• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben bugün yatış. Önce bezelye çıkardım. Yarına yapayım diye. Eşim kızdı. Yardımcıya dünyanın parasını veriyoruz. Sen neden uğraşıyorsun diye. Valla bezelyeyi geri koydum. İşin ilginç tarafı yemek yapmayı çok seviyorum.
Akşama kıymalı gözleme yapacağım bir de cacık. Mis gibi valla

Bu ay birikğm olarak da 2 gr, 100 Euro ve 500 TL koyacağız inşallah. 16 seneden beri eşim ilk defa para koyalım kenara. Ne olur ne olmaz Dedi. Bayağı yol katetmiş değil mi :KK53:

3 3gunlukdunya çok uyguna gelmiş sebze alışverişin..eşim de marketten sadece sebze aldığımda bu kadarcık mı tuttu der :KK53: sebze ne kadar pahalı olsa da başka şey almayınca az tutuyor :KK45:
tr_lelli tr_lelli kolay gelsin canm pek yazmıyo gibi geldin bana kaç gündür sadece Elmalı kurabiyeler yapıyorsun galiba :KK31:ay ben de kızım büyüsün birlikte ödev yapalım istiyorum :KK51:

3 3gunlukdunya çok uyguna gelmiş sebze alışverişin..eşim de marketten sadece sebze aldığımda bu kadarcık mı tuttu der :KK53: sebze ne kadar pahalı olsa da başka şey almayınca az tutuyor :KK45:
tr_lelli tr_lelli kolay gelsin canm pek yazmıyo gibi geldin bana kaç gündür sadece Elmalı kurabiyeler yapıyorsun galiba :KK31:ay ben de kızım büyüsün birlikte ödev yapalım istiyorum :KK51:

Evet çok uyguna geldi
Evde vardı herşey
Bunlar ihtiyaç dışı oldu
Ucuz diye tutamadım kendimi
İnşaAllah çürümezler
Genelde haftlık 70 tl veriyorum meyve sebze alışverişine her perşembe
Şimdi kendimi tutup 2 perşembe almasam kasım ayına geçiyorum

Dikkat ettim de sadece mutfağa harcıyor gibiyim

sinirliportakal sinirliportakal cnm bi oturamadigimdandir :)
Bi anneme bi eve
Pisir,kostur pek oturupda telf elime alamıyorum.

İnsAllah yaparsiniz
Güzel ve yorucu oluyo.
Ama birlikde yapigimizda emin olabiliyorum anladigina
En azindan gözumle göruyorum anladigini.
Kolay gelsin canm Allah yaptıklarını ağız tadıyla yemeyi nasip etsin sen mutlu ol da biz bekleriz seni burda :KK51:
Benim annem bana küçükken kitap okuttururdu yazları unutmiyim diye arada matematik çözdürürdü filan derken hep karşılığını aldım annemin bendeki emeğinin Allah razı olsun :dua: inşallah oğlun da fazlasıyla alır karşılığını..

Evet çok uyguna geldi
Evde vardı herşey
Bunlar ihtiyaç dışı oldu
Ucuz diye tutamadım kendimi
İnşaAllah çürümezler
Genelde haftlık 70 tl veriyorum meyve sebze alışverişine her perşembe
Şimdi kendimi tutup 2 perşembe almasam kasım ayına geçiyorum

Dikkat ettim de sadece mutfağa harcıyor gibiyim
Çürümezler canm çok birşey almamışsın biz nar çürütmüşüz geçen gün onu çabuk tüketmek lazım yenmiyorsa bile suyu sıkılabilir..
Ben az 2 haftadır filan pazar alışverişi yapmıyorum bakliyat ve et ürünleri tükettik bu arada sadece salata ve meyve vardı o da 2 haftadır çürümemişler dolapta :)

Kolay gelsin canm Allah yaptıklarını ağız tadıyla yemeyi nasip etsin sen mutlu ol da biz bekleriz seni burda :KK51:
Benim annem bana küçükken kitap okuttururdu yazları unutmiyim diye arada matematik çözdürürdü filan derken hep karşılığını aldım annemin bendeki emeğinin Allah razı olsun :dua: inşallah oğlun da fazlasıyla alır karşılığını..
Benim annem hic yardim etmezdi bana
Hep isi vardi :)
Sen yap derdi.
Oglum kedisi yapiyo beni üzmüyo
Ama slayt ödevleri oluyo yada performans birlikde yapiyoruz.
Test verip cöz diyorum ben kontrol ediyorum.
İnsAllah okur ve istedigi meslegi yapabilir.
Kendini kurtarsin yeter.

Yeni cikan dolapalarda 1ay bile muhafaza ediliyomus.
Arkadasim yogurt mayaladim 1ay eksimedi dedi
Sasirdim.
Benim dolabim iyi bir dolap degil.
Ama bozulursa muhakak böyle bisey alirdim
Meyvesi ,sebzesi uzun zaman duruyomus ve cürümuyomus.
Arcelik tepetaklak buzdolabiydi gri.
2.500tl almislardi.

Cok meht ediyo bilmiyorum.

tr_lelli tr_lelli inşallah canm hayırlı evlat olsun kendini kurtarsın :dua:
Evet benimki de yeni boschun şu siyah camlı olanı var ondan baya uzun süre duruyo herşey içinde tam benlik çünkü ben haftalık tüketemiyorm eşim de ben de çok iştahlı değiliz.yoğurt da öyle 5 kavanoz yapıyorum bir ayda anca bitiriyoruz ve sağlam duruyorlar..

canımlarıım:) hepiniz güzel bir pazar geçiriyorsunuzdur inşallah. ben akşama eşimin yeğenini istemeye geliyorlar oraya gidecem. saat 4 te kuaföre gidiyorum. saat 8 gibi de orda olurum.
mutlu günler herkesee :KK200:

hele beni de gözlermiş:)) bugün yapamadım çünkü akşama kız istemeye gidecem. hazırlanıyorum. sen napıyosun bakayım sabahtan beri takip ediyorum sizi gerçi:)
Orda şimdi pasta börek tatlı çok olur kendine hakim ol emi :duduk:
Ben bugün eşime mükellef bi kahvaltı hazırladım birazdan çıkıp kovalar var ya teneke soğan patates koymalık onlardan aldırcam :süslü:
Geçen sorduk tanesi 15 tlydi 2 tane alcaz 30 tl ona veririz bugün çok lazım değil ama hoşuma gidiyor :KK23:

Back
X