• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

tr_lelli tr_lelli bugün salı pazarına gittim , kadıköy yönünden geldim, pazardan çıkarken göztepe köprüsüne en yakın yerden çıktım , ondan bir önceki girişten girdim , yarım saat falan gezdim , hiç iç çamaşırcı göremedim :110: 2,5 tl den tutkunun atletini alacaktım :KK61:

Ama pazar amma ucuzmuş ya
Lcw en ucuz mağaza , burası oranın yarı fiyatına .. Bilip gezene bir de pazarlık yapana daha ucuz olur ..

3 tane tülcü gördüm , hazır dikili paketlerde satıyorlarmış :oha:
Bir tane sordum fiyat öğrenmek için , 3 metre 180 tl , yardımcı oluruz dedi . Ne kadar iniyorlar böyle diyince ? Pazarlık yapmayı hiç bilmiyorum da o_O

Oğluma
6 tl tşört
10 tl sweet
10 tl eşofman altı
10 tl sweet
10 tl bana sweet ihtiyaç değildi ama oğluma aldığım sweetle aynı renk diye aldım , takım oluruz :halay:
3,5 tl toka aldım ( bu tokayı geçen gün 5 tl ye sormuştum )

Birşeyler daha aldım da şimdi hatırlayamadım , hiç pazardan alıp giymemiştim , memnun kalırım inşaAllah

25 tl ye arabayı yıkattım , normalde 30 tl ye yıkatıyordum başka yerde , şimdikini beğenmedim , yine diğerine giderim ..

150 tl ye de market alışverişi yaptım , aşüre günü bereketi olsun diye ..

Akşam oğlum çantamı döktü , içindeki tüm bozukları ihh nın kumbarasına koydu , sadakamız onun minik ellerinden oldu , Allah kabul etsin ..

zeytinyagida cok pahali mubarek ya 3 lt 50 kusurdu bu nedir da bi yagabile bu kadar verirsek marketten cikamam vallahi. bunun unu cayi sekeri var yani az aliyorum bazi. yemeklerde kullaniyorum o kadar
eşime aldırdım geçenlerde bitmişti. marketten aradı sordu hangisi diye hem riviera hem de sızma alacaksın dedim adam şok tabi ama bunlar çok pahalı farkı ne diyor :işsiz: neyse anlattım aldı geldi. ben bütün yemekleri zeytinyağla yaparım bir tek pilav, yumurta falan tereyağlı güzel oluyor. zeytinyağı candır, bir de o kadar pahalı olmasa.

Bu ay çok harcadım
Acaba alışveriş detoksu yapabilir miyim 1 ay hiç bir şey almasam
Deneyeceğim en azından ..
ben de hep buna niyet ediyorum sonra bir bakmışım bir yerden harcama gerekmiş, aslında elde para olunca harcıyorum bütün paracıklarımı bağlamam lazım bir şekilde. neyse maaş geldiği gibi kredi kartına gidecek, kalanı da faturalar için bankaya yatıracağım.

tr_lelli tr_lelli bugün salı pazarına gittim , kadıköy yönünden geldim, pazardan çıkarken göztepe köprüsüne en yakın yerden çıktım , ondan bir önceki girişten girdim , yarım saat falan gezdim , hiç iç çamaşırcı göremedim :110: 2,5 tl den tutkunun atletini alacaktım :KK61:

Ama pazar amma ucuzmuş ya
Lcw en ucuz mağaza , burası oranın yarı fiyatına .. Bilip gezene bir de pazarlık yapana daha ucuz olur ..

3 tane tülcü gördüm , hazır dikili paketlerde satıyorlarmış :oha:
Bir tane sordum fiyat öğrenmek için , 3 metre 180 tl , yardımcı oluruz dedi . Ne kadar iniyorlar böyle diyince ? Pazarlık yapmayı hiç bilmiyorum da o_O
Dün bende sali pazarindaydim.
Tutkunun 2.5olan atleti döküde yalniz secmeniz gerekiyo
Ama tutku etiketli.
Goztepe metro tarafindan girince sol tarafdaki pazar kisminda kaliyo ortalarda

Tül icin
120-130a kadar duserler.
Biraz nazlanmaniz lazim.

Yada baska tulculerde var surda yeni girdin pazara fiyat almadim henuz orayada bakim diyin mutlaka 3-5indiriyolar.

Benim camimda toplamda 3mt.
2de kanat yaptirdim 150tl verdim.
Bu arada hazir dikilmis almasanizda siz model begenin ölcu verin onlar dikiyolar.

Ucuz olmaz olur mu lcw kapsonlu esofman ustu 35.90 dün 10tl aldim
Esim sasirdi gösterince
Etiketleri uzerinde hep.
Buyuk ihtimal magzalarin elinde kalanlar
Kacak gumruk mallari falan oluyo

Koton,zara etiketli bluzlar var.

Ogluma aldigim kapsonlu üst bu 10tl
(İci pamuklu baya kalın)
IMG_20161012_081110.webp

Son düzenleme:
Ankarada sosyete pazarları var ama fiyatlar çok uygun değil. .yada bana rastlamiyor. .Güle güle kullanın. .bende birazdan çıkacağım. .dün oğlan çiğ köfte istedi..Ben pek sevmem ama canı çekmiş. .kıza da bir iki birsey aldım beslenmesine..Yaklaşık 20 tuttu..Pazar günü tiyatro bileti aldım. Çocukları götüreceğim .şimdilik bu kadar olur inşallah. .

Back
X