- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canin sag olsun bulursun bi is daha insallahKızlar sözleşmem feshedildi.
Artık işsizim.
3 3gunlukdunya nerede yaşıyorsun canım. Sana bazı yerler önerebilirim
Biz de daha tatil bitmeden seneye nereye gitsek moduna giriyoruz. Olsun bunun adı umut bence
üzüldüm canım hayırlısı olsun daha ıyı işler nasip etsın AllahKızlar sözleşmem feshedildi.
Artık işsizim.
canım sızın orda var mı kayak merkezı bılmıyodumBeth18 deşifre olurum diye korkarım da ondan canım...
Gel benim yaşadığım yere. Ağırlarım ben sizi...
Bi bak netten istesen. Oğlumu hatırlasana tatlımüzüldüm canım hayırlısı olsun daha ıyı işler nasip etsın Allah
canım sızın orda var mı kayak merkezı bılmıyodum![]()
maşallah.... çocuklar anne babadan ne görürse onu yapar.... bizim aynamız onlar....
bekarken hacca gitmiştim, hac görevimi yaptım çok şükür.... o kadar etkilenmiştim ki, dedim her sene buradayım.... sonra evlendim çocuk, hamilelik vs derken neredeyse on yıl hiç gidemedim... sonra eşim bir gün umreye gidelim mi dedi durup dururken, iki çocukla iki yıl peş peşe gittik ve ben şunu anladım, nasip olunca hiç niyette yokken gidersin, nasip değilse de tüm şartlar oluşsa da gidemezsin...
Rabbim nasip etsin hepimize....
Meyraa eşi olmayan bayanlar için hac veya umre ibadeti nasıldır canım? Ben de isterim ama yalnız da gidemem![]()
Kızlar sözleşmem feshedildi.
Artık işsizim.
Artık işsizim.
İnşallah daha güzel kapılar açılır size ..Kızlar sözleşmem feshedildi.
Artık işsizim.
bilirsiniz bursa kestane ağaçları ve kestane şekeriyle meşhurdur. bu ağaçlar dağ eteklerinde ve biraz daha yükseklerinde bulunur. tamamen doğaldır, kişiye özel arazilerde aşılı kestaneler de var ama biz onu hiç tercih etmeyiz. doğal olana kuzu kestanesi deriz, ufak ufak olur. tadı da muhteşemdir. senin bahsettiğin canım at kestanesi, ilaç sektöründe kullanılıyor. benim bahsettiğim yemelik kestane. bunları ya haşlayarak ya da kebap yaparak yeriz. annem şekerini de yapar. kestanede üç çizik attıktan sonra, yarım saat kadar suda bekletiriz. sonra suyunu süzer, hafifçe kurularız. teflon tavada yarım ateşte, ara sıra sallayarak pişirir kebap ederiz. pazarlarda illa bulursunuz, belki bu yöntemi herkes biliyordur. bilmeyenlere de haşlama dışında bir alternatif olsun.![]()
Iyi aksamlar kızlar.. ben bi vadesiz hesap açtırmak istiyorum birikimlerimi atmak için ama hangi bankayı önerirsiniz hesap ücreti almayan ?
Artık işsizim.
Hakkınızda hayırlısı olsunKızlar sözleşmem feshedildi.
Artık işsizim.