• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

öyleymiş ama en azından herşey yolunda mı diye hormon kan değerleri falan.
Bana da öyle dedi doktor git 1 yıl deneyin önce dedi de ben çok üzüldüğüm için dayanamayıp testler istedi rahim filmi çektirdiğim zaman da hamile kaldım herlde o vesile oldu :) bence de ihmal etme git mutlaka doktora..

hayırlı evlattan daha güzeli var mıdır sempatik_kiz sempatik_kiz annenin en değerli hazinesi sensin.
geçenlerde teyzemin görümcesi vefat etti. oğlu olduğu halde kimsesizim ben, ölürsem beni kimsesizler mezarlığına gömün demiş komşularına. bğtün kardeşleri ve kocası vefat etmişti. nasıl üzüldüm anlatamam. oğlu annesine sahip çıkmadı. anne içi buruk gitti...

amin inşallah babam deyince burnum sızlıyor benim. çok düşkünüm ona, anneme de tabi. biyolojik annem bizi terkettiğinde aylarca koynunda avutmuş beni, bir kere off dememiş. onun hakkını nasıl öderim, ödeyemem.
Haklısın kendinin olmayan bir bebeğe annelik yapan insanın hakkı zor ödenir hastalığı var başında beklemesi yüreğinin titremesi var Allah tüm ebeveynlerimizin yokluğunu geç göstersin inşallah..

Haklısın kendinin olmayan bir bebeğe annelik yapan insanın hakkı zor ödenir hastalığı var başında beklemesi yüreğinin titremesi var Allah tüm ebeveynlerimizin yokluğunu geç göstersin inşallah..
evet büyüten annem için bunların hepsi geçerli.onun da hakkını asla ama asla ödeyemem, benim canım melek annem o. ama aylarca koynunda avutan, beni babanneme bile bırakmayan babam içindi bu sözlerim.

Bana da öyle dedi doktor git 1 yıl deneyin önce dedi de ben çok üzüldüğüm için dayanamayıp testler istedi rahim filmi çektirdiğim zaman da hamile kaldım herlde o vesile oldu :) bence de ihmal etme git mutlaka doktora..
rahim filmi çektirip hemen ardından hamile kalanları çok duyuyorum. direk film mi çektirsem o_O

rahim filmi çektirip hemen ardından hamile kalanları çok duyuyorum. direk film mi çektirsem o_O
kafaya göre ben rahim filmi çektirmek istiyorum deyip, çektiriliyor mu ki? neden bu kadar stres yapıyorsun canım? tıp bile sorun olabilir demek için bir yıl süre vermiş. tedbir amaçlı kontrollerini yaptır içine sinmiyorsa ama rahim filmi ağır olmaz mı?

kafaya göre ben rahim filmi çektirmek istiyorum deyip, çektiriliyor mu ki? neden bu kadar stres yapıyorsun canım? tıp bile sorun olabilir demek için bir yıl süre vermiş. tedbir amaçlı kontrollerini yaptır içine sinmiyorsa ama rahim filmi ağır olmaz mı?
tabi ki buna ben karar veremem. değerlerime bi bakılsın da. yaşım geçiyor diye telaşım. hayırlısı artık..

Back
X