• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

merhaba arkadaşlar...
evimi nihayet sattım...güzel bir fiyata gitti... alıcı da bayandı...arkadaş olduk... :) çok şeker bir bayan ve aynı yaşlardayız... evini özledikçe çaya kahveye buyur deyip şimdiden davet etti beni... :) ama üzüldüm, eve verdikleri para kadar harcama yaptılar neredeyse... kredi faizi, dosya, ekspertiz masrafı, tapu harçları, emlakçı komisyonu vs. Rabbim ödeme kolaylığı versin...
kızıma kışlık kıyafetler almam lazım, hepsi küçülmüş neredeyse kuzumun... :) kantz, panço, lcw baktım bir şey bulamadım doğru düzgün... tavsiyelere açığım... :)

tr_lelli benim de çocukluk hayalim, küçük, hoş, bayanların da rahat gelip oturabilecekleri cafe tarzı bir yer açmak... şöyle fransız, country tarzı döşenmiş, insanın ruhunu dinlendiren hoş renklerle... cicili bicili tabaklar, fincanlar, çiçekler...
elemanlarım bile hazır aslında, bi deli cesaretim eksik... :)

da ben öyle bir yer açarsam, sabah akşam arkadaşlarla, dostlarla sohbet muhabbet, kimseden de para almam, kısa sürede batırırım... :))

selam kızlar
çok şükür ayın 15i geldi sayılır :)
1 haftadır cebimdeki para benimle gidip geliyordu
bugun geç kaldım kahvaltı yapamadım sabah onu da harcadım sayılır :)
yarın nereye ne verilecek onları hesaplamaya başlayayım ben..
hepinize hayırlı cumalar

teşekkür ederim canım... kızım 2.5 yaşında... biraz ara yaş gibi... ne bebek, ne çocuk... :) ondan biraz zor bulunuyor sanırım, bi de ben kolay kolay beğenemiyorum, o da etken tabi... :)

Benim de oğlum 2 yaşında
erkeklere de değişik model kıyafetleri var
kızları söylemiyorum bile tahmin et....

Sen biraz gece kaldın be canım. Olsun seneye daha erken yaparsın. Ama var yine de. Çarşamba günü pazar alışverişi yaparken aklıma sen geldin. Barbunya taze fasulye gibi şeyler görünce latiyya da alıp yapar bitmemiş deyip sevindim. Ama hanımefendi gitmemiş ki alsın. Madem yarın pazar kuruluyor al yap be canım valla bak çok iyi olacak iyi ki yapmışım diyeceksin.:kk77:
öyle yapayım bi zahmet:) annemde kalıyorum ya, onun da etkisi var. arada eve uğruyorum bizim ev bahçeli çiçekler var. inan onları bile sulamıyorum küstüm evime resmen:)

merhaba arkadaşlar...
evimi nihayet sattım...güzel bir fiyata gitti... alıcı da bayandı...arkadaş olduk... :) çok şeker bir bayan ve aynı yaşlardayız... evini özledikçe çaya kahveye buyur deyip şimdiden davet etti beni... :) ama üzüldüm, eve verdikleri para kadar harcama yaptılar neredeyse... kredi faizi, dosya, ekspertiz masrafı, tapu harçları, emlakçı komisyonu vs. Rabbim ödeme kolaylığı versin...
kızıma kışlık kıyafetler almam lazım, hepsi küçülmüş neredeyse kuzumun... :) kantz, panço, lcw baktım bir şey bulamadım doğru düzgün... tavsiyelere açığım... :)
hayırlı olsun:) of of masraflara bak aldığın evin parası kadar nerdeyse:/ teyzemler de ev aldı. sadece tapuya 5bin lira vermişler.5 bin ya.. ne bu

tr_lelli benim de çocukluk hayalim, küçük, hoş, bayanların da rahat gelip oturabilecekleri cafe tarzı bir yer açmak... şöyle fransız, country tarzı döşenmiş, insanın ruhunu dinlendiren hoş renklerle... cicili bicili tabaklar, fincanlar, çiçekler...
elemanlarım bile hazır aslında, bi deli cesaretim eksik... :)

da ben öyle bir yer açarsam, sabah akşam arkadaşlarla, dostlarla sohbet muhabbet, kimseden de para almam, kısa sürede batırırım... :))
Kesinlikle
Hatta pembe,mint dosenmis.
Salincakli falan.
Kapidan girerken daha yerlerde saksida ciceklerle mis kokularla karsilayan bir isletme.
Gün yapanlarin dahi kendi evindeymiscesine rahat edebilecigi bir mekan.

Ufak ama sicak.

Boyle canlandirinca gercekden guzel
Ama o ortam o mekan o semt.
Ancak bir sahil kasabasinda.

Bu yaz memleketde bir yer kesfettim
Kumlarin uzerine gelisi guzel tabure ,masa atmislar.
Slow muzik
Dalgalar ayaklarina kadar vuruyo
Kafasinda bandanali calisanlar
Cok hostu
Her aksam ayni mekana bikmadan gittim.
Hic de sıkılmadim.
Masa bulamadigimiz oldu kumlara oturduk :)

merhabalar kızlarr
bugun evdeyım gec kalktım kahvaltı keyfı yapıyorum
dısarıda işlerım var
akşam yola cıkıcam bır arkadas evlenıyo onu evlendırıp gelecem
bır ceyrek alıcam bırde dr.a ugrayıp bı ılac yazdırcam
eve gelırım valız hazırla sonra agda yapmam lazım ne zamandır kuafore gıtmıyorum hep o işlerı evde yapıyorum
eskıden ayda ıkı kez gıderdım
5 aydır gıtmıyorum desem 200 tl cıvarı kardayım :D :D

tr_lelli tr_lelli kurabıyeyı favorılerıme ekledım beybısı tenk yu

merhabalar kızlarr
dısarıda işlerım var
eve gelırım valız hazırla sonra agda yapmam lazım ne zamandır kuafore gıtmıyorum hep o işlerı evde yapıyorum
5 aydır gıtmıyorum desem 200 tl cıvarı kardayım :KK70: :KK70:

Canim lazer dusunmezmisin kokten kurtulurdun kil tuyden:)

öyle yapayım bi zahmet:) annemde kalıyorum ya, onun da etkisi var. arada eve uğruyorum bizim ev bahçeli çiçekler var. inan onları bile sulamıyorum küstüm evime resmen:)
Ayyy sen bahceli ev mi dedin
Senin ev :KK200:ben :)
merhabalar kızlarr
dısarıda işlerım var
5 aydır gıtmıyorum desem 200 tl cıvarı kardayım :KK70: :KK70:

Hayirli yolculuklar simdiden.
Afiyetle yap ye tatlış.

merhaba arkadaşlar...
Hayirli olsun
Yeni ev alma planımı var peki?

Back
X