonu bırde işe gıdıp geldım yoruldum
ama yaptıklarımı cok begendıler tursularıma ınanamadılar sen mı yaptın dıye sordular cok memnun oldum
ılk kez tursu yaptım hayatımda :)
yedırmeyı ıcırmeyı sevıyorum ya
bu ay bırıktıremesemde borçlarımı kapatırsam cok ferahlamış olacagım ınsallah Allah kısmet eder
sanırım ıkı lafımdan bırı bu ama ne yapayım sureklı bunu dğşğnüyorum şu ayın 15ını ıple cekıyorum
Benım de Can'ım günlerdir kumpir istiyoCanim cekti kizim yaw.
Malzememde var
Kalkar yaparimda evdekiler yemiyo 1patates icin firin calistirmim bari.