• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

M maviduvar1 ve @meyraa ne tesadüf yaşıtmışsınız ama yine de ben sizi en fazla 31 32 gibi düşünmüştüm ;) latiyya latiyya seni de 23-25 gibi :) ben kendim şahsen de 32 yaşındayım. İki aydan az süre sonra 33 olacayım :) 9seneden fazla oldu evleneli... 2010-2012 ayrı geçmişti... Şimdi önümüzdeki iki yılımızı da ayrı geçireceğiz :( Allahım tüm bekleyenlerle beraber bizi de sağlıcakla kavuştursun tek duam dileğim bu... kamuda avukatım....gezmeyi tozmayı bir de çikolata yemeyi pek bir severim :) iki bebe annesiyim şu an evsiz yurtsuz baba ocağında yaşayan bir garip derbederim :)))) inanın böyle uzaktan uzaktan ben de hepinizi çok seviyorum.. Burası alışkanlıktan öte oldu benim için iyi ki bu sayfa ve sizler varsınız..keşke kanlı canlı da görüşebilsek :)

M maviduvar1 ve @meyraa ne tesadüf yaşıtmışsınız ama yine de ben sizi en fazla 31 32 gibi düşünmüştüm :KK66: latiyya latiyya seni de 23-25 gibi :) ben kendim şahsen de 32 yaşındayım. İki aydan az süre sonra 33 olacayım :) 9seneden fazla oldu evleneli... 2010-2012 ayrı geçmişti... Şimdi önümüzdeki iki yılımızı da ayrı geçireceğiz :KK43: Allahım tüm bekleyenlerle beraber bizi de sağlıcakla kavuştursun tek duam dileğim bu... kamuda avukatım....gezmeyi tozmayı bir de çikolata yemeyi pek bir severim :) iki bebe annesiyim şu an evsiz yurtsuz baba ocağında yaşayan bir garip derbederim :)))) inanın böyle uzaktan uzaktan ben de hepinizi çok seviyorum.. Burası alışkanlıktan öte oldu benim için iyi ki bu sayfa ve sizler varsınız..keşke kanlı canlı da görüşebilsek :)
allah kavuştursun canım. öyle mi sandın yaşımı öyle de gösteririm hehe:)

oyle oldu 18 imde evlendim 23 yasinda anne oldum:-)
bi ara dusundum acik ogretimden ama istanbulda hic bir yeri bilmiyordum simdi ogrendim ama bebisim var pek mumkun deil
Oyle dusunme.
Kardesimin esi 2 cocuktan sonra unv. Okudu onlarda cok kucuklerdi simdi kps calisiyor.
Kuzenimin esi 2 cocuk buyuttu 38 yasinda ogretmen oldu;)
Bence dusun bunu.

Oyle dusunme.
Kardesimin esi 2 cocuktan sonra unv. Okudu onlarda cok kucuklerdi simdi kps calisiyor.
Kuzenimin esi 2 cocuk buyuttu 38 yasinda ogretmen oldu;)
Bence dusun bunu.
oglum birazcik buyusun de oyle dusunuyorum ama bende cok heveslendim. gecen yil sinavkara gircektim. hamile kaldim ama mutlaja sansimi deniycem oglum okula basladigunda calismayi bile pkanliyorun hayirlisi bakalim

sinirliportakal sinirliportakal canım nasılsın kızın nasıl:) hiç yazmıyosun
Canımmm :) ya bugün kızım baya huysuzdu yarım saat kadar oldu uyudu ben de 150 mesaj filan okudum herlde bitirdim sonunda :kahve:
Ya sizi özlüyorum ben kkya girme sebebimsiniz :KK19:
bir yudum mutluluk bir yudum mutluluk sen muhteşemsin gerçekten harika evlatlar yetiştirmişsin ev kadını iş kadını her yönden örnek alınabilirsin bizler de seni çok seviyoruz :KK60:

oglum birazcik buyusun de oyle dusunuyorum ama bende cok heveslendim. gecen yil sinavkara gircektim. hamile kaldim ama mutlaja sansimi deniycem oglum okula basladigunda calismayi bile pkanliyorun hayirlisi bakalim
Canım ben hamileliği erteliyordum işimde yükselme durumu için sonra eşim çok ısrar edince ikna oldum :) ama 6 ay kızımız nazlandı o arada çok üzüldüm o kadar ertlediğime sonra işi unutup kızımın derdine düştüm ki hem hamile olduğumu öğrendim hem işimde bi basamak yol almıştım.şuan biliyosun kızım 5 aylık ve çok şükür ikinci basamağı da hallettim inşallah kızım 1 yaşını geçtikten sonra bir kaç basamak daha var Allah'ın izniyle onları da aşarız :dua: demem o ki ikisi bir arada gider hatta açıktan okursan çok rahat yaparsın hem senin oğluş ideal bebek uykusu filan iyiydi :KK46::nazar:

Canımmm :) ya bugün kızım baya huysuzdu yarım saat kadar oldu uyudu ben de 150 mesaj filan okudum herlde bitirdim sonunda :kahve:
Ya sizi özlüyorum ben kkya girme sebebimsiniz :KK19:
bir yudum mutluluk bir yudum mutluluk sen muhteşemsin gerçekten harika evlatlar yetiştirmişsin ev kadını iş kadını her yönden örnek alınabilirsin bizler de seni çok seviyoruz :KK60:
oyy kuzum kıyamam:) baya azmedip okumuşsun :KK19:

Ayy aslında ben hepinizi çok seviyorum. Görmeden sevilir mi bir insan?
Evet seviliyormuş. Tr lelli ,Latiyya , İpekbocegi, Hawar, Sert sessiz , Sempatik kiz , Sinirliportakal , Mandalina, Amelia, mornergis , mavimli, black , Güldane, defnelisemih ve ismini şu an hatırlayamadıgım tüm arkadaşlar hepinizi seviyorum. Hepinizden birseyler öğrendim ve öğreniyorum. Hepiniz ayrı bir renk kattı varlığıyla...cansiniz hepiniz :KK36:
Bende cok seviyorum hepinizi.
:KK19::KK36:

oyy kuzum kıyamam:) baya azmedip okumuşsun :KK19:
Ya öyle ki okumıcam diyorum :KK12: ama çok merak ediyorum her bilgi kıymetli sizlerde :63::lülülü:
Bide bişey farkettim bi ara pişi muhabbeti oldu herkes pişi yaptı şimdi kurabiye (ben de Elmalı kek yaptım bugün) acayip korkutucu bi akım olduk biz burda :skandal:

Canım ben hamileliği erteliyordum işimde yükselme durumu için sonra eşim çok ısrar edince ikna oldum :) ama 6 ay kızımız nazlandı o arada çok üzüldüm o kadar ertlediğime sonra işi unutup kızımın derdine düştüm ki hem hamile olduğumu öğrendim hem işimde bi basamak yol almıştım.şuan biliyosun kızım 5 aylık ve çok şükür ikinci basamağı da hallettim inşallah kızım 1 yaşını geçtikten sonra bir kaç basamak daha var Allah'ın izniyle onları da aşarız :dua: demem o ki ikisi bir arada gider hatta açıktan okursan çok rahat yaparsın hem senin oğluş ideal bebek uykusu filan iyiydi :KK46::nazar:
bilmiyorumki canim yapabilirmiyim yaparim aslinda kendimede guveniyorum bu konuda ama bilmiyirum heveslendim simdi coj sukur cocuktan yana skntim yokda esimle bi konusayim bakalim o ne diyecek

bu arada helal olsun vallahi. zeki kadinlara bayiliyorum. tesekkur ederim

Back
X