- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyku tulumuda iyi olur ve ben ba-yi-li-yo-rum uyku tulumu giyince cok seker oluyorlarTeşekkürler kızlar
Kıyafet düşünmüyorum. Çocuk 6 aylık oldu zaten. Annesi ve Bebek anneannenin yanında İdi. O yüzden şimdiye dek gidemedik.
Bez aslında en mantıklısı ama ne bileyim insan utanır ya.
Benim aklıma sonradan bornoz takımı geldi. Böyle 3-4 yaş filan. Ya da gram altın.
Bebek 6 aylık olduğu için battaniyesi vardır.
Şimdi aklıma geldi. Uyku tulumu Nasıl olur sizce
bencede uyku tulumu cok iyi olur tamda mevsimi simdi bime gelecekti ben alicam ama senin arkadasin belki kalitelisini alirsinTeşekkürler kızlar
Kıyafet düşünmüyorum. Çocuk 6 aylık oldu zaten. Annesi ve Bebek anneannenin yanında İdi. O yüzden şimdiye dek gidemedik.
Benim aklıma sonradan bornoz takımı geldi. Böyle 3-4 yaş filan. Ya da gram altın.
benim yeni bebeğim olsa para veya altın hediye gelsin isterdim. bebek ihtiyacını karşılamanın en iyi yolu. maması bezi yığınla masrafı var. yada ara sor ne eksiği var diye onu al. çok makbule geçer bence.Teşekkürler kızlar
banada yardımcı olun bnde bebek hediyesi alacağım ama değişik bişey olsun istiyorum aslında ... yabancımız değil eşimin yeğenin bebeklerri oldu çok kararsızım..Masa sandalyesi yada kanguru tarzi biseyde alinabilir.
İhtiyacina göre.
Hem ihtiyaci gorulmus olur.
Canim neye ihtiyaci vardir ki.banada yardımcı olun bnde bebek hediyesi alacağım ama değişik bişey olsun istiyorum aslında ... yabancımız değil eşimin yeğenin bebeklerri oldu çok kararsızım..
Canim neye ihtiyaci vardir ki.
Battaniye,mont,mama sandalyesi,oyun halisi,puset bunlar genelde lazim olan seyler.
İnternetde cok uygun fiyata bulabilirsin
kız ne ciğeri hayrola?Uyumayin ya benm uykum yok.cigerim agriyo yatinca![]()
Bende kronik bronsit var sol akcigerde iltihaplanma var dedi dr.kız ne ciğeri hayrola?

geçmiş olsuun:/ ilaç vermedi mi doktor? annelere göre gözün ağrısa hep üşütme:)) ninni söyleyeyim sana hemi?Bende kronik bronsit var sol akcigerde iltihaplanma var dedi dr.
Nefes alirken bicak batiyor gibi bir agri sirtima mideme vuruyor.
Annem zorla atlet giydirdi onun teshisine gore usutme:)
Hic uykum yok sizde uyumayinnn
Yoksa oldururum yan komsular sonra derim polise oldurmus masumlari![]()