- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
yeniden tekrar tekrar teşekkürler...İnşallah gelebilirim istediğim yerlere bunun için çalışıyorum hazırlanıyorum. Kısmet tabi ki.
Oglunuzu biraz gözlemlerseniz koltukta çalışırken ya da yatarak çalışırken hep aynı yerlerde yapar bunu. Koltuğun belli bir köşesine oturur. Bazen ellerini ayaklarını daha fazla oynatır. Ritim tutar. Hareket eder yerinde duramaz. Bunları zaten okulda yapamıyor. Evdeyken yapması en güzeli olur en azından o enerjisini üzerinden atar. Sizin için önemli olan ders çalışması ve kendini geliştirmesi ya bırakın çalışma şeklini o ayarlasin. Elbetteki siz kontrol edin derslerini ve notlarını. Ama şurada çalış orası çalışma yeri derseniz oglunuz çalışmaktan iyice uzaklasacak. Tecrübe ile sabit bu :)
Bazen konuşurken verdiği cevaplar sizi şaşırtabilir. Sonuca ulaşma şekli sizinkinden farklı gelebilir. Size göre a yöntemi vardır ama o X yöntemi ile çözebilir. Problem çözme şekli de farklıdır olayı anlama şekilde. Önemli olan uyum sağlaması ve ilerleyebilmesi. İnanın zaman içinde oturur.
Umarim bir düzen olusturursunuz ve oglunuz çok güzel yerlere gelir.
bu konuda onlarca makale okudum. doktorlara götürdüm ama hiç birisi senin yazdıkların kadar iyi gelmedi bana.
yaşayan birinden dinlemek çok daha farklıymış. evet soruları çözme tekniği, yöntemi gidiş yolu çok farklı. bazen soruları cevaplarken yürüttüğü mantığı ben anlamakta zorlanıyorum.
ben açıkçası masasında çalışırsa daha iyi anlar gibi düşünüyordum. mesela bazen hoplayarak okuyor soruları ve hepsi doğru yapıyor. allahım bu çocuk nasıl okuyup, doğru cevabı bulabiliyor bir taraftan da zıplarken diyordum kendi kendime.
inşallah... çok teşekkürler...