bn hepsini göz kararı yapıyorum canım .. arkadaşlarım çok beyeniyo.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım incir kurusu varsa bi gece saf zeytinyağında bekletip yersen iyi gelir..gaz değil beybisi mide tembelliği gibi.
Allah başka üzüntü yaşamasını size..Umarım evlatlarinizla bir ömür boyu mutlu olursunuz..Değildi canım. Aslan gibiydi. Saçında bir tane beyaz yoktu. Devamlı spor yapan , kibar , aşırı iyi niyetli , yaşamayı seven çok beyefendi bir insandı. Buroda bile göz göze diz dizeydik. Herkes gıpta ederdi. Evimizi aldigimiz hafta beni evi yerleştirmeye bırakmıştı. Kendisi ofise geçti. Akşamüstü fenalasmis doktor arkadaşının yanına oradan da hastaneye geçmiş. 1 Temmuz 2007 de saat 5' e 5 vardı aradı beni "şu hastanedeyim merak etme ama iyiyim gelmene gerek yok" dedi. "Olur mu" deyip koşa koşa hastaneye gittim. Yoğun bakıma almışlar. Kalp krizi geçirmiş. Ardından başka bir hastaneye götürdük. Tüm müdahaleler yapıldı ama kurtaramadık. 7 yıllık evliydik. Oglanlar 5 ve 6 yaşında idi o zamanlar. O yıl okula başladılar. O zamandan beri eksik ve yetimiz. O zamana kadar toz pembe sandığım hayat zindan oldu birden. Herşeyin çok başında , cok mutluyken ve aniden kapıyı çalan ölüm..Bir daha da hiçbir şey eskisi gibi olmadı...
saol canım denicemCanım incir kurusu varsa bi gece saf zeytinyağında bekletip yersen iyi gelir..
aman allahım:/ düz 5 yapsınlar hepimiz rahatlayalımDolar 3.10 ' u geçmiş. Türk Lirası değer kaybetmeye devam ediyor. Harcamalarimiza daha çok dikkat edelim kızlar.
Her sey cok pahalı zaten yaDolar 3.10 ' u geçmiş. Türk Lirası değer kaybetmeye devam ediyor. Harcamalarimiza daha çok dikkat edelim kızlar.
vallahi ben olsam bebek bezi gelmesini isterdim benimde kucuk bebegim var ama sen bilirsin aylik paket olanlari varya obdanBir arkadaşım var. En iyi dostum diyebilirim.
Benim oğlum vardı tanıştığımızda. Hep yanımda idi. Sonra o da evlendi. Evlendiği bayan da harika biri.
Düğününde küçük altın takdım. Evine giderken hediyeler götürdüm. Haftaya Bebek görmeye gideceğiz. Eşim çeyrek fazla olur diyor. Evet haklı. Ben de Bebek takımı filan götürmek istemiyorum. Sizce ne almalıyım. Anlatabildim mi...
Çok küçük olmayacak bir hediye Bebek için.
Canım ihtiyacsa elbet alınacak. Haberlerde duydum da o yüzden öyle yazdım. Hem toplu alınca zamlardan daha az etkileniyor insan. Afiyetle yiyin.Her sey cok pahalı zaten ya
Cok aldım ben biliyorum ama uzun süre almıyacam market dıyeti yapacam:)
Tesekkür ederimCanım ihtiyacsa elbet alınacak. Haberlerde duydum da o yüzden öyle yazdım. Hem toplu alınca zamlardan daha az etkileniyor insan. Afiyetle yiyin.
Benim de stogumda azalmalar var. Bu ay sonu alıp koyacağım. Ben makarna , pirinç , şeker , yağ ve un fazla alıp koyuyorum. Deterjanlarim ise bir yıl gidecek şekilde stogumda mevcut. Kahvaltılık ve diğer eksilenleri haftalik alıyorum.Tesekkür ederim
Parça parça alınca daha cok aldığımı fark ettim bu kez toplu alalım uzun süren gıdaları alayım yedek dursun dedim
Bereketli olur inşallah
Gram altın olabilir. Dönence, nem cihazı, veya steril makinası olabilir. Anne çalışacaksa steril cihazı hayat kurtarıyor. Süt sağma makinesi, emzik ve biberonu steril etmek için çok kullandım. korbel diye bi markanın bez çöpü vardı bence harika bir ürün, anne karnındaki sese benzeyen bir ses çıkartan uyku oyuncakları var, onlar da olabilir.Bir arkadaşım var. En iyi dostum diyebilirim.
Benim oğlum vardı tanıştığımızda. Hep yanımda idi. Sonra o da evlendi. Evlendiği bayan da harika biri.
Düğününde küçük altın takdım. Evine giderken hediyeler götürdüm. Haftaya Bebek görmeye gideceğiz. Eşim çeyrek fazla olur diyor. Evet haklı. Ben de Bebek takımı filan götürmek istemiyorum. Sizce ne almalıyım. Anlatabildim mi...
Kaliteli cicili bicili bir takim yaninada alt acma takimi olabilirBir arkadaşım var. En iyi dostum diyebilirim.