• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selamlar..Burçlardan konuşuluyor galiba..::)ben tipik başak burcuyum..Büyük kızım terazi ,küçük kızımla eşimde ikizler:))İkizlr burcuyla yaşam biraz zor bana göre:)küçük kızımla eşim aynı doğum tarihleri.. amma velakin ikisde birbirinden çok farklı karakterdeler..sanırsam yükselenleri farklı:)Babam iki yeğenim kardeşimde ikizler:)ama hepside birbirinden farklı karakterdeler.. sadece eşimle erkek kardeşimin bazı huyları özellkileri benziyor..
Ayy benim kızımla eşim de aynı gün doğumlu :KK200: kızım babasına benziyo tip olarak bakalım huyu nasıl olcak :KK51:

ben yengecim eşim boğa
ben cok hızlıyımdır planlıyımdır evde olmayı yemek yapmayı ve yemeyı severım
eşim cok yavastır dışarı cıkarken hep ben beklerım onun hazırlanmasını temız tıtızdır dağınık değildir yemeyı cok sever o da
acaba eşimin yükselen burcu mu başak
kızlar eşinizi anlatınca benzettım de

evet yükseleni başak olabilir

Bugün hiç para harcamadım. Haftalık 400 TL harçlık çekelim dşye konuştuk eşimle yarın ilk hafta bitiyor. 100 lira kaldı o paradan.
Alışveriş yapmamaya çalışıyorum ama herşey sanki beni kendine çekiyor gibi...

Nice mutlu yillara:KK9::KK9:
Saol cnm tesekkurler
Merhaba Hanımlar,
tr_lelli tr_lelli doğum günün kutlu olsun.
Ben dün akşam eve girerken bir komşuma denk geldim. Aylık 150 TL olacak şekilde gün yapacaklarmış. Ayaküstü ben de katılı verdim. Onlar gitmeli gelmeli yapacaklar ben sadece para olarak dahil olacağım. En son katılan olduğum için de en son ay ben oldum. Toplamda 1200 TL olacak. Hadi hayırlısı bakalım.
Saol cnm tesekkur ederim
İkizler burçları kişisel gelişime, yeni şeyler öğrenmeye ve değişikliğe kolay adapte oluyor ondan burada toplandık bence:rapci:

Selamlar..Burçlardan konuşuluyor galiba..::)ben tipik başak burcuyum..Büyük kızım terazi ,küçük kızımla eşimde ikizler:))İkizlr burcuyla yaşam biraz zor bana göre:)küçük kızımla eşim aynı doğum tarihleri.. amma velakin ikisde birbirinden çok farklı karakterdeler..sanırsam yükselenleri farklı:)Babam iki yeğenim kardeşimde ikizler:)ama hepside birbirinden farklı karakterdeler.. sadece eşimle erkek kardeşimin bazı huyları özellkileri benziyor..
Benimde oglum ikizler
aaa lellim doğum günün kutlu olsun canımmmm
nıce mutlu yaşlara olsun sevdıklerınle beraber huzurlu saglıklı olsun :KK200::KK200::KK200:
Aminnn kanka aminnm
Saolasin

Huuh!
Eve ancak gelebildim
Nasil kafam dagildi anlatamam.
İyi geliyo bana bu hatunlarla bir arada olmak.

Yemegim yok desem yeri :KK43:
Kiymali menemen yapicam hemen
Ogluma corba isittim.

Hic para harcamadan gunu kapatiyorum.

Kizlar hersey ne kadar bos olum gercegi varken.
Bdv de canim oglum baslikli konuyu okudunuzmu.konu sahibi vefat etti:(
Belki izlediniz haberlerde bizden biri olunca daha bi icim acidi:(

Dün esim yarin dogum gunün he vay be falan dedi.
Bende lutfen bisi secme,alma dedim artik yuzsuzluk yapip.
Cunku zevkini begenmiyorum kalitelisini alir ,iyisini alir ama zevk 0 (sifir)
Onada ben secerim zaten herseyini

Bugun oglum diyoki sence bisi almicakmi saniyosun diyo(isbirlikcisi kesin bu)

Esim hic es gecmez özel gunleri.
Uydurukdan birseye cok para baymasa bari alcaksada.

Yakama altin taksin bi dene daha makbule gecer.
Daha gelmedi yarim saat sora gelir.

Bugun o kozcagiza aglamaktan mahvoldum.bdvden tasimislar sanirim benim son mesajlardan bakabilirsin:(
Konularini biliyorum cok caresizdi hamileydi ve esi kabul etmiyordu cocugu ,kadini dovuyordu:(
Oldugu gun bile girmis siteye.
Tatli cani cekmis 8 aylik hamileydi tatli almaya giderken araba carpmis oldu.bebegi kurtarmislar yogun bakimdaymis:(
Ckcuga kim bakacak anne karnindayken kabul etmeyen adam bakmaz.ailesi sahip.cikmiyordu:(

Bugun o kozcagiza aglamaktan mahvoldum.bdvden tasimislar sanirim benim son mesajlardan bakabilirsin:KK43:
Konularini biliyorum cok caresizdi hamileydi ve esi kabul etmiyordu cocugu ,kadini dovuyordu:KK43:
Oldugu gun bile girmis siteye.
Tatli cani cekmis 8 aylik hamileydi tatli almaya giderken araba carpmis oldu.bebegi kurtarmislar yogun bakimdaymis:KK43:
Ckcuga kim bakacak anne karnindayken kabul etmeyen adam bakmaz.ailesi sahip.cikmiyordu:KK43:
Cnm bdv 2.sayfada konuyu buldum okudumda
Bu kisinin haberlerdeki kisi oldugunu nereden biliyosunuz?

Kazen abi kizin profil sayfasina yazdi kizin vefatini.
Sonr akizlar kizin ablaisnin teline ulastilar.
Simdi kizin konularini ayse armana gonderecekler cocuk babaya verilmesin diye.diger konularinida biliyorum cok madurdu.sahipsizdi:KK43:

Kazen abi kizin profil sayfasina yazdi kizin vefatini.
Sonr akizlar kizin ablaisnin teline ulastilar.
Simdi kizin konularini ayse armana gonderecekler cocuk babaya verilmesin diye.diger konularinida biliyorum cok madurdu.sahipsizdi:KK43:
Ya bebeğine süt filan aranıyordu Sivas mıydı neydi? O kadın mı yazıyordu canım oğlum konusunu?daha eşime dedim geçen gün yazık kadın canı tatlı çekmiş vefat etti diye :(

Ya bebeğine süt filan aranıyordu Sivas mıydı neydi? O kadın mı yazıyordu canım oğlum konusunu?daha eşime dedim geçen gün yazık kadın canı tatlı çekmiş vefat etti diye :KK43:
Evet canim ama bursa.
Clcuk daha dogmamisti kadin 8 aylik hamileydi sali gunu kaza oldu bebegi hemen almislar sezeryanle 2 gun sonra beyin olumu gerceklesti.organlarini bagislamis olmeden once.organlarini aldilar.
Bebek ortada kaldi malesef:KK43: sut kampanyasi baslatilmis.
Evet konu sahibi o kadin.konularina bir bak caresiz sahipsiz bir kadinmis:KK43:

Evet canim ama bursa.
Clcuk daha dogmamisti kadin 8 aylik hamileydi sali gunu kaza oldu bebegi hemen almislar sezeryanle 2 gun sonra beyin olumu gerceklesti.organlarini bagislamis olmeden once.organlarini aldilar.
Bebek ortada kaldi malesef:KK43: sut kampanyasi baslatilmis.
Evet konu sahibi o kadin.konularina bir bak caresiz sahipsiz bir kadinmis:KK43:
Ya görecek günü bu kadarmış demekki bebeğini yanında götürememiş inşallah güzel bi hayatı olur Kaan bebeğin babası sahip çıkmasa da kızın ailesi sahip çıkar gibi görünüyor :(

Ya görecek günü bu kadarmış demekki bebeğini yanında götürememiş inşallah güzel bi hayatı olur Kaan bebeğin babası sahip çıkmasa da kızın ailesi sahip çıkar gibi görünüyor :KK43:
Yok cnm.konularina bak bu kiz dayak yiyordu,iskence goruyordu ailesi sahip.cikmiyordu ki zaten anne-babasi yok olmusler.
Kardesleride sahip cikmiyordu.
Olan bebege oldu.umarim devlet alir.babasi zaten bebek benden degil dna testi istiyorum diye kizin karnini tekmeliyordu:(
Arkadas insanin yuzu hicmi kimseden gulmez aileden sanssiz,esidnen sanssiz,oglunu bekliyordu dlrt gozle goremedi bile:(

Back
X